Toppfilmer hvis slutt ikke kan gjettes på forhånd

Uventede hendelser i emnet og en finale som ingen forventet? Du har sikkert lenge ønsket å se en så spennende film? Lei av å se på scenarier som lett kan forutsees å utvikle? Hvis det er tilfelle for deg, har vi laget en fantastisk liste for deg. De mest interessante filmene er oppført her, og i alle disse kommer utviklingen til en uventet slutt. Hvis du ikke har sett disse filmene før, så har du noe å gjøre de neste kveldene.

Toppfilmer – The Stranger Son (Changeling)

populære filmer toppfilmer kinematografer

The Stranger Son er en amerikansk film fra 2008. En kvinne kontakter en politibetjent med nyheter om at sønnen hennes er forsvunnet. Snart blir den lille funnet og gitt tilbake til moren. Hun forsikrer alle om at den lille gutten er veldig lik sønnen, selv om det ikke er det.

Et perfekt mord

toppfilmer kinofilmer gode filmer liste

En vellykket forretningsmann ved navn Steven Taylor finner ut at kona har en kjæreste. Det handler om den ukjente maleren David. Etter undersøkelser fortsetter Steven å finne ut at David jobber som bryllupsrådgiver. Steven tilbyr David penger for å drepe kona, Emily. Planen ser perfekt ut, men den utvikler seg også deretter?

Intet dødelig ord (original tittel Ne le dis à personne)

no striving word top -filmer som ser på filmer

Den handler om historien til Alexandre Beck, en barnelege av yrke, og forteller en tragisk hendelse i familien hans. Margot, kona hans blir drept og hun blir gjenkjent av faren. Kriminelen er funnet, men han nekter å innrømme at han var ansvarlig for drapet på Margot. Etter veldig lang tid på åtte år vil etterforskningen bli gjenopptatt. Ytterligere to ble oppdaget i samme region som Margots lik ble funnet. Dette er restene av to menn, hvorav den ene har en nøkkel fra Margots hvelv i lommen.

Ukjent identitet (ukjent)

se filmer toppfilmer kinofilmer

Handlingen dreier seg om Martin Harris, en kjent forsker. Han har vært i koma lenge, og når han våkner finner han ut at identiteten hans er stjålet av noen andre. Han kan ikke stole på noen lenger, ikke engang sin egen kone. Han ber en ung dame om hjelp. Sammen prøver de å finne ut hvem og hvorfor som prøver å lyve for ham.

Fanger

spillefilmer toppfilmer spillefilmer

2013 -filmen Prisoners har også et spennende plot og en uventet slutt. To seks år gamle jenter er savnet i en liten by. Ingen hørte eller så noe. Tiden går og politiets arbeid gir ingen resultater. Faren til en av jentene tar ting i hendene. Han hadde sett datteren snakke med eieren av en trailer for en stund siden. Politiet løslot ham på grunn av mangel på bevis. Men faren tviler på at han er uskyldig.

Dream House

kule filmer toppfilmer kinofilmer

Will Atenton er et forlag som flytter til en merkelig by. Det første inntrykket av at dette er et rolig og avslappet sted viser seg å være helt feil. Stedet har sin egen forferdelige historie. Vi forteller deg på forhånd: dette er ikke en historie om spøkelser og spøkelser. Men det er noe ikke mindre skremmende og veldig intrikat.

Tar liv

kinofilmer toppfilmer kule filmer

Den handler om profilen ved navn Illeana Scott. En stor utfordring ligger foran henne. Hun må finne en kriminell som først dreper mennesker og deretter fortsetter livet en stund.

Flightplan – Uten spor

gode filmer viser toppfilmer

Ingeniøren ved navn Kyle Pratt mister datteren på et fly. Flybesetningen og de andre passasjerene prøver å avdekke mysteriet. Et lite barn kan ikke bare forsvinne tusenvis av meter over jorden under en flytur! Etter en stund viser det seg også at det ikke er bestilt flybillett i Kyle Pratts navn.

Gutten i den stripete pyjamasen

filmer se spillefilmer toppfilmer

Handlingen i denne filmen er basert på virkelige hendelser som skjedde under andre verdenskrig. Den åtte år gamle sønnen til sjefen for en konsentrasjonsleir har et merkelig vennskap med en jødisk gutt. De to snakker gjennom det beskyttende gjerdet. Det er virkelig utrolig hvor dette vennskapet går.

88 minutter

120x160 Aff 88 min OK

Dr. Jack Gramm jobber som psykiater på college. Samtidig blir han ansatt av FBI for å profilere psykopater, hovedsakelig mordere. En gang hjelper han med å arrestere en seriemorder. Noen timer etter at han ble fanget, mottar Jack Gramm en skremmende telefon. En fremmed forteller ham at han bare har 88 minutter igjen av livet.

Seduction of a Stranger (Originaltittel: Perfect Stranger)

toppfilmer toppfilm toppfilm actionfilmer perfekt fremmed

Rowena Price mister venninnen etter en fryktelig forbrytelse. Hun begynner å gjennomføre sin egen journalistiske undersøkelse. Hun finner ut at Harrison Hill kan være involvert i drapet. Han er leder for et stort reklamebyrå og en veldig innflytelsesrik person på samme tid.

mystisk elv

topp filmer topp film topp action filmer mystik river

Dave, Jimmy og Sean er barndoms beste venner. De møter også en stor tragedie sammen: døden til Jimmys datter.

Husk meg – Lev øyeblikket

topp-filmer-topp-film-topp-action-filmer-husk-meg

Tyler er en gutt med en opprørsk karakter. Han blir involvert i et slagsmål, blir arrestert av politiet og løslatt etter kort tid. Tylers venn finner ut at skolegruppen hans har datteren til politimannen som er involvert i rettssystemet. Gutten prøver å starte romantiske forhold til henne for deretter å overbevise henne om å påvirke faren til hans fordel.

Orphan – The Orphan (Originaltittel: Orphan)

topp filmer topp film topp action filmer ophran

Etter at deres lille baby dør, adopterer Kate og mannen hennes en jente. Du heter Ester. Jenta spiller fantastisk på piano, hun er veldig intelligent og viser en visdom som rett og slett ikke er typisk for hennes alder. Men hvorfor har hun ingen venner? Du finner det snart ut i filmen.

Matchpunktfilmer topp film topp action filmer mstch point

Den neste av våre toppfilmer forteller historien om trener Chris Wilton. Han kan ikke velge mellom to kvinner. Den ene sikrer ham bedre posisjoner i samfunnet, og han trenger det fordi han kommer fra en ydmyk bakgrunn, og den andre er en talentfull skuespillerinne som virkelig er hva hjertet hans banker for.

Det skjulte ansiktet

toppfilmer toppfilm toppfilm actionfilmer det skjulte ansiktet

Vi fortsetter vår toppfilmliste med en spansk-colombiansk film. Den handler om Adrián, en vellykket dirigent og kona Fabiane. Alt ser ut til å være perfekt i deres liv. Etter en stund viser det seg at politiet etterforsker forsvinningen av hans ekskone. Fabiane selv har den merkelige følelsen av at det skjer noe rart i huset.

Skjul og søk – Du kan ikke gjemme deg

toppfilmer-topp-film-topp-action-filmer-gjem-og-søk

Etter konas selvmord, bestemmer David seg for å flytte til en annen by med datteren. Merkelige hendelser begynner å skje i den nye byen. Emily, datter av David, hevder at kjæresten Charlie er skyld i alt. Men dette er en tenkt person.

“La Vie en Rose”

topp filmer topp film topp action filmer la vie en rose

Oversettelsen av denne tittelen til tysk er “Das Leben in rosa”. Det er en sensitiv gjenfortelling av livshistorien til Edith Piaf. Å leve og synge så fantastisk – det er bemerkelsesverdig i seg selv. Denne filmen er et mesterverk som skildrer livet i Paris på den verdenskjente sangerens tid på en fabelaktig måte.

The Jane File (G.I. Jane)

topp-filmer-topp-film-topp-action-filmer-nakenbilder-jane

Dette er en film som viser oss hvor sterkt menneskesinnet kan være. Og dette er en veldig sterk og vakker kvinne. Det er mange dype psykologiske øyeblikk som gjorde denne filmen til en klassiker.

Mona Lisa Smil (Mona Lisa Smil)

topp-filmer-topp-film-topp-action-filmer-mona-lisa

Den tredje tittelen i vår liste over toppfilmer er smilet til Mona Lisa. Du vil lære mye av det om mot, om menneskelig verdighet og hva det egentlig betyr å være bestemt. Men det er ikke det viktigste i denne filmen. Fremfor alt viser det hvordan du lærer å elske deg selv.

Million dollar baby

FOTOGRAFER SOM ENKELT SKAL BRUKES FOR ANNONSERING, PRODUSJON, OFFENTLIGHET ELLER ANMELDELSER AV DETTE SPESIFIKKE BEVISNINGSBILDET OG FOR Å BLI STUDIENS EIENDOM. IKKE TIL SALG ELLER FORDELING.

Fremfor alt er denne filmen så fengslende at den skildrer virkeligheten så ærlig og kompromissløst. Det viser hvor tøft og tøft livet kan være, og at kvinner ikke blir spart i prosessen. Regissøren får frem vanskelighetene med noen veldig enkle hverdagssituasjoner. Skuespillerne presenterer også rollene sine perfekt!

Djevelen går i Prada

topp-filmer-topp-film-topp-action-filmer-prada

Har du allerede sett filmen “The Devil Wears Prada”? Du må gjøre dette, spesielt hvis du er interessert i moteverdenen. Du vil lære av den hvor vakker, men også hvor kompromissløs og grusom denne bransjen kan være.

Tider med uro

kinoflime spillefilmer toppfilmer se film

Hvis du leser at det var en film om et par med to barn i deres middelaldrende krise, ville du synes det var kjedelig. Ingen kan klandre deg for det heller. Men det er ikke tilfelle her. Dette banale, men faktisk påvirker oss alle, presenteres på den beste og mest realistiske måten.

Dronningen (Dronningen)

se filmer se filmer topp filmer

Filmen forteller om en veldig kritisk periode i den engelske dronningens liv. Det handler om tiden som fulgte umiddelbart etter prinsesse Dianas død. Hvordan skal en monark oppføre seg når han (i dette tilfellet hun) må høre så mange frekke og faktisk veldig fornærmende ord om seg selv? Foretrekker dronningen å vise følelsene sine, eller bør hun oppføre seg forsiktig? Du vil stille deg selv disse spørsmålene mens du ser filmen som om den refererte til deg selv.

Erin Brockovich

toppfilm gode filmer liste kinofilm

Dette er historien om en veldig sterk, men samtidig veldig sårbar kvinne. Gitt situasjonen hennes, har hun egentlig ikke råd til å være svak. Hun er ikke strålende, men hun viser utrolig utholdenhet. Hun må vinne kampen mot et stort selskap. Når du føler deg svak, se denne filmen igjen.

Toppfilmer – Frida

populære filmer filmer se på topp filmer

Dette er en uforglemmelig kvinne med uforlignelige smerter. I filmen lærer du mer om den menneskelige åndens sta, om lengselen som ikke kan motstå, og om at energien vår kan komme til en slutt. Dette er historien om en strålende maler og kunstner, men også om en sterk kjærlighet, som klarer å tilgi enhver fornærmelse og skade fordi det ikke kan hjelpe det.

Spis be kjærlighet

kule toppfilmer se filmer toppfilmer

Selvfølgelig kan vi ikke la denne tittelen stå utenfor vår liste over toppfilmer. Det viser hvor vanskelig og lærerikt det kan være å overvinne depresjon. Ta en titt på opplevelsene til en typisk moderne kvinne i en dyp, stor livskrise i tre av de vakreste landene i verden!

Elizabeth: Gullalderen

Toppfilmer Populære filmer Spillefilmer Kvinnefilmer Elizabeth The Golden Age

I den første delen av artikkelen vår skrev vi om filmen “The Queen”. Her er en annen fantastisk produksjon om livet til dronningen av England. Men dette handler nesten ikke om monarkiet i det hele tatt. Det handler om dronningens personlige historie. Elisabeth er en kvinne som ikke har rett til privatliv. Selv de enkleste gleder i livet har blitt tatt fra henne. Temaet er fullt av uro, historier om svik og lidenskap. Hvis du er i humør for et episk historisk plot, er denne toppfilmen en må se.

Hvor hjertet er

Toppfilmer Populære filmer Feature Filmer Kvinner Filmer Hvor Hjertet Er

Dette er sikkert en av de mest bemerkelsesverdige kjærlighetsfilmene du noen gang har sett. I begynnelsen ser historien like banal ut som tusenvis av andre som har eksistert siden jordens opprettelse. En gutt forlater kjæresten sin fordi hun er gravid. Hun trodde han var kjærligheten i livet hennes. Men livet er ikke så ille som det noen ganger ser ut. Du har bare ikke råd til å gi opp alt, bli deprimert for alltid og vende deg bort fra verden. Du må gå videre, glemme feilene du har gjort, hjelpe andre og nyte livet. Du kan finne ut hvordan alt dette fungerer i denne filmen.

Joan of Arc (original tittel The Messenger: The Story of Joan of Arc)

Toppfilmer Populære filmer Feature Films Women's Films The Messenger The Story of Joan of Arc

Lange historiske filmer som denne kan fort bli kjedelige. Men det gjelder ikke denne fantastiske produksjonen. Dette handler om tro som ingenting kan bryte. Det er også snakk om tillit og rettferdighet. Alt dette kommer til sin rett takket være det fantastiske stykket av Mila Jovovic, som ble betrodd hovedrollen som Jeanne d’Arc.

Head in the Clouds (Alternativ tittel: The Women’s Games)

Toppfilmer Populære filmer Spillefilmer Kvinnefilmer Hodet i skyene

Tittelen på denne filmen er alt annet enn tilfeldig. Den beskriver sinnstilstanden til hovedpersonene. Hennes følelsesmessige tilstand og holdninger avleder henne fullstendig fra virkeligheten. Og de trekker deg bort. Stræben etter å glemme virkeligheten skaper dessverre en pessimistisk stemning og mye tragedie. Desto viktigere er det å se denne filmen. Fordi han utforsker hvordan dårlige følelser klarer å erobre menneskets hjerte.

Elegy eller kunsten å elske (Originaltittel: Elegy)

Toppfilmer populære filmer filmfilm kvinner filmer Elegy

Noen filmer klarer virkelig å riste publikum. Det er en av dem. Det er historien om en høyskoleprofessor og en student. Han minner oss om at det er noen mennesker i dette livet som naturlig er en del av oss. Filmen viser denne dype følelsesmessige forbindelsen og utforsker hva som beveger den i sjelen vår.

Den fantastiske verden av Amélie (Le fabuleux destin d’Amélie Poulain)

Toppfilmer Populære filmer Spillefilmer Damefilmer Le fabuleux destin d’Amélie Poulain

Amélie er en ung fransk kvinne som imidlertid har en ekstraordinær fantasi. Hun oppdager en samling leker på badet ditt og blir besatt av tanken på å returnere dem til sine rettmessige eiere. Denne høflighetsakten tar henne med på de mest utrolige eventyrene. Hun begynner å blande seg inn i andres liv på en upassende, men veldig morsom måte.

Uken min med Marilyn

Toppfilmer Populære filmer Kinofilmer Damefilmer My Week with Marilyn

Å fremstille Marilyn Monroe er alltid en utfordring. Det er utrolig hvor godt det fungerer i denne filmen. Både selvtillit og forfengelighet kommer fantastisk til sin rett. Men du klarer også å se bak dette bakteppet. Der oppdager du en ung jente som ønsker å kjempe mot hele verden. Etter å ha sett denne filmen, vil du sannsynligvis tro deg selv at det er verdt det å strekke seg etter stjernene.

Evita

Toppfilmer populære filmer filmfilmer kvinner filmer Evita

Dette er en filmatisering av en musikal. Det er historien om María Eva Duarte de Perón (Evita). Den populære førstedamen i Argentina blir fremstilt av Madonna. Hun klarer å presentere sine gode og mørke sider på en veldig autentisk måte. Og selvfølgelig er selve musikken en grunn i seg selv for å se filmen.

Ikke glem å takke Frank Lloyd Webber for hans fantastiske bidrag.

Gia – prisen på skjønnhet

Toppfilmer populære filmer filmfilmer kvinner filmer Gia

Etter å ha sett denne filmen, vil du sikkert anse personen Gia som symbolet på skjønnhetspriser. Du vil lære den harde sannheten om moteindustrien. Dessverre trenger du ikke bare å gjøre med moteskudd, spennende turer og offentlige arrangementer der. Bak dette så vakkert utseende livet er det en egen dynamikk som ikke alle kan klare langt.

Coco Chanel – Begynnelsen på en lidenskap (Coco avant Chanel, dt. Coco før Chanel)

Toppfilmer populære filmer filmfilm kvinner filmer Coco avant Chanel

Den siste tittelen på vår liste over toppfilmer er et must-have for alle sterke kvinner. Det viser en talentfull dame som ikke er redd for å se verden. Noen kritikere sier handlingen er for ensformig. Men vi tror at det er nettopp på grunn av dette at det er nærmere virkeligheten og at filmen blir desto mer verdifull.