Tre stjernetegn som foretrekker å gi avkall på bindingen for livet

For de fleste er ekteskap den viktigste hendelsen i livet. De drømmer om å finne den rette partneren som de vil starte en familie med og oppdra barna sine sammen. Unge jenter, for eksempel, forestiller seg ofte å gå til alteret i vakre snøhvite kjoler. Blomsterdekorasjoner, gledestårer, bryllupskake og det etterlengtede ja-ordet! Imidlertid skjer det ikke alltid slik i livet. Vi reagerer annerledes i viktige øyeblikk. Selv psykologer kan ikke forklare hvorfor det er slik. Men vi kan løfte sløret til usikkerhet litt. I dagens innlegg introduserer vi deg for tre stjernetegn som elsker å bli forelsket, men har en tendens til å gi avkall på bindingen for livet. De vil ikke forplikte seg og bli hos en enkelt partner hele livet. Eller de verdsetter sin personlige frihet for høyt, liker å la seg drive eller bytte partner. De er rett og slett ikke egnet for et langsiktig ekteskap.

Her er de tre stjernetegnene som ikke vil bære en giftering.

tre stjernetegn gifteringen liker ikke å bære tvil har ikke egnet for ekteskap ung kvinne giftering ung mann i bakgrunnen

I følge kjærlighetshoroskopet bør disse tre stjernetegnene ikke bli gift

Partnerforholdene er alltid noe kompliserte. Du kan tilbringe mye tid sammen, sitte lenge på sofaen og chatte. I dette tilfellet kan du tro at du kjenner partneren din veldig godt. Men når det gjelder ekteskap, får han eller hun plutselig panikk.

Dette skyldes personlighetstrekkene til de enkelte individer eller er mer sannsynlig å bli kodet i stjernene. Det er klart at ikke alle er laget for ekteskap. Mange tror at en ring på fingeren ikke endrer forholdet deres. Derfor er det bedre å kjenne de tre stjernetegnene som har en liten sjanse til å velge et bryllup. Her presenterer vi dem for deg:

 Skulle ønske du hadde mannen for livet, men uten bryllup?

tre stjernetegn liker ikke å gifte seg med mannen for livet, men uten et bryllup ung kvinne ung mann i tvil

 Væren er nr. 1 blant de tre stjernetegnene som ikke engang tenker på å gifte seg.

Kjenner du en typisk Væren (21.03-20.04)? Da vet du sikkert at dette er et kraftstjernetegn! Han er driftig, ambisiøs og til og med brennende. Væren kan ikke dikteres til, de pleier å være mer egosentriske. Væren insisterer alltid på hans rett, frihet og vilje. Han er derfor ikke klar til å inngå kompromisser. Han trenger alltid nye utfordringer, ellers blir han litt lei. Og kjedsomhet er gift i ethvert langsiktig forhold. På grunn av dette blir representantene for dette stjernetegnet ofte hissige, får sinneutbrudd og viser noen ganger barnslig oppførsel. Tålmodighet er ikke en av deres styrker. De kan være lojale venner, men vil ikke høre bryllupsklokker ringe.

 Tre stjernetegn foretrekker å nyte kjærligheten uten en giftering på fingeren, Væren er en av dem.

tre stjernetegn Væren Tvilling Skytten nyter kjærligheten uten en giftering på fingeren ung kvinne ung mann i tvil

 Tvillingen – nr. 2 av de tre stjernetegnene som verdsetter sin uavhengighet ekstremt høyt

Tvillingen (05/22 – 06/21) er trygge, kommunikative og morsomme mennesker. De kan være fabelaktige samtalepartnere og beste venner, men de tror ikke på ekteskapets lykke. Hennes medfødte pessimisme får henne til å tvile eller stille spørsmål ved noe. Hvis de bestemmer seg for å gifte seg, tror de ofte at lykken snart vil ende med en skilsmisse. I forholdet deres føler tvillingene seg mer begrenset enn lykkelige. De verdsetter sin personlige uavhengighet veldig høyt. De er til og med redde for å avsløre den virkelige deg for noen. Det er et stort problem i ethvert forhold, derfor mislykkes det. Av denne grunn er tvillinger ikke egnet for ekteskap.

Tvillingene har alltid sin tvil og tror ikke på ekteskapets lykke.

tre stjernetegn trefigurer mann kvinne Tvillingene har tvil ikke tror på ekteskapets lykke

Skytten avrunder listen over de tre stjernetegnene som ikke liker å gifte seg

Selv en Skytt (23.11 – 21-12) frihet og eventyr er spesielt viktige. Forståelig nok er disse to vanskelige å knytte sammen med familielivet. Skytten er imidlertid veldig omsorgsfull overfor sin partner og er ivrig etter å bygge harmoniske forhold. Imidlertid tenker han ikke på å gifte seg og vil ikke ha en giftering. Skytten vil heller få sin kjære til å føle at de verdsetter dem mest og synes de er veldig viktige i livet. Det er helt nok for ham for langsiktig lykke og et harmonisk kjærlighetsforhold. Representantene for dette stjernetegnet er av den oppfatning at de kan være lykkelige selv uten ekteskapsattest. Hvis du er i et forhold til en Skytten, er det riktig å huske på det.

Det kan til og med skje at et av de tre stjernetegnene som presenteres her avbryter det allerede planlagte bryllupet.

tre stjernetegn Væren tvillinger Skytten bryllupskake to figurer som smykker avbryter bryllup

Er bryllupet kulminasjonen på kjærligheten til en annen person? Så tenk igjen om hva som er målet med forholdet ditt, og lytt til din indre stemme. Du vil sikkert finne mannen i drømmene du vil leve et langt og lykkelig liv med! Det ønsker vi deg også!

På dine egne vegne: du kan være fornøyd med eller uten bryllup?

tre dyrekretselskende par som holder hendene ung kvinne iført forlovelsesring

 Ofte trenger partneren sin personlige frihet!

tre stjernetegn unge par bor sammen alle med mobiltelefon verdsetter personlig frihet

 Er du klar til å gi ham mer frihet?

tre stjernetegn unge par i sengen mann i tvil kvinne med mobiltelefon i hånden

 Hvis du er en Tvilling, plager tvil deg!

tre stjernetegn ung kvinne Tvillingen plaget av tvil ung mann i bakgrunnen begge sitter på sengen

 I stedet for å krangle med hverandre, få partneren din til å føle seg som den viktigste personen på jorden for deg!

tre dyrekretsen ungt par i sengen krangel tvil Væren tvillinger Skytten ikke gifte seg