Noen uker før sommerstarten tenker alle motebevisste kvinner igjen på hvilke motetreff som kommer til å dominere den kommende sesongen. Du vil alltid se attraktiv ut og vise en sublim motefølelse, ikke sant? Er du enig i at en jente eller en moden dame trenger å bli stylet fra topp til tå? Det gjør vi også, og derfor publiserer vi stadig artikler på nettstedet vårt som holder deg oppdatert. Praksis har vist: alle moteeksperter og motefans er enige om ett punkt! De hevder alle at din perfekte frisyre er helt avgjørende for ditt fasjonable utseende! Det er det ingen tvil om! Av denne grunn ønsker vi i dag å presentere deg for noen super trendy hårfarger 2019 som vil bli sett overalt, ikke bare for den kommende sommeren, men hele året. Ta deg tid til å se på bildegalleriet vårt. Da kan du lettere velge hvilken nyanse du vil ha for deg selv og lage den.

 Lady Gaga i fasjonable sølvhvite på Oscars 2019.

Trendy hårfarger 2019 Lady Gaga Oscars 2019 sølvfarget hvit

  • Sølvhvitt med blå nyanser er den absolutte suksessen med trendy hårfarger 2019!

Vi starter med at det velkjente kosmetikkfirmaet L’Oréal Paris kronet dette kalde sølvet som årets hårfarge 2019. På Oscars 2019 hadde Lady Gaga akkurat denne fasjonable hårfargen og satte tonen.

Fansen hennes var fascinert av valget hennes! Det er ikke akkurat hvitt, men heller askegrått blandet med blått. Mer presist, dette er en særegen nyanse av platinablond blandet med snøhvit og blå og har sølvfargede overløp. Sølvhvitt ser perfekt ut på langt hår. Samtidig er den også godt egnet for korte frisyrer.

Kort hår i sølvgrått ser også super trendy ut.

Trendy hårfarger 2019 kort hår i sølvgrått

Ekstra tips: Uansett, ikke prøv å farge håret ditt sølvhvitt hjemme alene. Det er slett ikke lett å få tonen og så beholde den på håret. Med dette i bakhodet, anbefaler vi at du best stoler på frisøren din.

Den australske skuespilleren Margot Robbie bærer sitt blonde hår som om hun nettopp har kommet fra stranden.

Trendy hårfarger 2019 blondt hår Margot Robbie

  • Blondiner er bortskjemte når det kommer til trendy hårfarger i 2019.

Trendy hårfarger 2019 varierer i forskjellige blonde nyanser, fordi de lyse nyansene alltid er fasjonable og spesielt populære. I år, for eksempel, er overløp fra en lys tone til en annen veldig etterspurt. Gullblond forblir klassisk og veldig trendy, etterfulgt av varm blondine og det nåværende rosegullet. Den siste nyansen dominerte moteverdenen i fjor, nå kan den også sees i hårfarger i 2019. En rosa glans ser flott ut på både lyse blondiner og brunhårede kvinner. Bare vær forsiktig så du ikke overdriver med den rosa tonen!

Khloe Kardashian har et blekrosa hår.

Trendy hårfarger 2019 Khloe Kardashian blekrosa hår

 Honningbrun utstråler naturlig varme.

Trendy hårfarger 2019 honningbrun naturlig varme

Høydepunktene i Sofia Vergaras sjokoladebrune hår får skuespilleren til å se enda mer attraktiv ut.

Trendy hårfarger 2019 sjokoladebrun med høydepunkter Sofia Vergara

Når det gjelder blonde nyanser, svinger moteekspertene mellom kaldblond og gyldenbrun. Dette handler først og fremst om mange søte nyanser av honning, som er spesielt etterspurt i år. Dette er praktfulle nyanser som har mye feminin stil. De minner oss om fargene på akasiehonning og utstråler varmen fra bokhvetehonning. Etter balayage -teknikken kan du prøve forskjellige nyanser av honning. Resultatet er garantert fantastisk i alle tilfeller!

Cara Delevingne oppnådde dette utseendet takket være balayage -teknikken.

Trendy hårfarger 2019 Cara Delevingne balayage -teknikk

 Skuespilleren Ilsa Fischer liker hennes rødhårede!

Trendy hårfarger 2019 Rotkopf Ilsa Fischer

  • Røde øker i 2019!

Det siste treffet blant de trendy hårfargene i 2019 er kanelrødt. Dette er en lysreflekterende rødaktig nyanse med en kobberglans som fortsatt ser veldig naturlig ut. Dette er litt mørkere enn gyldenblondt og ikke akkurat den klassiske røde.Denne intense hårfargen vises best i kombinasjon med blek hudfarge. Kanelrødt er ikke egnet for kvinner med mørk ansiktshud.

Attraktive nyanser av rødt er på vei opp i år. Riverdale -skuespillerinnen Madelaine Petsch bærer sitt lange hår i kanelrødt.

Trendy hårfarger 2019 kanelrød Madelaine Petsch

Mens skuespilleren Kate Bosworth la litt kobberaktig glans til sin blonde hårfarge.

Trendy hårfarger 2019 Copper Shine Blonde Hair Kate Bosworth

Sjokoladebrune og kastanjefarger går neppe av moten, de er en del av det naturlige klassiske utseendet. I år er imidlertid mer intense røde toner på vei oppover. Paletten varierer fra oransje og kobber til Titian. Disse nyansene ser alltid spesielt attraktive ut og er spesielt egnet for kvinner som ønsker å uttrykke sin opprørske karakter godt.

Bla nå gjennom bildegalleriet vårt og beundre alle de trendy hårfargene 2019. Så kan du selv bestemme hvilken nyanse som passer deg best!

 Den unge modellen Kaia Gerber er naturlig brun.

Trendy hårfarger 2019 modell Kaia Gerber naturlig brun

Julia Roberts endrer ofte hårfarge, men ser alltid perfekt ut! På bildet er håret hennes i den supertrendy nyansen av Living Coral.

Trendy hårfarger 2019 Julia Roberts Living Coral

Lysbølger, varm blondine med kobberhøydepunkter – det er Jessica Biel!

Trendy hårfarger 2019 Jessica Biel varmblond med kobberhøydepunkter

 Beyonce valgte fargen lys sjokoladebrun til sitt lange hår.

Trendy hårfarger 2019 Beyonce sjokoladebrunt langt hår

Ekspertene kaller den naturlige hårfargen til modellen Gigi Hadid “soppblond”.

Trendy hårfarger 2019 modell Gigi Hadid soppblond

Jennifer Aniston foretrekker den varme blonde skyggen.

Trendy hårfarger 2019 Jennifer Aniston varm blond nyanse

Antikk gull er også en av de trendy hårfargene i 2019. Andre fasjonable nyanser vil følge.

Trendy hårfarger 2019 Antikk gullmodell Andreja Pejic

Trendy hårfarger 2019 Antikk gullmodell Elsa Hosk

Trendy hårfarger 2019 Honey Golden Blonde Rosie Huntington-Whiteley

Trendy hårfarger 2019 Iced Caramel Latte

Trendy hårfarger 2019 honningfarge Deborah Ann Woll

Trendy hårfarger 2019 Ombre Look sjokoladebrun Ashley Graham