Vi lever alle veldig dynamisk. Noen ganger setter vi rolig tempo selv og kan ikke engang skifte gir. Dessverre! Tidsplanen vår er alltid full, handlelisten er ennå ikke fullført, og vi må fortsatt lage mat til i kveld. Det er også planlagt en baby shower for i morgen, som du ikke kan avbryte. Og hjemme er det alltid mye arbeid som må gjøres: vask, rengjøring og tilberedning av noe varmt og velsmakende for familien hver dag. Ja, livet vårt er fullt av ansvar og…. Understreke! Og har du spurt deg selv hvorfor du er veldig stresset? Vi vet svaret: fordi du alltid holder tidsfristene dine, ikke sant? Da lever du under konstant press, og du vet ikke lenger hvordan du skal komme deg ut av denne onde sirkelen. Du trenger absolutt en pause. Vi viser deg 5 tegn på utmattelse som krever en mental pause.

 For mye arbeid skaper også mye stress.

Pauser tar for mye arbeid og forårsaker stress

Det er mange måter å redusere stress på. Vi tror imidlertid at å ignorere dine forpliktelser ikke er en god løsning. En mental pause, bare deg selv, kan være akkurat det du trenger. Godta det faktum at alle trenger å lade batteriene og ofte må lade batteriene.

  Vi er ikke roboter. Med tanke på slike tanker skrev vi denne artikkelen. Målet er å hjelpe alle overbelastede og slitne mennesker. Fordi de jobber mye og faktisk fortjener et stressfritt liv. Hvis du merker noen av de følgende fem tegnene, er det på tide med en mental pause. Unn deg selv en pause der du kan la tankene hvile og klassifisere dem bedre. Bare da kan du ha større tillit til fremtiden din.

 Finn din egen måte å lindre stresset på.

Tidsavbrudd nødvendig for å lindre stress finne din egen måte yoga meditasjon

  1. Hvis du ofte er syk, trenger du en pause!

Har du hatt det vanskelig den siste måneden? Har du vært syk ofte med influensa, hoste og rennende nese? Kanskje du også hadde høy feber om kvelden? Og alt dette på det nøyaktige tidspunktet da du hadde for mye jobb på kontoret? Kanskje du fortsatt har den forferdelige hosten som ikke forsvinner. Dette er et tydelig tegn på at immunsystemet ditt er svekket. Og fordi du ikke kan kontrollere immunsystemet ditt, er det ikke tilfeldig at du blir syk i de mest ubehagelige tider. Hvorfor? Fordi viktige livshendelser utløser mye stress som normalt belaster kroppen vår. For å unngå denne dominoeffekten, ta deg tid til å forberede deg på de neste travle ukene. Det ville være best hvis du holder deg til en gjennomtenkt tidsplan. Dette er ment å gjøre deg i stand til å nyte sunn søvn og et sunt kosthold, slik at du kan føle deg bedre og gjøre ditt beste på jobben.

 Få lege hvis du føler deg uvel.

Ta en pause fra å føle deg syk hvis du føler deg uvel, søk lege

Bilde 2: Ikke grubl over fortiden, det vil gjøre deg syk!

Pussing over fortiden gjør syketid nødvendig

  1. Stresset over fortiden og fokusert på nåtiden? Da trenger du en pause!

I løpet av arbeidsdagen din tenker du sannsynligvis hele tiden på hvordan du gjorde en feilberegning på din siste rapport og ikke gikk på treningsstudioet de siste to ukene. Tankene dine sirkler uavbrutt i hodet ditt, og du føler deg splittet mellom unnskyldninger og bebreidelser.

Denne tilstanden er basert på å klamre seg for mye og for tett til å stresse. Ved å gi deg selv litt tid, gir du tankene en sjanse til å slappe av. På denne måten gir du tankene dine nok tid til å bli ordnet.

 Ikke la hodet falle!

Problemer med stress -time -out trenger ikke å henge hodet

 Ta pauser!

For mye arbeidsstress, krever pause

  1. Hvis du forsømmer deg selv …

Når timeplanen din er full og du hele tiden kjører fra en oppgave til en annen, skjer det ofte at du overser alle mulige alternativer i livet ditt. Vårt råd er å ta et skritt tilbake og senke tempoet. Selv om jobben din er viktig og du har mye ansvar, er helsen din din personlige plikt. Hvis du ikke tar vare på deg selv, vil du bli mer stresset enn du sannsynligvis vil føle. Du må hele tiden slappe av i kroppen og ta deg tid. Hver mental pause er en flott mulighet til å lage en ny og mer effektiv tidsplan. Dette skal forhindre at du ignorerer helsen din. Og til slutt satte du deg på vei til en høyere livskvalitet.

  Unn deg selv en pause du fortjener!

Velfortjent mental pause Pause uten stress Finn fred i naturen

 Få litt frisk luft og la tankene vandre!

Ta en pause i frisk luft

Hvis du ikke får sove om natten ….

Å ikke sove om natten kan trenge en pause

… .. la fastlegen din gi deg råd.

Å ikke ha en god natts søvn trenger medisinsk råd og fri

  1. Når du er sliten, men fortsatt ikke kan sove

En god natts søvn er spesielt viktig for oss alle i denne dynamiske verden. Hvorfor er det så frustrerende noen ganger når du ikke får en god natts søvn? Kjenner du situasjonen? Du legger deg om kvelden, men ligger der i timevis uten å kunne sovne. Med endeløse tanker i tankene og frykten som følger med dem, er det bare forståelig at du skal fortsette å føle deg stresset og maktesløs. Så en timeout vil gi deg frisk luft du trenger og søvnen du fortjener.

 Ta en pause og fri tankene dine fra negative tanker og deprimerende følelser.

Unn deg selv en pause, fri tankene dine fra negative tanker og deprimerende følelser

  1. Hvis du alltid er trist …..

Noen ganger blir følelsene våre overveldende. Selv om det er godt å se hva du føler, blir det bekymringsfullt når du bare opplever triste og umotiverte følelser. Mest sannsynlig vil negative tanker og følelser få deg til å føle deg avvist fra en aktivitet. I dette tilfellet trenger du en mental pause for å bli sterkere igjen.

Negative tanker påvirker helsen vår.

Negative tanker som påvirker helsen trenger fri

Så alt dette er menneskelig. Og mange vanskelige problemer kan løses enkelt. Så ikke la en kopp sterk espresso være unnskyldningen for søvnmangel. Gjenkjenne utmattelse tidlig og handle avgjørende mot det! Forhåpentligvis kan du gjøre følgende sitat til ditt livs motiv! Vi krysser fingrene!

Sitat livsmotto tenk optimistisk eliminere stresset

 Å jobbe under stress er ikke bra.

Jobber under stress og trenger fri

 Det er verre å ikke sove om natten.

Å ikke sove om natten kan være mye stress negativt tenkt dårlig for helsen din

Krangling med en venn eller kollega kan føre til depresjon.

Å ta fri Av krangling med en venn Kollega fører til depresjon

 Da vil du føle deg alene og forlatt av alle!

Føler meg alene og forlatt

 Familiekrangler har en veldig negativ effekt på barns følelser.

Krangel i familien svært negative små barn tar seg tid til å lade batteriene