Dine preferanser for kaffetyper og måten du drikker dem på sier mye om din karakter

Du har kanskje aldri tenkt for mye på det Typer kaffe og om den nøyaktige måten den forførende duftende kaffedrikken tilberedes på. Det er velkjent at de små tingene sier mye om vår personlighet. Og kaffe er en av de tingene. Vil du lære nysgjerrige fakta om hva våre kaffedrikkevaner sier om vår karakter?

Kaffedrikker og spesialiteter

Typer kaffe kaffe drikker kaffe effekt ugle kaffebønner

lage kaffe

Kaffetyper Tilbered kaffe Kaffedrikker Kaffeeffekt

En kopp cappuccino? 

Cappuccino typer kaffe kaffe drikker kaffe effekt

cappuccino

Liker du cappuccino bedre enn alle andre? Typer kaffe? Det betyr at du har en tendens til å ha kontroll over alt. På den ene siden kan du være mer obsessiv enn andre mennesker, men din kjærlighet til cappuccino viser også noen gode egenskaper. Du er sannsynligvis en kreativ person som gjør alt med en sterk motivasjon.

Er cappuccino din favorittdrink?

Typer kaffe cappuccino kaffe drikker kaffe effekt

Velsmakende kaffe

Vil du heller nyte en kaffe med en søt ettersmak? Så du er en leken og munter person. Du er uten tvil alltid klar til å ha det hyggelig med venner og familie. Noen ganger er du kanskje ikke så frisk om morgenen, men du foretrekker og handler bedre om kvelden og natten.

Kaffe med en søt ettersmak

Kaffespesialiteter Kaffetyper Kaffedrikker Kaffeeffekt

Ristretto kaffevifter

Det er et sjeldent og karakteristisk valg. Som person er du sannsynligvis også det. Eller kanskje du er litt for kresen om det av og til. Se etter litt variasjon – i kaffe og i livet!

Ristretto – en veldig konsentrert og derfor sterk espresso

Typer kaffe ristretto kaffe kaffe drikker kaffe effekt

Espresso elskere

De gjør alt enkelt og kommer til poenget. Du har sannsynligvis alltid travelt og ønsker å få alt gjort veldig raskt. Som person er du uten tvil også en leder, jobber veldig hardt for målene dine og vet hvordan du får det du trenger i livet.

Bestemte mennesker foretrekker å drikke espresso

Typer kaffe espresso kaffe drikker kaffe effekt

Lang brun kaffe foretrekkes av mange mennesker

Hvis du liker lang brun kaffe, er du en åpen person og sier alt så ærlig og direkte som du tror det er. De skaper ikke intriger, er ikke bedragere og har derfor mange ærlige venner rundt seg. Du forfølger målene dine og oppnår det meste. Noen ganger virker de for seriøse, men det er bare hvis du vet at det er verdt å gjøre det.

Svart kaffe med litt melk

Typer kaffe svart kaffe kaffe drikker kaffe effekt

Lattedrikkere

Du har en forseggjort smak og minimalisme er ikke noe for deg på noe område av livet. Men det er bare fordi du liker å nyte livet. Du vil at alt skal være jevnt og enkelt. Du unngår de fleste vanskeligheter, ikke fordi du ikke kan overvinne dem, men fordi du reagerer tappert når det blir alvorlig.

Nyt en kopp latte macchiato 

Kaffetyper Latte Macchiato Kaffedrikker Kaffeeffekt

Drikkere av soyamelk

Selv om det er sunnere, drikker de fleste kaffen med vanlig melk i stedet for soya. Er det motsatte sant for deg? Dette kan bety at du er litt for krevende overfor deg selv og andre. Og du tror kanskje at verden kretser rundt deg. Ikke vær så alvorlig og nyt livet mer!

Kaffe med soyamelk

Kaffetyper Kaffe med soyamelk Kaffedrikker Kaffeeffekt

Iskaffe – det beste utvalget om sommeren

Typer kaffe Iskaffe Kaffedrikker Kaffeeffekt

Og selvfølgelig, fortsett å drikke favorittkaffen din!

Kaffetyper Kaffetid Kaffedrikker Kaffeeffekt