Hvilke er no-go’s innen herremote??

Herremote har nå blitt veldig praktisk. Hun hjelper herrene med å bygge et godt image. Det er veldig behagelig og dets regler er nå ikke vanskelig å bruke i hverdagen.

Likevel er det ganske mange regler du må følge for å bygge et godt image. Imidlertid er all kunnskap og ferdigheter ikke tilstrekkelig hvis du begår følgende fatale feil i antrekket ditt …

Synlige ødelagte flekker på klærne

De synlige ødelagte flekkene trenger akutt reparasjon fordi de bare snakker dårlig om personligheten din og ødelegger ditt gode utseende. Det er bedre å finne ut hvor det er et sted i nærheten av deg hvor du kan ta med favorittartiklene dine i tilfelle skade.

Ta de riktige avgjørelsene når det gjelder herremote

herreklær herreklær t -skjorter jakke

Synlig undertøy

Unngå å komme i situasjonen der undertøyet ditt kommer ut over buksene dine ved et uhell. Dette kan oppfattes som en fornærmelse av de fleste rundt deg.

Hvite sokker med svarte sko

Disse stemmer bare ikke overens.

Unngå å gjøre denne motefeilen, da det kan ødelegge bildet ditt en gang for alle.

Med offisielle klær bør du være spesielt oppmerksom på de riktige sokkene

herremote herremote fargerike sokker skjortebukser

Fantastiske t-skjorter av høy kvalitet

Ikke kjøp et stort antall T-skjorter, heller færre, men av beste kvalitet. Du vil oppdage at du har gode T-skjorter å bruke oftere enn om du hadde tonnevis med rimelige modeller. Det er også et moralsk aspekt ved dette. Veldig billige t-skjorter er et av de verste motevalgene for rettferdighet i vår verden. Bomull produseres under dårlige forhold, og billig arbeidskraft utnyttes i prosessen.

Overdimensjonert slips

Hvis du har på deg et slips som er for stort, er det bedre å ikke ha det i det hele tatt! For når dette henger opp til beltet ditt, ser du infantil og latterlig ut. Hvis du ikke har tid til å kjøpe en mer passende, så må du gi avkall på det helt.

Fargen og modellen på slipset spiller også en viktig rolle

herreklær herreklær lilla skjorte svart slips

Ekstremt lange jeans

For det første er de ekstremt lange jeansene motet, og for det andre vil de sikkert ødelegge utseendet deres veldig raskt. Den andre er heller ikke en god idé. Velg modeller som virkelig passer deg. Om nødvendig, få disse forkortet av skredderen!

Vær forsiktig når du velger farge på sko og belte

Vær forsiktig når du kombinerer belte og sko. De trenger ikke nødvendigvis å ha samme farge, men nyansene skal harmonere med hverandre.

Unngå altfor lange bukser

herremote herre mote lange bukser sko

Dekorerte og pyntede jeans

I prinsippet har dekorerte og dekorerte jeans nå blitt en del av unisex mote. Men for å være ærlig, virker de ikke så klassiske og maskuline, og vi vil ikke anbefale dem i de fleste hverdagssituasjoner. Bedre gå for det tradisjonelle utseendet.

Morsomme trykk og skrifter på t-skjorter

Legg igjen t-skjorter med morsomme utskrifter og skrifter til tenåringene, som vanligvis lett blir vridd hvis de virker infantile … Selv om du ikke er psykologisk psykologisk så gammel, bør den ikke umiddelbart kunne gjenkjennes for alle …

Overdreven smykker

Hvis du vil skremme menneskene rundt deg, kan du bruke alle slags overdrevne smykker til dette formålet. For en enda mer negativ effekt kan du kombinere smykkene med tatoveringer …

Ta på feil undertrøye

Undertrøyer er ofte synlige, spesielt under de tynne sommerstoffene. Det er veldig viktig at både klærne – skjorte og undertrøye – passer godt sammen. Når du er i tvil, stol på dine følelser og be vennene dine om deres mening. Feil undertrøye er en av de største feilene du kan gjøre på herremote.

Stol heller på kontraster

herremote blått skjorte slips for herre

Bruk din favorittlags t-skjorte hvor som helst

De sportslige t-skjortene viser at du står ved de typiske menns hobbyer, og det kan være veldig attraktivt og tiltalende. Men hvis du på et tidspunkt ikke har noe annet å ha på deg, bare slike T-skjorter, så kan det oppfattes som smakløst.

Kjoler som ikke passer med været

Vi forstår at du noen ganger ikke har tålmodighet før det blir varmt nok til favorittskjorten din. Det er imidlertid bedre å vente litt før du tar på deg dette. Ellers ser det ut som om du ikke har en god garderobe.

For mange lyse farger samtidig

Gule jeans, blå skjorte og rød hatt … dette er en katastrofe. Påkledd slik kunne du bare dra til Carnival. Unngå for fargerikt utseende. Hvis du liker lyse farger, kan du velge disse for ett eller to tilbehør og ellers gå for det monokrome utseendet.

Ikke forveksle hverdagen med karneval

herremote herre mote skjorte hvite sokker rutete bukser

Bruk fancy solbriller

Fancy solbriller er ikke en dårlig ting i seg selv, men mesteparten av tiden går de bare med ett bestemt utseende. Du bør ha nok universelle solbrillemodeller for hånden. Du bør beholde de spesifikke modellene for spesielle anledninger.

Fargede sportssko med elegante bukser

Å kombinere sportssko med elegante bukser er en av de tingene … Det fungerer under visse omstendigheter, men det er definitivt risikabelt. Men det er helt klart en feil å bruke sportssko som er farget. Hvis noe, gå for de svarte eller hvite.

Jeans som er for stramme hvis figuren din ikke er så god

Det er ikke en stor synd hvis du noen ganger kommer ut av form. Det har å gjøre med livsstil, genetikk og noen ganger omstendigheter. Men ikke understreke ulempene med kroppen din ved å bruke jeans eller t-skjorter som er for stramme.

Velg de riktige klærne

herremote herremote skjorte tette bukser store slips

Du bytter ikke klær ofte

Skitne og urene klær er den største feilen innen herremote. Hvis du vasker dem for ofte, mister de også kvaliteten. Bedre unngå det.

Bukser for korte

For korte bukser er også en stor feil innen herremote. Vær spesielt årvåken med jeansmodellene. Med disse er det desto mer merkbart.

Ikke følg trender og moteråd blindt

Du må ikke blindt følge våre eller andre motetips. Du trenger ikke alltid å være underordnet motetrender, bare prøv å oppnå din egen individuelle stil! Hvis du har nok selvbevissthet og stil, kan du se bra ut selv i det mest eksentriske utseendet. Du må imidlertid alltid være informert og bevisst velge dem, og helst be om en annen mening.

Det krever så mye innsats å være i tråd med de siste trendene innen herremote, og så lite er det nok til å ødelegge bildet ditt. Ikke la dette skje på grunn av slike forferdelige feil!

Vær oppmerksom på kombinasjoner av farger og mønstre

herremote herre mote rutete skjortejakke grå

herreklær herreklær slipsstriper rosa skjortejakke

herreklær herreklær rynket jakke

herremote herremote sokker bukser sko

herremote herresmotsandaler sokker

herremote herre mote jeans bukser hvit t skjorte sportssko  herremote herremote stryke hvit skjorte