Desember er kald og dyster i Europa, og solen skinner sjelden fordi tykke grå skyer dekker himmelen. På slutten av året drømmer mange om en ferie på en solrik og varm kyststrekning. Vi har allerede valgt et flott reisemål for alle som liker å reise. Vi ønsker å oppmuntre de som nå føler seg villige til å unne seg to uforglemmelige uker på de paradisiske Indles på Maldivene. Den velkjente atollen har mer enn 1000 mindre og større øyer og har vært en av de beste reisemålene for mange turister fra hele verden, spesielt i vintermånedene. EN Ferie Maldivia har noe å tilby for hver reisende. Surfere vil finne de perfekte forholdene her for å utøve sin populære sport på daglig basis. Badende ferierende lader batteriene her i solen og kan late seg i timevis på snøhvite korallstrender. De enorme blå lagunene på Maldivene virker uendelige og tiltrekker seg tusenvis av dykkere som får pengene sine hit.

 Har du lyst til å reise til solen også??

Ferie Maldivene i solen

 På Maldivene kan du nyte vakker natur, perfekt badevær og mye ro døgnet rundt

Ferie Maldivene nydelig

  • Hvorfor er det en stor etterspørsel etter en ferie på Maldivene i desember?

Sikkert hver og en av oss savnet noen få ting i vår geografi -klasse. Men det er nå mulig å ta igjen det og utforske verden på egen hånd og utforske flotte steder selv. Mange vil reise igjen over jul eller kort tid før slutten av året, oppdage nye steder og tilbringe en uforglemmelig og begivenhetsrik ferie langt borte fra hjemmet. Hvis du planlegger ferien til Maldivene nå, må du bli bedre informert om disse paradisiske øyene i Det indiske hav. Spesielt om været der. Etter din langdistanseflytur (9-10 timer) blir du møtt av en skyfri, utrolig blå himmel før du lander.

 Den lille øystaten i Det indiske hav har noe å tilby for hver turist.

Ferie Maldivene

 Eksotisk natur å bli forelsket i

Eksotisk ferie Maldivene

 Maldivene har et behagelig klima hele året, og badesesongen er faktisk uendelig i denne delen av tropene. Klimaet på den lille øynasjonen bestemmes av monsunene. Bare i regntiden kan du forvente kraftige regnskyll. Men hovedsesongen for badende ferierende på Maldivene varer fra oktober til april, og i løpet av denne tiden nyter alle turister fantastisk badevær her. Det vedlagte klimatabellen vil overbevise deg om dette.

Fra oktober til april kan du oppleve fantastisk badevær og lite regn

Værbord Maldivene ferie

  • Sportsaktiviteter er veldig viktige i ferien på Maldivene

Romantikere, forelskede par og alle strandferierende er på rett sted her. Du kan ligge på de hvite strendene i åtte timer om dagen og nyte de varme solstrålene eller ta en båttur. Du kan også bade mye her og utforske undervannsverdenen. Det er veldig gøy å oppleve det fantastiske været og det lunkne havvannet hver dag i løpet av ferien din i Maledieven. Når det gjelder sport, overlater Maldivene ingenting å være ønsket og tilbyr mange vannaktiviteter for store og små. Lidenskapelige surfere kommer til Maldivene mellom mai og oktober, for i disse månedene er vinden sterkere og forårsaker høye bølger. Alt dette er takket være den sørvestlige monsunen. Ivrige snorklere og dykkere foretrekker å besøke Maldivene mellom januar og april. I løpet av disse månedene er sjøvannet rolig og krystallklart, slik at du kan utforske undervannsverdenen på Maldivene veldig godt.

 Det beste feriestedet for dykkere og surfere

Maldivene

 Opplev ren romantikk på Maldivene

Ren romantisk ferie Maldivene

  • Maldivene er også valgt som reisemål av kulturinteresserte

Hovedstaden på Maldivene, Male, vil sikkert overraske deg positivt med sine mange severdigheter. Alle reisende kan se de gyldne kuplene til noen korallsteinmoskeer på avstand, inkludert fredagsmoskeen. Disse imponerende bygningene med islamsk arkitektur er på 1600- og 1700 -tallet. Bygget på 1700 -tallet, former de det historiske sentrum av Male og hele bybildet uten videre.

 Du må besøke denne islamske bygningen i Male på en ferie på Maldivene

Islamsk arkitektur

Den forgylte kuppelen til fredagsmoskeen i Male kan sees på lang avstand

Maldivisk ferie fredag

De som er interessert i kultur liker å spasere gjennom det gamle sentrum og oppdage andre interessante bygninger; andre ønsker å gå på en lang shoppingtur gjennom Male eller besøke de mange suvenirbutikkene. Uansett hvilken gruppe turister du tilhører, kan du ikke gå glipp av de deilige lokale fiskespesialitetene på ferien din på Maldivene. Mesterlig tilberedt sjømat og fisk er en godbit for øynene og ganen. Du bør definitivt prøve disse og andre eksotiske retter på Maldivene.

Her finner du deilige eksotiske fiskespesialiteter for enhver smak!

Ferie Maldivene deilig eksotisk

Men ikke glem at når du er på ferie på Maldivene, har du de vakreste strendene i verden i tankene. Disse kombineres her med krystallklart vann og glødende korallrev. Disse ubeskrivelig vakre naturelementene er de perfekte forholdene for en uforglemmelig ferie på Maldivene, ikke sant??

 Her kan du tilbringe en eksotisk, drømmeaktig ferie på Maldivene

Ferie på Maldivene

og spiser mye ….

Maldivene ferie eksotiske

 Friske grønnsaker tilbys for hver fiskespesialitet

Maldivene ferie fiskespesialiteter ferske grønnsaker

 Det regner knapt, det er ingen vind og sjøen er rolig

Naturferie Maldivene

De beste værforholdene for en fantastisk ferie på Maldivene!

fantastisk ferie Maldivene

 Unn deg et skikkelig avbrekk på Maldivene under den kalde vinteren i Tyskland

Maldivene reiser

Men tror du Maldivene kan gå opp i vekt?

Fisk ferske grønnsaker sunn mat ferie Maldivene

 Unn deg et glass vin med hvert eksotisk måltid!

Eksotisk mat

 Små og store øyer i Det indiske hav venter bare på å bli oppdaget av turister

Ferie på Maldivene

Denne blå lagunen ser ut til å være uendelig

Romantikk rolig ferie Maldivene

 Hver ferie på Maldivene byr på mange uforglemmelige opplevelser for store og små

Holidays Maldives uforglemmelige opplevelser Big Little