Hvilke kriterier bruker du for å velge den beste mascaraen for deg selv?

Mange sminkemerker annonserer sine produkter, inkludert mascaraer, som de beste som finnes på markedet. En slik blank uttalelse er faktisk ikke helt rettferdig for forbrukerne. Øyevippene våre er som et vakkert tilbehør, og deres karakter og individualitet er ofte undervurdert. Det er noe som heter “den beste mascaraen” ikke. Det finnes ingen formel som passer for alle for å gjøre alle dames øyevipper vakre. Du må se kritisk på annonsene og beskrivelsene av mascaraene. Finn denne modellen som fungerer best for deg.

Mascara i testen

beste mascara sminke tips øyesminke

I de følgende linjene beskriver vi en rekke egenskaper som en god mascara kan ha. Avhengig av arten av øyenvippene dine, trenger du kanskje ikke alle disse fordelene. Du må heller sette dine egne prioriteringer. For eksempel, hvis øyevippene dine allerede er mørke og lange, trenger du ikke en mascara som fremhever egenskapene dine enda mer.

Overvekten av fordeler som man iboende har, får en til å virke for kunstig. Det kan også raskt virke billig.

Påføring av øyevipper – tips for den perfekte kurven

beste mascara kjøpe øyevipper tips

Du kan ha lange og mørke øyenvipper, men du mangler tetthet … Ta en mascara som beriker ditt utseende akkurat i denne forbindelse. Så alt blir perfekt …

Eksemplet som nettopp er beskrevet er typisk for mange kvinner. Derfor beskrev vi det på forhånd. Imidlertid er det en rekke andre spesialtilfeller, og vi vil diskutere disse mer detaljert ved hjelp av andre typiske maskara -typer.

Hvilken er den beste mascaraen for deg?

beste mascara kjøp øyevipper tips og forslag

Sminketrender

som er den beste mascaraen

Tynne og lite gode øyenvipper

Har du vakre lange øyenvipper som er altfor tynne og alltid har sin egen mening om vekstretningen? Det er mascaraer som korrigerer nettopp disse ulempene. De får øyevippene til å se tykkere ut, gjør dem fastere slik at de har det bra. Ved å bruke slik mascara får øyenvippene mer tetthet og du oppnår et uttrykksfullt og samtidig veldig naturlig utseende.

Benefit Cosmetics Roll Lash

Benefit Cosmetics Roll Lash Best Mascara

Øyenvipper som trenger pleie

Akkurat som hud og langt hår trenger øyevipper ofte fuktighet. Slik at de er naturlige vakre lenger, bør de behandles med kosmetikk som fremmer elastisiteten og et ungt, friskt utseende. Hvis du merker at øyenvippene dine er litt for tørre for øyeblikket, er det bedre å klare seg uten de glamorøse sminkeeffektene en stund. Gjør omsorg en prioritet. Det finnes mascaraer som gir øyenvippene fuktighet og andre sunne ingredienser, og dermed sikrer din naturlige skjønnhet. Etter noen uker kan du begynne på nytt med en passende mascara som får vippene dine til å se lengre eller tykkere ut.

Urban Decay Perversion Mascara

Urban Decay Perversion Mascara beste mascara

Mer volum 

Denne egenskapen til mascaraene vektlegges mest. De lover mirakler når det gjelder volum. Faktisk er det bare veldig gode mascaraer som kan gi denne effekten, slik at øyevippene ser naturlige ut. De gode mascaraene som gir deg mer volum, har vanligvis to børstesider som bør brukes etter hverandre. Du får hvert eneste øyenvippehår til å virke tykkere og lengre og unngå den ubehagelige effekten av å stikke.

L’Oréal Voluminous Butterfly Intenza

L’Oréal Voluminous Butterfly Intenza beste mascara

Livlig utseende

Når øyenvippene dine er buet godt, er det generelle utseendet på utseendet veldig sjarmerende og tiltalende. Det er mascaraer spesielt designet for dette utseendet. Men hvis du vil ha en sving i visjonen din, så velg en maskara -modell som denne. Mesteparten av tiden er børstene på slike mascaraer runde, og de har flere lag børster av forskjellige lengder.

Too Faced Better than False Lashes Extreme

Too Faced Better Than False Lashes Ekstrem beste mascara

Enkle mascaramodeller som spesialiserer seg på å understreke en viss egenskap

Mascaraene som er vist så langt er ganske komplekse når det gjelder funksjonen. De fleste kvinner har naturligvis vakre øyenvipper, der bare en egenskap bør vektlegges litt mer. Er det tilfellet med deg også? Kanskje du bare liker ett av følgende: lengde, tetthet, mørk farge? Men det er heller ikke veldig gode maskaramodeller. Så velg heller den mascaraen som passer deg riktig og ikke kast bort tid og penger på noe mer forseggjort, som du for det første ikke trenger, og for det andre får den til å virke mer kunstig.

Maybelline Lash Sensational Washable Mascara

beste mascara Maybelline Lash Sensational Washable Mascara

Cover Girl The Super Sizer Mascara

Beste Mascara Cover Girl The Super Sizer Mascara

Laura Mercier Extra Lash Sculpting Mascara beste mascara finnes Laura Mercier Extra Lash Sculpting Mascara

Lancôme Grandiôse Wide Angle Fan Effect Mascara beste mascara Lancôme Grandiôse Wide Angle Fan Effect Mascara

Physicians Formula Eye Booster Instant Lash Extension Kit

beste Mascara Physicians Formula Eye Booster Instant Lash Extension Kit

Berør i Sol Stretchex Stretch Lash Effect Mascara 

Touch in Sol Stretchex Stretch Lash Effect Mascara beste mascara

Eyeko Black Magic Mascara

som er den beste mascara Eyeko Black Magic Mascara