velvære helg badehåndklær essensielle oljer

Velværehelg – hva kan det egentlig være bra for?

Du trenger raskt en velværehelg, men du kan ikke få det? Vi tror du kan revurdere. For faktisk kan du alltid kombinere en velværehelg med mange andre flotte ting som også haster.

Du flytter mange personlige ting for alltid, og de blir mer presserende og presserende.

De fleste av dem kan kombineres med en velværehelg. Hvis du tenker slik, kan du gjøre to presserende ting samtidig og ende opp med å føle deg komfortabel med å gjøre det.

Romantisk velværehelg for to

velværehelg for to svømmebasseng

Hva kan være mer presserende i det personlige livet enn den romantiske stemningen hjemme? Hva gir mer mening for deg hvis du ikke er fornøyd nok med partneren din? Har du forsømt henne / ham de siste månedene på grunn av for mye arbeid? Hvorfor ikke komme deg bort for en velværehelg sammen? Tro oss: arbeidet du ikke gjør denne helgen, vil du gjøre super effektivt i den kommende uken sammen med de andre arbeidsoppgavene. Når du er glad og avslappet, er du mer produktiv. Resultatene blir flotte! Kreativiteten din vil sikkert bli bedre. Har du ikke et presserende behov for å forbedre akkurat dette aspektet i arbeidet ditt??

Amberterapi

velvære helg rav spa avslapning

Avslapping for to

velvære helg massasje par

Etter badstuen

velvære helg partner avslapning

Nyt det fantastiske panoramaet

velvære helg panorama fjell

Møte med foreldre og velværehelg

Har du ikke møtt foreldrene dine eller andre slektninger på lenge? Kan det være at de også kan bruke en velværehelg? Hvis det er tilfelle, kan begge tingene sikkert kombineres fantastisk med hverandre. Bare sørg for at programmet passer de mange forskjellige generasjonene. En slik strategi kan også forbedre familieforhold. Når du er avslappet og rolig, forstår du hverandre bedre. Hvem vet om mange gamle utfordringer og spenninger i familieforholdet ikke vil bli løst etter denne velværehelgen.

Velvære i rosa

velvære helg kosmetikk badehåndklær rosenblad

Velværehotell med innendørsbasseng

velvære helg bassengstoler

Badstue nytelse

velvære helg badstue badehåndklær

Frisklivshelg som teambuilding

Vel, dette må vurderes nøye. Vil du møte kolleger i badedrakter i svømmebassenget eller til og med i badstuen? Avhengig av din holdning kan imidlertid mange terskler falle under deg. Forretningsdiskusjoner og teambuilding i kombinasjon i en super avslappende atmosfære kan plutselig føre til de økte resultatene man har lengtet etter. I tillegg gjør de uvanlige og vulgære metodene deg vanligvis mer populær som leder og teamleder.

Nyt badstuen med en hyggelig partner

velvære helg badstue avslapning

Velvære helg alene

Må du ta mye arbeid med deg i helgen uansett? Må du bare gjøre vanskelige og konsentrasjonsfremmende oppgaver i helgen? Få mest mulig ut av det! I stedet for å sitte hjemme og kanskje ha for mye kaffe og mat, kan du kombinere denne tørre perioden med en velværehelg. Ta med deg alt studiemateriell og PC. Gå deretter til et rolig spahotell der ingen vil besøke deg. Lag en plan for arbeidsfaser og avslapningsprosedyrer.

Wellness ansiktsmassasje

velvære helg massasje ansikt

Rensende ansiktspleie

velvære helg ansiktsrens

Ta et saltvannsbad

velvære helg spa basseng

Velværehelg som gave

Til jul, nyttårsaften, Valentinsdag og bursdag … Er det faktisk en anledning som ikke er egnet for å gi bort en velværehelg? Kjøp pakken for to. Hvis dette er for din kjære, så vil han / hun definitivt bestemme for deg …

Hvorfor ikke gjøre dette som en overraskelse uten grunn?

Ryggbehandling med varme steiner

     velvære helg massasje varme steiner

Ryggmassasje med eterisk olje

velvære helg massasje olje avslapning

Full kroppsmassasje og olivenolje

velvære helg massasje olivenoljelys

Jacuzzi på spahotell

wellness weekend resort spa

Roseblader i rødt og hvitt

velværehelg rosenblad

Oljemassasje og aromaterapi i ett

velvære helg spa massasje