arabiske kvinner queen rania motebevisst

Vakre og intelligente arabiske kvinner er verdens kjendiser

De arabiske sjeikene er ikke bare noen av de rikeste menneskene i verden. De har også noen av de vakreste kvinnene ved sin side. De første kvinnene i den arabiske verden er også veldig intelligente og på en eller annen måte mystiske. De minner alle mer eller mindre om prinsesse Scheherazade.

De første damene er vakre, men også stilige og intelligente. De utøver sin makt over de sterke mennene for gode formål. Disse førstedamene gjør verden de regjerer mye vakrere og mer rettferdig.

Sheikha Musa bint Nasser al-Missned

arabiske kvinner sheikha musa vestlig mote

Hun er en av konene til Hamad bin Chalifa Al Thani. Han var emir i Qatar til 2013. Hun er definitivt den mest kjente damen fra de arabiske landene. Dette skyldes deres smak og takket være deres evne til å kombinere muslimske og europeiske tradisjoner i klærne. Hun har blitt inkludert på listen over de best kledde kvinnene i verden av magasinet Vanity Fair ved flere anledninger.

Førsteklasses nivå og umiskjennelig raffinement

arabiske kvinner sheikha musa moderne kvinne motebevisst

Hun er den første blant de første kvinnene i de arabiske landene som viste verden sitt åpne ansikt. Ved å utelate den typiske sorte drakten, gjorde hun en revolusjon i Qatar. Hun ledet blant annet en reform på kvinners rettigheter. Eksemplet og sosiale engasjementet ga et stort bidrag til at kvinnene i landet deres fikk kjøre bil og velge klær selv. Hun jobbet for å sikre at kvinner kunne studere på universitetet. Nå dominerer kvinner til og med prosentvis ved universitetet der. Mer enn 60% er kvinner.

Alltid 100 prosent motebevisst og stilig

arabiske kvinner sheikha musa fancy klær

Trygg og uavhengig

arabiske kvinner sheikha musa

Når det gjelder standarden hennes, går ikke Sheikha i Qatar på kompromiss. Hun kjenner seg perfekt rundt luksusmerkene. Hennes populære merker inkluderer Yves Saint Laurent, Balenciaga, Chanel, Armani Prive, Jean Paul Gaultier, Chanel, Dior, Cartier.

Rania av Jordan

arabiske kvinner dronning rania

For mange mennesker er Rania of Jordan den vakreste dronningen i verden. I 2003 ble hun kåret til Queen of Elegance av det britiske magasinet Hello. Kriteriene som ble anerkjent for slike er ikke rent estetiske. Hun fikk denne tittelen på grunn av sitt politiske engasjement. I likhet med Sheikha Musa bint Nasser al-Missned, aksjonerte Rania fra Jordan for kvinners rettigheter.

Det ble også et symbol på progressiv tenkning

arabiske kvinner queen rania mote

Hun kombinerer elementer av tradisjonell arabisk kjole og europeisk stil i garderoben sin. Rania fra Jordan elsker fine smykker. Som alle arabiske kvinner viser hun særlig god smak når hun skal velge smykker.

En av hennes spesielle brikker er diademet til prinsesse Alia av Cartier. Historien om oppkjøpet er veldig interessant. Alias ​​tiara ble gitt videre til datteren Aia etter hennes død. Hun gir den til Rania fra Jordan.

Prinsesse Haya bint al-Hussein

arabiske kvinner Haya bint al Hussein

Prinsesse Haya er søsteren til kongen av Jordan

arabiske kvinner Haya bint al Hussein elegant moderne

Hun er også kona til statsministeren i De forente arabiske emirater og sjeik i Dubai – Muhammad bin Rashid Al Maktum.

Hun bidrar sterkt til spredningen av sekulære tradisjoner i hjemlandet

arabiske kvinner Haya bint al Hussein dubai

I motsetning til de andre kjendiskvinnene, er prinsesse Haya ikke så glad i mote. Hun tok eksamen fra Oxford og snakker fire språk. Haya er kjent for sitt sterke offentlige og veldedige arbeid. I dag driver hun International Humanitarian City – det største senteret for hjelp i ekstraordinære situasjoner. Hun er også en budbringer for fred fra FN.

Her på et oppdrag i Liberia

arabiske kvinner Haya bint al Hussein en fredens sendebud Liberia

Prinsesse Haya jobber med Ban Ki-moon og Kofi Anan.

Imidlertid har hun også en dyr hobby, og det er hestene. Hun er den første arabiske kvinnen som deltok i en hestekonkurranse.

Dronning Fatima

arabiske kvinner dronning fatima

Saudi -Arabia er et av de strengeste muslimske landene. Det er her du kan føle kraften i muslimske tradisjoner sterkest. Fathima Kulsum Zohar Godabari bor også der. Hun regnes for å være en av de vakreste fremtredende arabiske kvinnene.

Dronning Fatima er kjent for sine fine smykker

arabiske kvinner dronning fatima saudi arabia

Prinsesse Amira Al Talil

arabiske kvinner prinsesse Amira Al Talil

Amira Al Talil kommer fra samme land. Hun er kona til prins al-Walid bin Talal Al Saud. I motsetning til dronning Fatima viser hun en uttalt opprørsk karakter. Hun går inn for kvinners rettigheter, inkludert kjøring, trening og avgjørelse om hun skal jobbe eller ikke. Prinsesse Amira nekter å kle seg tradisjonelt på arabisk og viser en tydelig europeisk stil i antrekket.

     Moderne kvinne i Orienten

arabiske kvinner prinsesse Amira Al Talil moderne kvinne

Hun deltar i politikk på høyeste nivå

arabiske kvinner prinsesse Amira Al Talil trygg kvinne