Vi er alle født på denne jorden for å være lykkelige og gjøre våre nærmeste glad. Behovet for lykke er medfødt hos oss mennesker. Hver dag streber vi etter å gjøre gode gjerninger og leve tilfredsstillende liv. Men du vet fortsatt ikke hva det vil si å være lykkelig! Alle ønsker å være lykkelige, men kan knapt uttrykke eller oppsummere sine følelser av lykke.

Å være lykkelig i livet – dette har vist seg å være et stort mysterium.

Vær lykkelig i livet

  • Alle har alltid ønsket å være lykkelige

Gjennom mange århundrer har følelsen av lykke alltid vært annerledes og i de fleste tilfeller individuelt formulert. Sokrates skal ha sagt: ekte lykke gjør godt. Erich Fromm beskriver det som “ikke en gave fra gudene, men frukten av en indre holdning”.

For Wilhelm Busch “oppstår lykke ofte ved å ta hensyn til små ting, ulykke ofte ved å neglisjere små ting”. Hvis vi fortsetter med lykkesitater, vil du snart oppdage at denne merkelige følelsen av å være lykkelig ikke er lett å uttrykke. Filosofer og kunstnere, kjente mennesker og vanlige mennesker har alltid prøvd å formulere lykkefølelsen og avdekke hemmeligheten bak en lykkelig eksistens. Dessverre har ingen lyktes, i hvert fall før nå.

 Gode ​​familieforhold gjør oss lykkelige!

Glad for å stifte familie Få barn til å oppdra dem

  • Vellykket forsøk på å uttrykke menneskelige lykkefølelser gjennom en formel

Nå hevder en mann å ha løst gåten og oppdaget formelen for lykke. Forskning på hva som gjør folk lykkelige har den anerkjente professoren Dr. Todd Kashdan  fikk ham til å utvikle sin Feel Good Formula for Happiness. Han formulerer seks faktorer som etter hans mening er nødvendige komponenter i lykke. Når de settes sammen i den riktige kombinasjonen, gjør de folk lykkelige. I sin formel for å være lykkelig sa prof. Dr. Todd Kashdan fremhevet psykologisk velvære som den viktigste faktoren for lykke. Det er tilstede på mange aspekter og områder av livet, inkludert profesjonell suksess, personlige forhold, livstilfredshet og helse.

 Hva betyr det egentlig å være lykkelig??

Å være glad som barn og leke med venner

Todd Kashdans Føl deg god formel for lykke ser ut som:

(Mx16 + Cx1 + Lx2) + (Tx5 + Nx2 + Bx33)

Hva betyr det, la oss prøve å forklare nedenfor.

M Lev i øyeblikket – lev her og nå, lev i øyeblikket! Det er ingen i går og ingen morgen for lykke, bare øyeblikket når vi føler oss lykkelige er viktig. Sett pris på lydene, luktene og severdighetene du tar for gitt hver dag. Husk dette og prøv å gjøre dette hver time.

 Leve i øyeblikket!

Vær glad for å leve i øyeblikket

C. Vær nysgjerrig – vær nysgjerrig! En gang om dagen kan du utforske de ukjente, mystiske, komplekse og utrygge aspektene ved vår verden. På denne måten vil du oppdage mange nye ting som du ikke visste før nå og som fortjener din interesse.

 Å være lykkelig betyr å lære noe nytt om verden hver dag!

Vær glad for å lære noe nytt om verden, lese, utforske

L. Gjør noe du liker – gjør noe du liker! Hvis det er én ting som danner rammen for et lykkelig liv, er det tilstedeværelsen av aktiviteter som er viktige og sjelfulle for oss. Dette betyr at våre daglige rutiner også gjør oss fornøyd og glad hvis vi alltid følger dem med kjærlighet. For eksempel på jobb og under sport.

 Du kan følge en rutine mens du trener og føle deg glad når du gjør det.

Rutinemessig følg trening vær glad

T Tenk på andre først – tenk på andre mennesker først, ikke deg selv! Kompliment dine venner og kjære, gjør en god gjerning og lær å lytte skikkelig. Ikke gjør dette intuitivt, men veldig bevisst. Mange tror fortsatt at alle må elske seg selv før de kan elske andre. Men vitenskapen har funnet ut at dette er feil. Prøv for eksempel å være hyggelig mot andre mennesker fem ganger om dagen. Snart vil du legge merke til deg selv at det er bra for deg også, at noen rundt deg har det bra.

 Med hyggelige mennesker kan du oppdage lykke i det minste.

Vær glad med hyggelige mennesker Ha det gøy Oppdag lykke

N Nurt relasjoner – gode relasjoner må dyrkes! Gi din partner, venn eller familiemedlem så mye tid som mulig. Vis ham at du setter pris på og elsker ham minst to ganger om dagen. Det er allerede vitenskapelig bevist at det gjør oss lykkelige når vi observerer glade mennesker rundt oss. Bygg tette og seriøse forhold til en annen person og lær å pleie dem videre.

Kjærlighet og gode familie- og partnerforhold må beholdes livet ut.

Elsker gode relasjoner livslang viktig for å være lykkelig

B. Ta vare på kroppen din – ta vare på kroppen din! Dette handler ikke om hvordan du mister kroppsfettet ditt eller at du ikke kan gå ned noen få uønskede kilo. Du trenger heller ikke gå på treningsstudio hver dag for å trene mye og kraftig. For å ta godt vare på kroppen din, må du spise sunt tre ganger om dagen og trene i 30 minutter om dagen.

 Trening på treningsstudio hver dag hjelper oss med å holde oss friske og i toppform.

Vær glad på treningsstudioet, trene daglig, hold deg frisk i best form

Behold disse viktige aspektene ved lykkeformelen, og ikke glem at de må være i et bestemt forhold for å fungere godt sammen. Derfor må du nøye se igjen på likningsligningen som er formulert ovenfor. Kanskje du fra morgen vil prøve å endre noe i livet ditt og tenke nytt om ditt livssyn. Du tar definitivt et viktig skritt mot å være lykkelig!

 Å være lykkelig betyr også å oppdage skjønnheten og friheten i naturen.

Vær glad for å oppdage skjønnhetsfrihet i naturen

Vær glad skjønnhet frihet i naturen

 Vær glad skjønnhetsfrihet

Todd Kashdan kom med sin Feel Good Formula for Happiness og presenterte den for verden.

Vær glad for å være nær naturen og nyte følelser og følelser

 Noen mennesker oppdager lykke i hvert vakkert syn midt i naturen.

Glad for å være et vakkert syn midt i naturen