lykkehjul -symbol

Skjebnens hjul og dets tegn

Vi tror at esoterismen har mange positive effekter på det moderne mennesket. Men som alle andre ting kan for mye av det også gjøre vondt. Så vi har korte instruksjoner om hvordan du bruker dette elementet:

Hva er din holdning til esoterisme?

skjebneskilt esoterisk energi

Er den svarte katten et tegn på skjebne?

lykkehjul svart katt

– Godta bare det som virker relevant for deg;

– Skill mellom intuisjon og overtro (tegn skal tolkes individuelt – den svarte katten og tallet 13 kan bety noe helt annet for deg enn for andre mennesker)

er du overtroisk??

lykkehjul nummer 13

Når en svart katt krysser veien din …

skjebneskilt overtroisk svart katt

– Se etter mellomveien mellom følelse og intellekt; hvis vi har begge, så trenger vi begge!

Følelser kontra fornuft

skjebnen tegn følelser fornuft

– Husk at fri vilje er anerkjent i alle religioner og tro og har en veldig viktig betydning! Så du er ikke fordømt eller forpliktet til noe og har alltid en sjanse til å gjøre ting bedre og dessverre også verre! Så ikke overfør ansvaret for din skjebne til noen andre gjennom esoterisme.

Alle er ansvarlige for sitt eget liv

skjebnehjul avgjørelser mynt

– Negative følelser kan også ha rent psykologiske årsaker som kan analyseres og overvinnes; sjekk dette før du unngår en situasjon rent på tarminstinkt og kanskje går glipp av en viktig mulighet ut av undertrykt frykt!

Vær modig

skjebnehjulet frykt for suksess være aktiv

Overvinn frykten din

skjebnehjulet overvinne frykten

Les signalene og skiltene riktig

I dag ønsker vi å vende oss til temaet “Signaler og tegn på lykke”. Hvis du lærer å tolke disse riktig, kan du sannsynligvis forbedre mange ting i ditt eget liv og dine følelser. Selvfølgelig kan vi ikke helt forklare dette emnet i dagens innlegg. Tross alt prøver vi å forklare de vanligste signalene og tegnene på lykke.

For å ta den riktige avgjørelsen

lykkehjulet ta de riktige avgjørelsene

Det rette valget

Så det hjul av Skjebne vender seg til din fordel, bør du lære å ta de riktige avgjørelsene i livet ditt. Hvilket alternativ finner du glede og entusiasme? Er dette sannsynligvis den mer passende for deg!

Hva er rett, hva er galt?

skjebneskilt avgjørelser tar

Men før du velger noe, bør du også sjekke om de dårlige følelsene kanskje ikke er forbundet med en viss frykt, og om du faktisk blir holdt tilbake av dette og ikke av magefølelsen din …

Hva å gjøre…?

lykkehjulet ta viktige beslutninger

Eller kanskje det er en stor utfordring, og du har en tendens til ikke å ville anstrenge deg? Tenk på om det ikke ville være verdt denne gangen.

Må gjøre altfor mange ting?

Hvis en handling gir deg dårlige følelser og følelser, må du endre noe. Selv om alle tegn på sunn fornuft indikerer at beslutningen er god, kan det være at det er steiner under vannoverflaten, som du har en intuitiv forutsetning om … Også her er det viktig å se om det er en stor frykt bak det hele. Du kan møte hele situasjonen med omstendigheter som minner deg om noe negativt fra fortiden?

Suksess er et godt tegn

… Feil kan indikere at du må endre retninger fordi det hjul av Skjebne har andre planer for deg. Men kanskje er vanskelighetene bare der for å styrke din vilje til senere suksesser eller for å vise deg dine egne svakheter.

Ha suksess eller fiasko i arbeidet, det avhenger av deg

skjebnesignal frykt for suksess

Kjente sanger, drømmer, repeterende karakterer

Det er mange grunner til å tro at disse tingene ikke skjedde ved en tilfeldighet, og som påpeker deg. Men du bør lære å bruke det sunt. Så snart du begynner å få et panikkanfall fra ugunstige tall, har du overskredet denne grensen. Du bør se alt som et tegn og ikke som en forhåndsavgjørelse. Hvis et tegn forutsier noe dårlig for deg, er det fornuftig. Du må finne den, og da blir du mye bedre på sikt!