Miljøvennlige trender innen interiørdesign

Miljøvern angår oss alle. Vi vet det teoretisk. Men de siste årene og månedene har det blitt mer og mer åpenbart. Teknisk fremgang skaper nye og nye materialer. Dessverre har deres langsiktige effekter på vår helse og miljø ikke blitt undersøkt godt nok.

Ingen vil at hjemmet sitt skal være et sted fullt av giftstoffer, ikke sant? Vi merker allerede for mange negative påvirkninger. Hjemme vil vi gjerne beskytte oss mot det. Dette gjelder helsen til familien vår og spesielt til barna. De er veldig følsomme for skadelig påvirkning.

Personlig ansvar

Det miljøvennlige anlegget er fremfor alt et personlig valg og ansvar. Uansett om vi har et lite eller stort budsjett, kan vi innrede huset vårt på en vakker og naturbevisst måte. Investeringen vi må gjøre er vår tid. Vi trenger også ny kunnskap om dagens miljøtrender innen interiørdesign.

La oss begynne nå?

Vi har 10 bærekraftige produktanbefalinger for deg fra Avokado butikk plukke ut. Bli hos oss og finn ut mer om hva du skal se etter i et miljøvennlig interiørdesign.

Produktanbefaling nr. 1: Longboard Chris & Rubin

interiørdesign ideer vegghylle longboard chris ruby ​​avocadostore.de

Materialene

Det første punktet i vår sjekkliste over miljøvennlige motetrender er valg av egnet materiale. Evalueringen er basert på noen få hovedkriterier. Den avgjørende faktoren er i hvilken grad følgende prosesser var bærekraftige eller miljøvennlige:

  • Utdrag;
  • Behandling;
  • Transportere;

Det er også viktig:

  • Hva slags stoffer og gasser skiller seg fra dette materialet?

  • Hvor lenge kan den brukes eller når blir den til søppel?
  • Kan den brukes på nytt eller ikke?

Produktanbefaling nr. 2: Bokhyller bokmerker

interiørdesign ideer bokhylle bokmerker avocadostore.de

Husk alle disse kriteriene. På denne måten vil du ikke bli offer for en av de godt planlagte annonseringsstrategiene. De prøver å overbevise forbrukerne om at de gjør et miljøvennlig valg når de kjøper et materiale eller et produkt ved å skjule ett eller flere av punktene på denne sjekklisten.

La oss for eksempel si at du kjøper et møbel av tre. Produsenten vil understreke at det er et miljøvennlig, bærekraftig materiale. Det kan imidlertid skjules at treet ikke ble oppnådd bærekraftig, at det ble transportert lenge eller at det ble behandlet med maling og lakk som inneholdt skadelige stoffer.

Med andre ord er de grønne tendensene basert på kritisk valg og på riktig informasjon.

Produktanbefaling nr. 3: Hyllestruktur 4 × 4 Ekspedisjon

interiørdesign ideer stue vegghyllehylle struktur avocadostore.de

Kjøkkenutstyr og hvitevarer

Den miljøvennlige oppførselen er på en eller annen måte lettere når det gjelder valg av store møbler. Disse har også et lengre liv, og du investerer mye penger i dem på grunn av komforten.

Den virkelige utfordringen for miljøvern er de “små tingene”. Dette er elementene vi trenger til kjøkkeninnredningen vår. Slik er for eksempel kjøkkenapparater. Tommelfingerregelen her er å velge keramikk og glass oftere enn plast og teflon.

Skogen

Tre er utvilsomt veldig populært i moderne interiørdesign. Det bør best skaffes bærekraftig. Dette betyr at veden kommer fra skoger som vokser raskt tilbake. Videre må utvinningen ikke sette eksistensen av faunaen i fare der. Transporten må produsere så få utslipp som mulig.

Bearbeiding er en viktig faktor. Organiske oljer som linfrø eller olivenolje er bærekraftige.

Produktanbefaling nr. 4: Alvari spisebord

interiørdesign ideer spisebord alvari lerk massivtre glassplate moderne design avocadostore.de

Kroppsmøbler

Karosserimøblene er bærekraftige hvis de er laget av glass eller tre.

Metall, vattering og papp til sofaen

Helsemessig er sofaene og stolene av metall, bomull og papp absolutt miljøvennlige. Vi vil påpeke nok en gang at du bør informere deg selv om produksjonsprosessen og hvordan møblene dine blir behandlet.

Produktanbefaling nr. 5: Seng i papp Rom i eske

interiørdesign ideer papp soverom i en eske avocadostore.de

Gjenbruk

Jorden vår er full av søppel. Så mye er allerede produsert. Og la oss være ærlige: Produsenter er interessert i å fortelle oss at vi trenger mer og mer. Sannheten er at ved å gjenbruke møbler og materialer kan vi innrede nesten alt hjemme.

Det er hele selskaper og designere som jobber med gamle materialer. Markedsfør disse og representer designere som jobber med dem. Sett prioriteringer og kjøp bare ting du virkelig elsker og trenger. Det er uten tvil den sikreste måten å handle på en miljøvennlig måte.

Designere som jobber med miljøvennlige materialer er vanligvis begavede, superkreative og legger hele sitt hjerte i arbeidet sitt. Ved å velge deres produksjon, kan du få enda bedre møbler enn hvis du kjøper nye.

Produktanbefaling nr. 6: Etnosamling “Bare” teppe

interiør dekorasjon idé hjem tekstiler etno samling taket bare moderne atmosfære avocadostore.de

Produktanbefaling nr.7: Vase i regndråpe i bambus

interiørdesign ideer interiørdesign hjem tilbehør bambus vase regndråpe avocadostore

Produktanbefaling nr. 8: Armaturmutter- LZF lamper

interiørdesign ideer belysning armaturmutter lzf lamper avocadostore.de

Produktanbefaling nr.9: Billettkontor Chris & Rubin

interiørdesign ideer billettkontor hjemmekontor chris ruby ​​avocadostore.de

Produktanbefaling nr. 10: Sidebord av Volker Frings

interiørdesign ideer salongbord sidebord snekker mester volker frings avocadostore.de

Andre nettsteder og nettbutikker for ditt bærekraftige forbruk:

www.utopia.de

www.naturmoebel-manufaktur.de

www.naturehome.com

www.loewenatur.de

www.bio-moebel.eu

www.annex.de

www.trend.de

www.team7.at

www.gea.at