hengende skjenk livlig design svart teppe

Skjenk som henger på veggen som et viktig element i ditt hjemmedesign

Hva ville være et passende utgangspunkt for designet ditt? Det er forskjellige strategier man kan komme opp med. Vi snakker nå hovedsakelig om de tilfellene der du oppnår et ekstremt originalt utseende. Deretter er det muligheten for å først bestemme seg for et objekt eller et element som symboliserer alle egenskapene som bør inkluderes i et design.

Det kan være noe som er sekundært ved første øyekast. Skjenk hengende eller supermoderne, ville være en veldig god idé i denne sammenhengen. Fordi dette vil tillate deg å håndheve en hovedidee som også kan overføres til de andre elementene i husdesignen. For å gjøre det hele tydeligere har vi valgt noen gode eksempler og vil gjerne kommentere dem mer detaljert.

Elegant skjenk i svart med hyller

skjenk hengende design svart speiloverflate

En harmoni mellom skjenken og det fargede teppet

hengende skjenk moderne funksjonell beige

Stilig design i mørk brun

skjenk hengende klassisk design mørk brun

Minimalisme

Har du valgt minimalisme eller skandinavisk stil hjemme? Legg deretter på en hengende skjenk, som hovedsakelig er laget av hvit maling og tre. Både de valgte nyansene og materialene representerer et mål som du kan bruke igjen og igjen når du velger resten av utstyret.

Ulike dekorative gjenstander kan plasseres på skjenken. Vaser med blomster er spesielt egnet

skjenk hengende design hvite blomsterlys

Veldig enkel modell i hvitt

skjenk hengende enkel design

Super moderne

Igjen, dette eksemplet er et eksempel som ideelt sett passer inn i trendene for 2015. Det handler om fargeskjemaet, som kombinerer grønt og blått. Materialene og teksturen på veggen ser også veldig moderne ut, kan du til og med si – futuristisk. Samtidig klarer du å være nær naturen.

Grønn skjenk på lys grå vegg

skjenk hengende moderne grønn design

Jentelig vakker

Denne skjenken, som henger på den hvite veggen, ligner på en eller annen måte på de to første eksemplene. Men utseendet på rommet er helt annerledes. De koselige teksturene på teppet og det rene utseendet på gardinene gjør alt så mykt, jentete og feminint. Litt rosa, som kantene på kluten over skjenken, og det kan være for søtt for mange mennesker … Du tror ikke engang at det ellers naturalistiske bildet av elefanten ser ut som en barne tegning?

Skjenken inneholder de indre fargene i interiøret

skjenk hengende hvitt teppe hvit veggmaling

Stil i svart og hvitt

Den svart -hvite skjønnheten hjemme er også noe som tolereres av de hengende skjenkene. De gjør også et prosjekt som dette lettere. Ta en titt på våre to eksempler! De introduserer de mørke nyansene i rommet. I begge eksemplene har vi en blandet form med grått, noe som får det hele til å se enda mer originalt og oppdatert ut.

Dekorer skjenken

skjenk hengende stueutstyr møbler

Hengende skjenk i gangen

skjenk hengende svart designhall

Blindende hvit

Blindende hvitt kan fremheves veldig sterkt som en effekt på en skjenk på grunn av det flotte utseendet. Vi opplever dette igjen på grunnlag av de neste bildene.

Den hvite skjenken er en flott del av interiøret

skjenk hengende hvitt lys teppe

Skjenk med åpne hyller der det er oppbevaringskurver

hengende skjenk åpne hyller oppbevaringskurver

Detaljene på den, som tar opp den andre hovedskyggen i rommet, er nesten superhaster. Ellers blir du virkelig blind …

Skjenker som lar de naturlige materialene komme til sin rett

Å bruke en moderne hengende skjenk ville være den rette forutsetningen for å la de naturlige materialene som kan være dominerende i rommet komme til sin rett.

Det er noe rustikt med disse hyllene

hengende skjenk design rustikke hyller

Inspirerende design

hengende skjenk design brun hvite bilder

Nøytraliteten til den hvite skyggen lar deg oppnå en ekstremt harmonisk stemning. Alternativt kan du skape en stor kontrast gjennom en eklektisk tilnærming som bruker moderne farger.

Den hvite skjenken og flisene i treutseende utfyller hverandre pent sammen

skjenk hengende blå design fliser tre utseende

Hvorfor henger skjenker på veggen så moderne?

Nå vil vi trekke noen konklusjoner av det som er sagt så langt. Først og fremst er de hengende skjenkene moderne fordi de skriver seg inn i det populære sømløse utseendet på moderne møbler. I tillegg har de på en eller annen måte mer en evne til å dominere rommet. Deres elegante, moderne utseende gjør dem veldig enkelt til et fokuspunkt i rommet. Hvis du brukte dem som en retningslinje, sammen med effekten foran veggen de henger på, ville det være mye lettere å oppnå ønsket stil i resten av møblene.

Kombinasjon av hvitt og brunt

hengende skjenk design brun hvit blå teppe

Funksjonell og interessant skjenk på soverommet

hengende skjenk soverom satt opp møbler

Hvit opplyst skjenk

hengende skjenke hvitt svart teppe

Elegante møbler i stua

hengende skjenk stue moderne interiør

Hengende skjenk i spisestuen

skjenk hengende spisestue møbler mørkt teppe