Hvem trenger ikke en hvilestol hjemme? Avslapping har blitt det største ekstra i hverdagen vår. Utfordringene som står overfor designerne av de tilsvarende verktøyene blir flere og flere og vanskeligere. I mellomtiden bør en avslappingsstol gi både mental og fysisk avslapning. På den ene siden krever dette mye kunnskap om effekten av forskjellige fysiske stillinger som sikrer en følelse av velvære. I tillegg er materialene og utførelsen av detaljene helt avgjørende for å nå ønsket mål.

De stilistiske problemstillingene er ikke mindre viktige. Tross alt, hvilken nytte er en avslappingsstol hvis den irriterer oss med sin uegnet estetiske tilstedeværelse? Ikke la det skje, og velg riktig modell i tråd med designet ditt. Du finner våre tips om hvordan du gjør dette nedenfor.

Med disse fargene forsvinner denne stolen i bakgrunnen

beige avslappingsstol laget av flere moduler

En avslapningsstol som skrives inn sømløst i interiøret

Nå er det et bredt utvalg av relax -stolmodeller i butikkene, hvor du kan finne mange forskjellige stilistiske varianter. Hvis du velger en slik avslapningsstol, kan du tilpasse den til resten av innredningen ved hjelp av farge og dimensjoner.

Noen stoler kan fantastisk utfylle ditt eksisterende boareal. For eksempel kan de være et flott tillegg til soverommet ditt.

Slappestoler er også populære for hjemmekontorhjørner som er integrert i rom med en annen funksjon. Det beste du kan gjøre her er å velge en modell som tilsvarer fargene og formene på resten av designet.

Denne hvilestolen kan justeres til en rekke liggende og sittende stillinger

konvertibel slappstol

Transformerbare design

Trenden med små leiligheter hadde brakt en annen bak seg. Ett og samme møbel kan ofte ha forskjellige former. Så den tilpasser seg bedre til de forskjellige situasjonene i hverdagen. Slappestolene er et godt eksempel i denne forbindelse. Med mange av disse er det mulig å tilpasse dem til forskjellige posisjoner. Modulstolene er veldig populære: I tillegg til hovedstolen har du også en liten krakk som du kan sette føttene på hvis du ønsker det. Du kan også få en avslappingsstol som har en bevegelig del under beina og posisjonen til ryggstøtten kan endres. Du kan justere en av disse i liggende eller sittende stilling hvis du ønsker det.

Med en slik stol kan du legge til en flott aksent til retrodesignet ditt

slapp av stolpute gul aksent

Slapp av stolen som en aksent i din moderne leilighet

Slapp av stoler finnes i mange supermoderne og futuristiske designkonsepter som aksenter i designet. Denne tilnærmingen er spesielt egnet for minimalistiske fasiliteter. Med disse er det meste av møblene ikke merkbar for mye. Visuelt, men også faktisk, er det plass til et stort aksentstykke. En flott slappstol kan spille denne rollen fantastisk.

Noen avslapningsstoler har puter som er nesten som madrasser når det gjelder struktur

madrass slappe av stol minne

Ta sunne valg!

Når du velger avslapningsstoler, ikke gå deg vill i estetiske spørsmål. Tross alt handler det om å hjelpe deg med å oppnå ekte avslapning. Det er imidlertid noen viktige kriterier du absolutt bør huske på. Det er viktig at stolen er egnet for dine egne mål. Den må stabilisere kroppen din, og du kan ikke oppnå det hvis den er for bred, for smal, for kort eller for lang.

Videre må de mest spente fysiske områdene dine lindres. Hvis du for eksempel har traumer i korsryggen eller elevene, må disse kroppsdelene være veldig stabile i stolen. Dette er den eneste måten å oppnå ekte avslapning på.

Ofte kan du ikke vurdere dette uten å prøve det. Det beste du kan gjøre med investeringen din er å se om du har returrett. Vi ønsker deg å gjøre det perfekte valget som vil gi deg avslapning på alle måter!

Stolen er ikke merkbar fordi fargen harmonerer med veggen

grå blå avslapningsstol laget av to moduler

Designen på denne relaxstolen kombinerer minimalisme med en landlig atmosfære

nydelig retro komfort slapp stol

En slappstol kan bare bestå av superkomfortable puter

relax -stol laget av moduler

I en slik posisjon kan du jobbe på PCen uten spenning

slapp av stolen som ligger svart

Du kan også ta med deg 80 -tallet hjem med en avslappende stol

retro stil tolkning slapp av stol

Du finner mange slappestoler i skandinavisk stil

gyngestol-slapp av-skandinavisk-design

Gyngestolen har aldri vært så behagelig

gyngestol slapp av

En slik stol garanterer perfekt nytelse av naturen

svart polstret-slapp av-stol-aksent

En relax -stolmodell som utfyller stuen

lenestol slappe av beige

Med en slik avslappingsstol kan du nesten fly

supermoderne slappstol å ligge på

Denne avslapningsstolen henter inspirasjon fra hagestoler

gjennomsiktig slappstol minimalistisk design

I hvitt forsvinner denne stolen inn i rommet

hvit slappstol elegant

Denne lenestolen ser veldig klassisk ut i denne fargen

hvit lenestol avslapning