vill natur dyr stue veggdekaler klistremerker modig valg

15 sofaer, som bidrar til å krydre interiøret

Det er nyttårsaften, og mange av oss begynner å legge til nye ting i hjemmene våre. Det er sannsynligvis et oppdatert midtpunkt for spisestuen. Videre kan du også bestemme et kunstverk til veggen.

Eller kanskje en sofa ?

Her er 15 moderne sofaer, som er super egnet i denne sammenhengen.

De viser tydelige og slanke linjer. De forholder seg til en rekke stiler, fra moderne til eklektisk. Sofaene nedenfor er representative for de siste trendene innen interiørdesign. Vårkolleksjonene har så vidt kommet ut.

Moderne sofaer med et elegant design – Club Spray Sofa

moderne sofaer seter veggdesign monokromatisk

Vi starter med en samling sofaer som gir ordet “klare linjer” en dyp mening. Her ser vi et eksempel fra CB2, som inkluderer friske min nyanser. Videre viser den en “boxy” design.

Rektanglene er avgjørende i denne designen. De kombinerer det beste av form og stil.

Moderne kjærlighetsseter i stil med en klubb

mørke små moderne sofaer kaster gulvlampe

Det er noe spesifikt med marineblå … West Elm -stykket ble også gjort i denne klassiske nyansen. Det sømløse utseendet er et høydepunkt i denne elegante designen.

Walton sofa

grå puter puter moderne sofaer veggfarge

Ta med putene. Denne sofaen har mange av dem, og dette passer godt inn i stilen til produsenten – West Elm. Sluttresultatet var et koselig, uformelt utseende. Spesielt de brede armlenene og de fem kasteputene som ser ut som om du sover, gir deg lyst til å hoppe i dem.

Slip-on sofaer

tradisjonelle moderne sofaer design gardiner

Vil du ha et annet eksempel der puter er mye brukt? Sjekk denne polstrede sofaen fra selskapet Kasse & Tønne på. Det er et moderne stykke, som skiller seg ut på grunn av sitt hvite og puffete utseende.

Dette stykket er slående på grunn av det beskyttende lindekselet. På grunn av nyansene i krem, vil den kunne skrive seg inn i enhver form for interiørdesign.

Pennie sofa

originale ergonomiske former moderne sofaer former kurver

Er du klar for noen få svinger? Denne modellen ble laget av Bethan Gray fra Crate & Fatformet. Den inkluderer en avrundet rygg. Sofaen var laget av myk kornblomstkonstruksjon. To lange puter tilhører møbelet. Personlig kan jeg ikke slutte å beundre disse koniske bordbena.

Moderne klubb sofa

formelle klassiske moderne sofaer brune farger

Har du lagt merke til den smidige overgangen fra to-seters sofaer til tre-seters sofaer? Denne West Elmer -modellen tilbyr det beste fra det rasjonelle området. Egentlig er det den utvidede versjonen av kjærlighetssofaen fra fortiden. Den varme skyggen er spesielt karakteristisk og lite reservert.

Murphy 80 “sofa

levende grønne farger moderne sofaer ben tre seter

Å, hvor jeg bare elsker smaragdgrønn! Men denne er mer rikelig, viser en juvellignende nyanse og har en tendens til å være skoggrønn. Armlenene er relativt lave, og plastrammen vil være et ideelt midtpunkt i ethvert rom.

Piazza Snow sofa

urban atmosfære stue moderne sofaer

Jeg har vært forelsket i den siden jeg så denne sofaen. Den ble designet av CB2. Jeg liker det salonglignende utseendet, kremskjermingen og den elegante universelle puten som utgjør den fantastiske silhuetten. Sluttresultatet, som du kan se, er bare fantastisk.

Film Persimmon sofa

oransje sofa veggdesign farger moderne sofaer

Vil du ha brennende aksenter i stua din? Da er denne modellen fra CB2 sannsynligvis den rette for deg! Bena viser den moderne stilen fra midten av forrige århundre og 100% bomullstrekk. Som et resultat har vi noe ganske uforglemmelig!

Polstrede møbler – Livingston sofa

grå sofaer mørkegrå kasteputer moderne sofaer

La oss ta en titt på noen få polstrede modeller. Hvem liker ikke den litt oppknappede stilen? Denne sofaen kombinerer estetikken på 50- og 60 -tallet. Øreprofilen er et annet iøynefallende trekk ved sofaen.

Ava Velvet polstret sovesofa

grønn mørkerød fløyelssofa moderne sofaer

Hva slags godbit er denne Urban Outfitters sofaen, tror du ikke? Kan det være noen merkbare kurver? Kanskje det er spindelføttene … Eller kanskje det er de vakre vintage -fargene som viser seg mørkrosa og chartreuse! Nevnte vi utfellbare ryggen? Det hadde vært så deilig å sove på den.

Camilla 2-seters sofa

gul sofa polstret to steder komfortabelt

Ta en nærmere titt på den gule sofaen nedenfor … Ja, den er trukket. En serie med fem knappeløse møbeltrekk pryder baksiden av dette solfylte stykket. Det ble opprettet av Crate -selskapet & Tønne. Det hele ble fullført med chenille -polstring og mye engelsk lenestolstil.

Clara leilighet sofa

myk attraktiv sofa moderne komfortabelt interiør

En kontrast til forrige stykke er denne Pottery Barn -sofaen. Armlene er trukket tilbake i utformingen av møbelet. Dette skapte mye plass for behagelig sitte. Eller skal man si lounging?

Seksjonssofaer – sovesofaer

hjørnesofa moderne komfortabel stor familie stue

Til slutt, la oss forestille oss et par seksjonelle sofaer. Som kunstig polstring. Si hei til Chaise Sectional med Reversible Moonrock Dense Phur / Moonboot Cracked Microleather Covers av Lovesac.

Det er absolutt en falsk. I tillegg gjør den mørkegrå fargen det mulig å lage mange forskjellige kombinasjoner.

Ditto Peacock seksjonal sofa

eklektisk stil stue sofa moderne

Hvor flott er denne nyansen av CB2. Stilig polstring og rektangulære bordben i rustfritt stål. Dette gir møbelet en makaløs stil.

Likte du å se disse fantastiske sesongtrendene? Vi håper at du har funnet noe for deg selv.