Sjeselong og sovesofa uten ryggputer

Marlowe dagseng

Jeg har alltid syntes de dagløse sengene er en fantastisk interiørdesign. Den er ideell for alle typer rom, for eksempel kjøkken, soverom, stue og til og med på kontoret. En slik seng blokkerer ikke utsikten, og de på den kan se i begge retninger.

Med en slik seng kan et kontor også fungere som gjesterom. Det kan også tjene fantastisk på rommet for barna. Der kan du bruke den til å sitte eller ligge, avhengig av dine behov. De fleste løsningene du finner nedenfor kan tilpasses takket være stoffene og finishene. Så du kan lage flere flotte møbleringsideer fra hvert enkelt møbel.

Emmerson dagseng

20 ideer for sjeselonger og sovesofaer

Sjeselong og sovesofa uten rygg, treramme

Det jeg synes er spesielt attraktivt her er de blussede sidene og putene i samme farge. Sengen ser ut til å være koseklar, og du føler deg umiddelbart invitert til å henge en stund.

Trestrukturen er spesielt tiltalende her, synes jeg. Jeg ser for meg at det er på en veranda med seter eller i en ekstra stor hall.

Ny Canaan dagseng

Sjeselong og sovesofa uten ryggstøtter, hvitt trekk

Jeg synes boksformen her er flott. Dette kontrasterer fantastisk med trekvartsslagene. Du kan få sengen dekket med flere forskjellige stoffer. Vurder å legge en trille seng under teppet hans.

Afton dagseng

liggende stue ryggstøtter hvitt trekk

Det klassiske rollarm -utseendet har blitt kombinert med noen fleksible egenskaper. Til slutt har den en fantastisk form som vil bringe ethvert design til superkreative interiørdesignideer.

Isabell rektangulær dagseng

Klassisk sjeselong og sovesofa uten ryggstøtter

Selv om ryggstøtten ikke er helt unnlatt her, er det nok til at du kan se over det. Så sengen her er enkel og nydelig på samme tid. Med den tynne ryggen inviterer den deg til å slappe av.

Lubi turkis sovende dagseng

Sjeselong og sovesofa uten ryggputer

Fold-out-løsningene er definitivt inne. Sengen er fantastisk for stemninger når du bare vil trekke deg tilbake til deg selv … Jeg liker spesielt den bevegelige nakkrullen.

Diandra dagseng

Sjeselong og sovesofa kompakt uten ryggstøtter

Designeren av denne dagsengen vant meg med den veldig romantiske, sledeaktige formen. Du kan løfte bena opp og ryggen din vil fortsatt være perfekt støttet. Du kan være alene her eller lese for barnet ditt fra din favorittbok.

Blu Dot Paramount dagseng

Sjeselong og sovesofa uten bakben

Her har vi å gjøre med en blandet rase med dagseng og sofa. Kan du til og med drømme om mer variasjon? Jeg liker spesielt de slanke bena, som gir en luftig følelse.

Isabelle dagseng

Blå sjeselong og sovesofa, beige puter

Hva med en romantisk, feminin fransk dagseng med en penselmadrass og hvit treramme? Det er mange detaljer å vurdere her. Jeg ville synes det var vakkert i miljøet med dristige farger, moderne møbler og andre veldig dristige interiørdesign.

Haven day bed, Cambridge Grey

Sjeselong og sovesofa med treputer

Sengen er en sjelden oppnådd kombinasjon av to normalt gjensidig utelukkende effekter: det slanke, moderne utseendet og den innbydende karakteren. Jeg elsker det myke grå stoffet, som kan kombineres fantastisk med de hvite putene.

6 fot steinbank

Sjeselong og sovesofa, trekantramme

Med sine polstrede sider og elegante treben på hjul, kan ikke sengen kalles pen. Jeg tror at du kan gjøre det til et fantastisk midtpunkt i et langstrakt og formelt rom.

AFK Harrison Bed, Arisona Indigo

Sjeselong og sovesofa i blå fløyel

De har valgt et dristig, blått stoff med spikerhoder, og dette er absolutt ikke en møblerende idé for svake mennesker. Når jeg ser på det, husker jeg tanken på at det krever mye mot å lage noe virkelig vakkert. Dette stykket her er en dristig beslutning som skaper mye plass.

St. James panel dagseng

Sjeselong og sovesofa, mønstret treramme

Det arkitektoniske rammeverket gjør denne sengen unik. Det er alt annet enn normalt og vanlig i sin form. La oss utelate det faktum at sidene av sengen kan rulles ut slik at du kan lene deg på dem mens du leser. Jeg vil gjerne bruke den i mange dekorative prosjekter.

Eloquence Clignancourt dobbeltseng, svensk grå

Klassisk design sjeselong og sovesofa

Jeg synes det burde være et snev av Provence i hvert hus. Denne dagsengen er lang, slank og vakker. Jeg vil gjerne kombinere den med chartreuse fløyelsputer.

Liv dagseng

Sjeselong og sovesofa uten moderne seng

Denne sengen er flott for å slappe av og er tilgjengelig i mange forskjellige nyanser og utførelser. Den har en så unik form at jeg absolutt ville gå for et dristig valg av stoff.

Konvertibel sofa for dag og natt

Sjeselong og sovesofa uten olivengrønn

Dels har vi å gjøre med en dagseng og delvis med en sofa. Du kan når som helst brette ryggen ut hvis du trenger det. Jeg elsker skyggelegging, polstring og fleksibilitet i stykket.

Raleigh Polstret dagseng

Sjeselong og sovesofa uten snøhvit

Bare se på denne mållinjen med spikerhodene. Du får et ganske fantastisk utseende, ikke sant? Med sin innfelte madrass ser dette møbelet ut som en seng for meg. Jeg tror det ville gå fantastisk med et soverom eller en flerbruksbarnehage.

Calloway brun dagseng

Sjeselong og sovesofa uten myke ryggstøtter

Jeg elsker denne vakre dagsengen av mange grunner. Jeg tror det vil være like på plass i stua som på soverommet. Jeg liker spesielt de flytende linjene og de høyere armene du kan lene deg på.

Chesterfield sofa

Sjeselong og sovesofa uten ryggstøtter polstret chesterfield -sofa

Chesterfield i form av en dagseng – det er det vi har her. Hvis du er en fan av merket, men ønsker et variert stykke med mer plass, så er dette akkurat det rette for deg.

Ida dagseng

Sjeselong og sovesofa uten ryggstøtter silke ida

Svært tilpasningsdyktig, denne daybed viser en flott design av armene. Jeg lurer nå på hvilke av mine mest kreative ideer jeg skal bruke dette.