Alle som allerede ønsket å innrede en liten leilighet, har sikkert vurdert muligheten for lagringsplass. Dette er multifunksjonelle møbler som kan optimalisere moderne interiørdesign på mange måter. Du kan se hvilke modeller som er tilgjengelige fra bildene våre. Vi har prøvd å vise deg de mest praktiske, populære variantene ved å velge bildene nedenfor. Fordi du ikke trenger så mange ord, trenger du gode eksempler foran øynene dine! Det ser imidlertid litt annerledes ut med de spesifikke optimaliseringstipsene for interiøret. Det er flere regler du bør følge, slik at du faktisk kan få mest mulig ut av potensialet til en eller flere lagringssenger. Vi prøver å presentere disse systematisk i de følgende linjene.

Møblene på soverommet kan praktisk talt reduseres til lagringssenger

Blått teppe til oppbevaringsseng

Lagringssenger i stedet for overflødige andre møbler

På et lite soverom kan du spare deg selv for mange andre møbler ved å bruke en oppbevaringsseng. I våre eksempler vil du se at skuffene eller boksene kan brukes til praktisk talt alle slags objekter. Du blir mer og mer kreativ og tabuene om dette emnet faller mer og mer!

En lagringsseng er ikke bare der for å lagre laken og puter. Vi ser at du også kan lagre bøker og helt forskjellige varer der. Kanskje kan du til og med legge til dekorasjoner og planter på sidene av sengen din. Tilpass gjerne disse konstruksjonene nøyaktig til dine behov. Så du kan kanskje spare deg for det ene eller det andre sidebordet eller hyllen og tillate deg mer følelse av frihet og dermed komfort på soverommet.

Det er lagringssenger for alle design

Grønt teppe - flott lagringsplass

Velg riktige mål

Når det gjelder å strukturere lagringssenger, har vi også mye mer frihet enn noen gang før. Akkurat som de grunnleggende rettighetene til soverommet og de andre rommene, har vi flere og flere uregelmessige løsninger for disse møblene. I et smalere rom kan du velge en høyere seng. Området nedenfor kan også brukes på forskjellige måter. Du kan bare la plassene under madrassen være høyere og bredere. Du kan også installere to til tre skufferader der. Det samme gjelder sidehyller, som du muligens også kan velge.

Denne oppbevaringssengen er en stilig og ergonomisk løsning 

Madrass med Holt oppbevaringsseng

Tilpass sengen til rommet

Multifunksjonelle lagringsplasser er fascinerende for mange mennesker. Noen er fristet til å kjøpe en spesielt original modell rett og slett fordi det er et fabelaktig og spennende designerverk i seg selv. Vi kan gjøre det – slike flotte ideer er virkelig veldig fascinerende! Imidlertid må de fleste av oss være praktiske fordi vi ikke har råd til en ny stor seng noen få måneder. Dette er en stor investering, og den må planlegges veldig nøye, både økonomisk og romlig.

Senger med lagringsplass er ideelle for minimalister

Monokrome nyanser av lagringsseng

Lagringsplassens funksjoner må være gjennomtenkt

Uansett hvor flott en oppbevaringsseng er, bør du bare få en hvis den faktisk passer godt til funksjonaliteten til rommet ditt. Så hvilken rolle skal det spille på rommet ditt i tillegg til sovefunksjonen? Trenger du mer plass til bøker, pyntegjenstander, klær eller sengetøy? Vil du redusere innredningen av et lite soverom til en oppbevaringsseng, for å si det sånn? Eller kanskje du vil definere en sone for avslapning i en større leilighet med åpen stue? Tenk nøye etter og kjøp lagringssengen først.

Med dekorasjon kan du tilpasse en enkel og funksjonell lagringsplass til nesten enhver stil 

Rough Holt i grått og brunt - lagringsseng

Velg en oppbevaringsseng i tråd med romdesignet

En seng er et sentralt stykke på soverommet og i leiligheten. Det originale designet på grunn av den ekstra lagringsplassen gjør det desto mer til et fokuspunkt i interiøret. Så det vil sikkert trekke oppmerksomhet. På grunn av dette må du velge et design som passer godt inn i ditt generelle interiørkonsept. Takk og lov, det er nok tilbud på markedet for både moderne og retro design. Utformingen av lagringssenger kan være både enkel og litt mer kompleks. Vi tror at våre ideer vil illustrere de mange mulighetene for deg.

Med lagringsplass i sengen sparer du plass på soverommet 

Soverom i beige - lagringsseng

Velg god kvalitet!

Selv om du kan godta et kompromiss med visse aspekter av kvalitet med enkle møbler, er dette tydeligvis ikke tilfellet med multifunksjonelle møbler. Lagersenger blir ofte skilt fra hverandre, det vil si at deres individuelle deler ofte settes i gang. Selvfølgelig er den generelle konstruksjonen mer stresset enn med de enkle modellene. Dette gjelder både materialet og de forskjellige mekanismene som er ansvarlige for flytting av skuffer og andre elementer. Så hvis du vil kjøpe en oppbevaringsseng, kan du ikke spare på noe aspekt av kvalitet.

Sengen trenger ikke å være funksjonell, den må også være behagelig 

Oppbevaringsseng - brun tekstur

Ikke glem sengens hovedfunksjon!

Tross alt er sengen der for å sove! Det er hovedfunksjonen, og du må ikke glemme det under noen omstendigheter. Konsentrert seg om lagringsfunksjonen, glemmer mange mennesker å huske at til slutt, for komfort, er det viktigste kvaliteten på valgt madrass teller. Som med alle vanlige sengemodeller, bør dette velges med stor forsiktighet slik at helsen din beskyttes og fremmes!

Det ser ut til at valget av en passende lagringsplass er en veldig spennende sak. Vi ønsker deg masse moro og suksess!

Original og praktisk skuffdesign

Lagringsseng - høy konstruksjon

Det er mange praktiske modeller på markedet

enkel design for en oppbevaringsseng

Lagringsseng - individuelt med skuffer

Lagringsseng - hengende seng

Nok en oppbevaringsseng med madrass av høy kvalitet

Lagringsseng - tre og hvit

Lagringsseng - skuffer på begge sider

Oppbevaringsseng - flott antikt utseende

Oppbevaringsseng - stor kontrast i svart og hvitt

Lagringsseng - mange fine tepper

Moderne sømløs design med oppbevaringsseng

Lagringsseng - hvite og grønne ideer

Lagringsseng - to køyesenger - tre

Oppbevaringsseng Moderne ideer

Lagringsseng forskjellige nivåer