cupcakes møbler design lenestoler møbeltrekk trone morsom rosa

Cupcakes møbeldesign – originale, ekstraordinære dekorasjonsideer

La fargerike cupcakes uttrykke ditt sinn og din mening!

Cupcakes har inspirert et mylder av design. I en inspirerende, ernæringsrelatert hjemmedekorasjon gjør kaken bare tilstedeværelse.

Jeg har sett nail art med søte små cupcakes og med supergode, deilige cupcake -tatoveringer. Nå er det på tide å nyte cupcakes i hjemmene våre.

Når det gjelder cupcake-inspirerte møbler, kombinerer noen designere overdådige stoler med et utvilsomt morsomt mønster av fargerike cupcakes. Denne cupcake lenestolen ser ut til å være en hybrid mellom en komfortabel lenestol design og den vakre dristigheten som er forårsaket av det gjentatte kakemønsteret. Det er et moderne møbel som ikke er beregnet for de som kan ignorere den lekne siden av livet.

Fra cupcake veggkunst til cupcake puter, dette interessante temaet vil søte barns soverom. Eller det kan bare bli en ensom påminnelse om de gode tingene i livet.

La oss ta CUPCAKE sittegruppemøbler av Carolin Fieber for Bretz som et eksempel – en unik, moderne representasjon av ungdommelighet og komfort

cupcakes møbler design sofa behagelig fløyel

Hun tolker tanken på en luftig kake på nytt. Med et hardt ytre og en myk kjerne, viser hvert stykke i samlingen et innbydende design som lover en myk sitteopplevelse.

De tre komponentene i samlingen – sofa, lenestol og krakk – skaper en elegant atmosfære som minner om varm deig

cupcakes møbeldesign lenestoler polstring blå fløyel kongeblå

Små prinsesser vil trolig være de som har størst utbytte av denne candy candy -designen. Et jentes soverom med rosa lykke ville definitivt se bra ut når det var dekorert med cupcake-inspirerte dekorasjoner.

Rosa barnehagedekor – en drømmende atmosfære for den lille jenta din

cupcakes møbler design soverom seng rosa jente teppe

Cupcake -sengetøy spiller en stor rolle i å skape en fredelig atmosfære som er fylt med glede. Det er bare perfekt for en liten jente som liker sødme i alle former.

Disse filtstoldekslene ville se fantastiske ut i et hus som forberedes på et barnefest

cupcakes møbler design spisestoler hvitt tre ryggstøtte

Den deilige kakedesignen kan bli en daglig virkelighet eller lekende dekorasjon å ta på ved spesielle anledninger. Se for deg små krøllete hoder som står i kontrast til kirsebærpai -ryggstøtten mens du nyter måltidet. Og så løper du bort for å leke i hagen. Er ikke så flott?

Baby Minky barnevognsteppe er myk og fargerik og er ideell for barnevogner eller bilseter eller til og med som lekematte. Legg dem på gulvet og se barna leke på de deilige fargene og mønstrene. Bare bedårende, ikke sant?

Håndlaget babyteppe

cupcakes møbler design tak kake mønster original søt

Det koselige håndlagde babyteppet måler omtrent 53 x 86 cm og kan vaskes i maskin – det er perfekt dimensjonert og lett å ta vare på. Den har en rosa bakgrunn prydet med stiliserte cupcakes på den ene siden. Stoffet er “Sweet Treats Pink Cupcakes” av Michael Miller.

Små jenter ville elske denne søte rosa cupcake krakken

cupcakes møbler design lav rosa barn bord salongbord

Krakken vil også passe på soverommet til alle jenter. Din lille prinsesse vil være omgitt av fargelegging i en eventyrinspirert atmosfære. Å lære barna å sette pris på håndlagde design, så vel som viktigheten av å nyte en cupcake som en del av en sunn livsstil, kommer naturligvis med et så nydelig minne som denne kakekrakken.

En cupcake barnestol er den perfekte dekorasjonen for en fest

cupcakes møbler design baby stol original dekorasjon

Cupcakes i forskjellige former, størrelser og farger kan bli en del av barnets neste bursdagsfest. Søte cupcakes tar tankene dine fra daglige bekymringer, så hvorfor ikke like deres visuelle appell like mye som lukten og smaken?

Veggen er det perfekte stedet å vise munter kakesilhouetter. Et lite cupcake -veggmaleri på kjøkkenet, cupcake -veggkunst til pantryet, eller en cupcake -veggklokke som den nedenfor, vil alle minne deg på å nyte de små tingene i livet.

Lekende “deilig” veggklokke

cupcakes møbler design veggklokke turkis

Det er ting i livet som vi ikke trenger, men vi ønsker å se på dem i et minutt. Dette er det som skjedde med meg og den glitrende knappen cupcake – jeg blir umiddelbart imponert.

Denne håndmalte, graverte tremøbelknotten vil se nydelig ut på kjøkkenskuffene mine

cupcakes møbler design rosa blank overflate sirkel ball

Jellio kakebord ser ut som en cupcakeform uten fyll, men det matchende cupcakesetet (ikke vist) ser fullt ut med deilig sjokoladekrem. Tabellen viser en glassplate som senere blir beskrevet av designerne: “Honnør til alle mødrene som lagde disse deilige bursdagskakene da vi var unge.”

Hva husker du om cupcakes? Gi oss beskjed om din mening, vi verdsetter den høyt!

cupcakes møbler design grønt bord glass bordplate