På et tidspunkt i alles liv kommer det en tid hvor du føler behov for å forbedre livskvaliteten din. Alle forstår dette behovet annerledes, men lengselen etter å belønne seg selv med noe vakkert er tydelig gjenkjennelig hos alle. Designerhyller stue – vi vil takle dette i dag og gjøre en kort retrospektiv reise til opprinnelsen til noen møbler. Hvordan skiller designermøbler seg fra de konvensjonelle, og hvor kan du beundre og til og med kjøpe disse perlene? På kjøpesentrene, promenader og spaserturer i hver storby finner du eksklusive interiørbutikker som rommer kjente merker. Vi kjenner et av de mest kjente showene i denne grenen under navnet Habitat. Navnet er umiddelbart knyttet til eksklusivt produktdesign og en historie som har blitt skrevet i nesten et halvt århundre.

Designerhyller stue stål vik

Designerhyller stue -mesterverk å bli forelsket i

Når et møbel er så eksklusivt, kan du se på det i flere timer, beundre det og betrakte deg selv som heldig hvis du eier det. Noen stue designerhyller er ekte mesterverk og overfører til og med kulturelle verdier. Ideen om å gå til butikken og se en designerklassiker på ekte er riktig.

Designermøbler appellerer til sansene våre og går langt utover det funksjonelle og praktiske. Produktdesignerens uttrykk kommer til sin rett gjennom konseptet med et møbel. Takket være de utsøkte showene i bysentrumene, har alle muligheten til å oppfatte tidløs og elegant møbeldesign gjennom sansene. La ditt favorittmøbel fungere på deg! Gå tilbake i tid og prøv å forske på hva som opprinnelig inspirerte produktdesigneren! Et mesterverk å bli forelsket i – dette er ikke et reklameslagord eller en setning! Det er den naturlige konsekvensen etter å ha møtt det riktige møbelet.

Designerhyller stue i terning

Designerklassikere gir liv til interiøret og skaper lykkefølelse

Det er forståelig at designerklassikere enten har et begrenset opplag eller til og med bare kan finnes som unike brikker. Ofte er dette eksemplarer med en meget sterk anerkjennelsesverdi og forståelig nok med en høyere pris sammenlignet med konvensjonelle møbler. Alle som har valgt designerhyller i stua, bør utpeke et æressted for dem hjemme. Arbeidene til en designer, hans tankegang, hans kjærlighet til detaljer – du ville komme over alt dette hver morgen i stuen din og ville fortsette å elske det. Det er en veldig smal grense mellom design og kunst, og mange designere er inspirert av ulike kunstverk. Dette betyr at du bør behandle designermøbler på lignende måte som kunstverk. Akkurat som du ville vise frem kunst i hjemmet ditt, bør du skryte av en ekte designerklassiker. Ja, hyller er der for å lagre bøker, plater eller lignende, men som allerede angitt flere ganger ovenfor, er det vekt på designerklassikere på designet.

Designer hyller stue stål merlyn

Farge, materiale og form på designerhyllene

Alle som ennå ikke har hatt tilgang til god produktdesign, bør raskt endre holdningen til møbler. Fordi designermøbler ikke bare trenger spesiell oppmerksomhet, men også kan endre rommet der det ligger alene. Du kan helt glemme tanken på om en designerklassiker matcher resten av interiøret. Enten tilpasser du hele innredningsstilen til designerstykket, eller du skaper et relativt nøytralt miljø der designerstykket kan vises i sin fulle prakt. De fleste designere liker å jobbe med verdifulle og bærekraftige materialer som samsvarer godt med annet materiale. God design følger visse designregler der grunnformene alltid er gjenkjennelige. Selv om du er bekymret for at den nye hylle har ingen rette vinkler, stol på designeren! Et anerkjent design som du finner i kjente møbelbutikker, vil bare overraske deg med noe fordelaktig! Du kan kalle deg heldig med en designerklassiker.

Designerhyller stue blad i stål

Designerhyller stue stål meryl