Stilige møbler fra de mest kjente møbeldesignerne gir spesielle aksenter i hver stue, men det lille miraklet om plass er ofte forbundet med en høy kjøpesum. Dermed kan en stol av en trendy designer som Marcel Breuer eller Frank Lloyd Wright koste mellom 300 og 800 euro.

Hvis du vil ha en elegant designersofa til stuen din, må du kanskje regne med en pris på 2000 til 5000 euro eller mer og dermed grave dypt ned i lommeboken din.

Disse høye innkjøpsprisene er ikke rimelige for hvert budsjett. Hvis du fortsatt vil oppfylle ønsket om et ettertraktet designerstykke, finner du noen få alternativer for et rimelig billig kjøp av edelt boligtilbehør.I tillegg til designermøbler og nettbutikker, er det også mulighet for å kjøpe nye, brukte designmøbler, samt mulighet for ulike finansieringsmodeller som kan brukes i lokale møbelbutikker for å fortsatt kunne ringe ønsket fantastisk designerstykke ditt eget. Denne artikkelen avslører den beste måten å gjøre dette på.

design moebel lenestol pastell rosa fritz hansen ro lenestol

Brukte designstykker i perfekt stand

Å kjøpe brukte designermøbler er en rimelig måte å kjøpe fine møbler fra kjente designere. I mange tilfeller er disse møblene så gode som nye og har knapt noen eller ingen tegn til bruk. Kjente selskaper som wohn-design tilbyr sine møbler, som ble brukt på utstillinger og messer, til salgs i nettbutikken. De nye delene ble sjekket på forhånd for skader eller andre tegn på bruk og nyrenset. Å kjøpe et brukt designermøbel er definitivt en god måte å få favorittstykket ditt på en billig måte.

Brukte designmøbler av høy kvalitet i perfekt stand kan også bli funnet, for eksempel på internettmarkedet “Used-Design”. Nettstedet gir muligheten – etter registrering – til å kjøpe brukte merkemøbler på nettet. Salgsplattformen kan belastes og krever medlemskap, som kan avsluttes fleksibelt i en måned eller et helt år. Selgere som ønsker å selge brukte designermøbler via nettstedet, betaler et annet gebyr avhengig av pristilbudet. Men hvis møbelet selges, betales ingen provisjon. På bruktdesign kan du ikke bare finne godt bevarte brukte varer fra private selgere, forhandlere bruker også denne salgsplattformen til å selge utstillingene sine til menn eller kvinner med en betydelig rabatt. Spesielt praktisk: møblene kan leveres direkte til hjemmet ditt på forespørsel.

design moebel fritz hansen eggestol arne jacobsen

Møbler utsalgssteder gir betydelige rabatter

I henhold til modellen for moteutsalg for designerklær, er kjøp av designermøbler i såkalte designmøbler en spesielt billig måte å skaffe møbler av høy kvalitet til rimelig pris. En av disse designmøbelbutikkene ligger i Schwarzwald, i den rolige landsbyen Nagold. Der, på et salgsareal på mer enn 1000 kvadratmeter, tilbys rabatterte nåværende designervarer fra de mest kjente merkene, for eksempel B&B Italia, Moroso eller Fritz Hansen tilbys for salg. I Design Furniture Outlet kan du spare opptil 50 prosent av den normale kjøpesummen ved kjøp av nye designermøbler.

I tillegg til butikkene med møbler, er det også mulighet for å bestille sterkt nedsatte, helt nye designerstykker fra stuen din i spesielle online -møbler..

design moebel b b italia sofa andy teppe stue

Designermøbler via finansiering: luksusmøbler i avdrag

Bruken av et avdragslån for å kjøpe designermøbler av høy kvalitet er et annet alternativ, selv uten store økonomiske belastninger, for å utstyre hjemmet ditt med ekstravagante møbler i ett slag. Med spesielle boliglån kan det nye anlegget finansieres med et lånebeløp på opptil 50 000 euro. Hos noen tilbydere kan du selv velge størrelsen på avdraget. Med noen kontrakter er det også mulig å få gratis spesielle tilbakebetalinger – nyttig hvis du kan se frem til et uventet vind og ønsker å innløse lånet tidlig. Avdragslån av denne typen krever imidlertid bevis på vanlig inntekt og positiv SCHUFA -informasjon – Vanlige spørsmål om dette finnes på det offisielle Schufa.de -nettstedet.

designmøbler scandinavian living fritz hansen svanestol arne jacobsen

Men det er mange flere måter å finansiere dyrere møbler på. Det viktigste med dette: Mange møbelbutikker som selger designermøbler tilbyr et Finansiering gjennom en partnerbank direkte når du kjøper et møbel. Kunden har dermed muligheten til å dra fordel av denne rimelige finansieringsformen direkte på stedet eller via nettbutikkskjemaet. I mange tilfeller er det såkalte leiekjøpet et 0 prosent finansiering med en løpetid på 24 måneder. Finansiering gjennom den valgte møbelbutikken gir fordelen av å anskaffe designmøblene du ønsker uten store økonomiske utgifter, uten å gå inn i en økonomisk flaskehals.

     design møbler sofa blå sidebord persisk teppe moroso

Lenketips for møbelfinansiering:

Instruksjoner og råd om møbelfinansiering: