designerstol med ullteppe varmt og mykt

Designerstol med ullteppe fra Aga Brzostek – vintervarme

Hva må du definitivt ha på de kalde vinterkveldene? Etter vår mening er det et presserende behov for sjokolade, gode bøker og mange tepper. Men designeren fra Kraków er uenig og har oppfunnet en mer dyktig tilnærming til disse situasjonene.

Hun designet en stol som kombinerer det beste tilbehøret som utstråler varme om vinteren.

Så hun designet en alt-i-ett enkel stol. Det komfortable omslaget presenterer det mest komfortable møbelet som kan være. Dette gjelder spesielt om kveldene når temperaturen er ekstremt lav, som det vanligvis er tilfelle i Polen om vinteren.

For de motebevisste leserne med stil

designerstol med ullteppe perfekt for lesing

Teppet er laget av ull og dekker en “vinterstol”. For å finne denne skapelsen så designeren langt tilbake i fortiden til moteindustrien. De fleste av verkene dine kjennetegnes ved denne tilbakeblikkingen. Evnen til å omslutte en person ble fantastisk brukt her.

Vet du hva som er det smarteste med dette designet? Først og fremst er det selve konseptet.Men så er det en pose som er festet til siden av stolen. Vet du hva det er til? Når du sovner, kan du legge boken eller andre ting der og slappe av på en koselig måte.

Denne ideen er så godt tilpasset folks behov at man lurer på hvordan den ikke ble oppfunnet før? I hvilken farge vil du bestille ullstolen din??

Perfekt for en lur i mellom

designerstol med ullteppe for å sove

Enkel eleganse

designerstol med ullteppe tatt fra forsiden

Med magasinlomme på siden

designerstol med ullteppe tettsittende fra siden

Komfortabel i hver sittestilling

designerstol med ullteppe, koselig og varm

Vinteren kan komme

designerstol med ullteppe koselig allsidig