DNA -møbeldesign glamorøs bordglassflate

DNA -møbeldesign av Tjep – ekstraordinær og fantastisk

På årets møbelmesse i Milano, det nederlandske designerstudiet Tjep Det vises veldig rare møbler, hvis former og skulpturer er basert på den menneskelige DNA -koden. Disse utstillingene kan sees i Ventura Lambrate i Milano.

Disse ekstravagante designartiklene ble produsert av det nederlandske selskapet Dutch DNA Tjep. En spesialutviklet programvare ble brukt til å generere dem, som utviklet mønstre basert på den menneskelige genetiske faktoren og deretter konverterte disse mønstrene til individuelle møbler.

 Møbler hvis struktur og form ligner den menneskelige DNA -koden

DNA -møbler designer skinnende overflate

DNA -kort med det arvelige faktormønsteret

DNA møbler designer utkast til prosjekt menneskekroppen

Å lage et DNA -kort med de arvelige faktormønstrene er ikke en lett oppgave, dette har den nederlandske danseren Giulia Wolthuis, hvis far Eric er grunnleggeren av nederlandsk DNA, taklet. “Prosessen begynner med en enkel og veldig lett å gjennomføre test, som vanligvis utføres av politiet eller når du må bestemme fødselspermisjon”, forklarer Tjep -grunnlegger Frank Tjepkema.

Den nederlandske danseren Gulia Wolthuis

DNA -møbler blank overflate giulia wolthuis

Etter at analysen i et laboratorium i Holland er fullført, blir dataene lagt til i et program, deretter kommer linjene og 3D -figurene. “Vi visualiserer de genetiske markørene og lager de endelige formene”.

Unik møbelstruktur – blank overflate

DNA -møbler designer bord av darvin i blank hvitt glass

Selvfølgelig har det blitt opprettet et genetisk mønster for en enkelt spesifikk person, så de enkelte møblene er veldig personlige. Wolthuis sier at eksperimentene har vært veldig vellykkede så langt, “Darwin” glassplaten og CNC -ruteren har bevist at Tjep Studio er på rett spor når det gjelder forskning. Begge delene er lakkert – glassplaten i hvitt og torus -skulpturen i rosa, og de har fått stor anerkjennelse i designerverdenen.

Du kan også beundre andre Tjep -produkter her på nettstedet vårt.

Glassplate “Darwin” – vinglass på den

DNA møbler designer glamorøst overflatebord vinglass Denne glassplaten utstråler prakt og ære

DNA -møbler designer skinnende hvit genetisk kode

Møbelkolleksjonen – utstilling

DNA møbeldesign utstillingsstudio tjep     Møbelstukk – DNA -struktur av Tjep DNA -møbler designer glamorøs rosa dekorasjon  Kvalitet og iøynefallende materialerDNA -møbler designer skinnende hvite særegne mønstre En annen møbeldesign med DNA -struktur – frittstående bokhylle av Tom Schneider DNA -møbler designer frittstående hyller i tre

oversatt og redigert av Sabine