originalt skrivebord-seng studio nl hvitt arbeidskontor

Drømmejobben omdefinert: Original skrivebordsseng fra Studio NL

Innlegget vårt i dag handler om vitser om å sove i arbeidstiden eller hvorfor du ikke burde stå opp av sengen for mindre enn så mye penger om dagen. Original skrivebordsseng av Athanasia Leivaditou fra Studio NL er et av de smarteste eller mest deprimerte møblene vi noensinne har sett; Det smarte med det er at det er en fantastisk møbleringsløsning for et lite rom hvor du trenger både en arbeidsplass og et sted å sove.

Et perfekt møbel for et lite soverom eller for noen som jobber hjemmefra. Ærlig talt lurer vi på om det er noen direktører der ute som lurer på: “Dette kan være et flott tillegg til kontorene våre! Ingen trenger noen gang å gå bort! ”Alle odds til side, men hvis vi må rose Leivaditou for dette konseptstykket, la oss innse det: en 15 minutters lur etter lunsj og en før den andre koppen kaffe kan gjøre underverker for ettermiddagens produktivitet. Uavhengig av vår egen følelse av forholdet mellom arbeid og liv, må vi innrømme at vi er interessert i hva hybridoppfinnelser er Studio NL (som spesialiserer seg på toppmoderne arbeidsplassmøbler) tenker deretter videre.

Designermøbel – den originale skrivebordssengen av Athanasia Leivaditou

originalt skrivebord-seng studio nl hvit design

Møbelet som et skrivebord

original skrivebord-seng studio nl hvit unikoriginal skrivebord-seng studio nl hvit interessant

konvertibel original skrivebordsseng Athanasia Leivaditou

Unik konstruksjon av Studio NL

originale skrivebord-seng studio nl hvite klaffer

Andre originale og imponerende prosjekter fra Studio NL

Innredning på arbeidskontoret

kontor akryl moderne skinnende hvite møbler studio nl

Moderne kontorutstyr fra erfarne designere

kontorarbeid hvit design original studio nl Original skrivebordsseng      Geometriske former og linjer, skinnende hvite møbler, moderne belysningprosjektarbeid kontor hvit designstudio nl Original skrivebordsseng prosjektdesign hvit arbeidsplass kontorstudio nl

Blå indirekte belysning – LED innvendig belysning

prosjekt studio nl belysning blått tak Original skrivebordsseng