elegant biljardbord honningfarget design

Elegant biljardbord – Bolero fra Tresserra for endeløs underholdning

Leter du etter et nytt biljardbord? Trenger underholdningsrommet ditt mer friskhet og virkelighet? Vil du bryte ny vei? Sjekk deretter ut det nye Bolero biljardbordet fra Tresserra på. Er ikke dette bordet akkurat det du leter etter? Sjansen er stor for at du nettopp har funnet det perfekte tilskuddet til spillehelgen eller neste fest.

Toppkvaliteten kan sees spesielt godt i detaljene

elegant biljardbord i detalj

Den fantastiske designen og luksuriøse stilen til dette biljardbordet kan være det perfekte tilskuddet til ethvert interiør. Boleroen kan kombineres med både tradisjonell og moderne design og er en vinn-vinn-løsning for underholdningsrommet ditt. Det honningfargede treutseendet på bordet ser slank og innbydende ut. Bolero har en majestetisk karisma og gir rommet 100 prosent storhet.

Så hvis du vil underholde deg selv med stil, trenger du biljardbordet Tresserra Bolero

elegant biljardbord med stil

Sublim honningfarget silhuett

elegant biljardbord sømløs skapelse i treutseende

Bolero biljardbord er ikke bare utrolig vakkert, men også veldig praktisk. Du kan enkelt skjule alt tilbehøret i selve bordet.

Det er en stor skuff som er perfekt kamuflert og knapt merkbar utenfra

elegant biljardbord godt kamuflert skuff

Så planlegg din neste fest og la hele nabolaget snakke om det nye flotte biljardbordet ditt. Bare vis frem Tresserra bolero og nyt den endeløse underholdningen!

En flott skapelse for luksuselskere

elegant biljardbord metall kanter oker overflate

Romslig og elegant for enhver smak

elegant biljardbord fra siden