elegante grønne møbler rektangulære sofa retro

Elegante grønne møbler – kunsten å dekorere med grønt

Jeg personlig elsker de lyse fargene! Og du? Synes du de er super elegante også? I dag skal vi fokusere på en bestemt nyanse: det handler om grønt og dets umodne, sprø, forførende varianter.

Mens smaragdgrønn ble kåret til årets farge, er det ikke på langt nær så lett å finne møbler i denne nyansen.

Forhåpentligvis vil valgene mine hjelpe deg med det.

La oss starte med de grønne setene. Denne nyansen er spesielt populær for sitteplasser og sofaer. Det kan være moderne, tradisjonelt eller retro, og det er derfor det kan beskrives som variert.

Brikken på bildet over viser den tradisjonelle designen i et nytt lys. Det nåværende utseendet kommer blant annet fra de hvite raspene, som understreker møbelets slanke silhuett.

Vil du foretrekke en sitruslignende nyanse?

elegante grønne møbler bred sofa fargerikt vevd teppe

Hva med Uno Kiwi høyre arm sofa på CB2 (på bildet nedenfor)? Den kan brukes som lenestol for to personer eller som salong for én person. Uansett viser det en ubestridt modernitet. Jeg liker det rene og moderne utseendet som denne sofaen bringer til rommet og eieren.

Vil vi roe følelsene med litt mose? Her vises denne fargen i en dypere, olivenlignende variant.

Det er kontorstilen til selskapet West Elm med møbeltrekk av selskapet Performance Velvet

elegante grønne møbler fløyelsmyk lesestol

Igjen har vi å gjøre med tydelig designede møbler. De er alle unektelig elegante takket være den grønne skyggen. Har jeg allerede nevnt deres tilpasningsevne til mange forskjellige miljøer og utrolig behagelig design?

Dette fortjener sin egen plass i stua! Men det ser også nydelig ut i hjørnet av soverommet!

Nå går vi til en blandet form som grenser til det blå

elegante grønne møbler tulipan lenestoler

Trerammen og den buede formen er karakteristiske trekk ved stykket. Du kan få den i forskjellige farger og stoffer. Inkluder dette stykket i rommet ditt og tell de mange komplimentene som garantert vil bli gitt. Jeg synes denne lenestolen er mer forfriskende enn en Sorbe!

Er du klar for en nyanse av gulgrønn som heter “Sprossen”? Akkurat denne fargen dekker møblene fra selskapet CB2 på bildet nedenfor.

Basen er i Breuer -stil og har blitt belagt med krom

elegante grønne møbelstoler laget av plast og stål

Spiregrønt er selskapets kjennetegn. Her er noen fantastiske råd: sammenkobling av grønne og gule nyanser med dyp blå er en vinnende og veldig betimelig designstrategi!

La oss se på neste figur! Det gir oss også et motiv for å snakke om gulgrønt. Jeg elsker disse stolene som heter Vienna Green 24! West Elm -selskapet. Liker du dem også? De er fra 1859. De ble produsert i den amerikanske bentwood stolfabrikken Thoned.

Hvis du vil skape en livlig atmosfære på kjøkkenet, er disse stolene bare perfekte

elegante grønne møbler barstoler med ovale rygger

Grønne bord

La oss nå snakke litt om grønne bord også! Disse er mindre vanlige, og kanskje trenger du litt motivasjon for dine egne DIY -prosjekter. Det fabelaktige eksemplet nedenfor er et produkt fra Anya H. Interiors.

Fokuset for prosjektet var å male bordet som allerede var der i grønt

elegante grønne møbler hvit kjøkkenøy i høyglans

La oss se nærmere på … Ja, dette er et grønt arbeidsbord. Det eies av Spruce Green og har praktiske hyller.

Du kan knapt se dem fordi de har samme høyde som brettene på siden

chic grønne møbler minimalistisk skrivebord tre krakk

Alexandra Von Furstenburgs barbord i Charleston stjeler showet!

chic grønne møbler akryl neon salongbord

På det laveste nivået kan du se en speiloverflate. Der kan du sette opp elegante hvite glass og flasker. Men det mest interessante er brettet på øverste trinn, som kan kjøpes i forskjellige farger. Denne smaragdgrønne er bare nydelig! På slutten av artikkelen vil jeg vise deg resultatet av arbeidet på et bord.

Også her ble overflaten utført i smaragdgrønn

elegante grønne møbelvogner med neon glødende overflate

Ja, noen ganger må du bare redigere møblene der inne for å oppnå et drømmedesign! Hvor ville du gjort dette i huset ditt? Ville grønt være et alternativ? Vel, så skaff deg noen flotte grønne møbler som denne!

chic grønne møbler vintage nattbord