Trenden som vi skriver om i denne artikkelen har faktisk blitt klassisk. Det tilsvarer det stadig mer representative formålet med stua i våre moderne leiligheter. Dens sosiale funksjon er alltid mer dominerende til ulempe for en tidligere tendens – motviljen etter en anstrengende arbeidsdag, som tidligere var spesielt fremtredende. Oval sofa design i kombinasjon med stor takhøyde ble oppdaget for flere år siden. Det ble brukt for å oppnå en høy atmosfære i dette rommet og for å tilby nok sittekomfort samtidig. Det er nok løpeoverflate slik at romdesignet fremstår minimalistisk og supermoderne. Samtidig kan et slikt anlegg kombineres med mange andre interiørdesigntrender. Ta en titt på våre spesifikke eksempler!

Ovale sofa -design gir alltid en viss nostalgi med seg

grønn og brun sofa design

Oval sofa design for vintage atmosfære

Vil du ha et åpent rom? Den ovale sofadesignen er en tradisjonell måte å tilføre stemmemøblene et åpent sinn. En stor del av det har blitt klassisk fordi mange kjente designere bruker det. Eksempler er på Emily Henderson og Pierre Yovanovitch å finne.

 Denne strategien fungerer veldig bra i både store, alle og små stuer. I det andre tilfellet lager du en fantastisk sittenisje. Dette fungerer bra selv i vanskelige hjørner. Oval sofa design er også perfekt for Feng Shui møbler konsepter. Du vet at du bør unngå kantene og rette hjørner med disse, ikke sant??

Vanskelige hjørner eller planløsninger blir mye mer komfortable med ovale sofaer

sofa design i grønn farge

Overfør Paris hjem

Det er en bestemt stil i møblene og dekorasjonen som er inspirert av Paris. Du kan også oppnå denne typen elegant ved å bruke ovale sofaer i større rom. Du bør kombinere den med elegante nøytrale farger, gjerne med et ovalt eller rundt teppe foran. Stol på parisisk eleganse for tilbehør og dekorasjon generelt – subtil, nostalgisk og nådeløst elegant. For inspirasjon, se på bildet under denne teksten! Her er det valgt meget lyse pastellfarger, og den parisiske vintageatmosfæren kommer fra en subtil eklektisk blanding av vintage dekorative puter, mønstre på teppet og veggene.

Her er et interiørdesign inspirert av parisisk stil

paris oval sofa design

Ideelt sett fra et sosialt synspunkt

Er møter med venner og bekjente spesielt viktige for deg? Vil du planlegge stua slik at alle føler seg velkomne og i gode hender? Da ville en stor rund sofa eller et sett med ovale være ideelle for stuen din. Det er ingen tilfeldighet at denne typen møbler foretrekkes på kontorer og offentlige venterom! Det dannes en sirkel og alle som sitter har samme avstand til sentrum. I tillegg, uansett hvilken plass du får, sitter du alltid med ansiktet til de andre. Du snur ikke ryggen til noen! Hvilken bedre og hyggeligere situasjon kan du tenke deg??

Runde sofadesigner kan også kombineres med antikk stil i interiøret

lys lilla og hvit sofa design

Kommunikasjonsøy

Et stort problem for det moderne samfunnet er distraksjonen til fjernsyn og andre medier. De forstyrrer at vi snakker med hverandre. Ovale og runde sofa -design betyr at folk er mer vendt mot hverandre, og muligheten for at de bare konsentrerer seg om fjernsynet er redusert til et minimum. Slik lager du en liten øy med ekte, menneskelig kommunikasjon i ditt eget hjem. Når du bestemmer deg for hvor du skal plassere sofaen, bør du vurdere å plassere TV -en litt fra hverandre. Dette forsterker denne fordelen enda mer.

Du kan enkelt lage en øy for kommunikasjon med de ovale sofaene

moderne lyse ideer sofa design

Kombinasjon med forskjellige andre former

Den runde eller ovale formen er den mest harmoniske man kan tenke seg. På grunn av dette, som vi nettopp har skrevet, er det ofte foretrukket for Feng Shui -møbler. Men det er ikke den eneste fordelen! Ovale sofaer kan kombineres med møbler i enhver form og til og med med veldig eksentriske design. Dette gjelder også de forskjellige materialene. I seg selv er det en grunn til at de skal brukes. Til slutt har du et alltid oppdatert og moderne interiørdesign.

Ovale og runde sofaer er ideelle for sammenkomster med flere personer

rød og brun sofa design

Ideell for transformasjon og tilpasning

Den runde eller ovale sofaen er ideell av mange praktiske årsaker. Uansett om du bruker dette i et lite eller stort rom, har du aldri følelsen av at det er for smalt eller for tomt. Det er rett og slett disse runde formene som gir følelsen av harmoni, likevekt og balanse. Et slikt rom kan alltid transformeres fantastisk og – fra et eklektisk synspunkt – videreutvikles. Individualisering og transformasjon er hovedforutsetningene for at et interiør kan kalles moderne.

Det er også enkelt å gi rommet en kunstnerisk karakter

sofa design blå aksenter

Veldig moderne og samtidig veldig klassisk interiørdesign kan dra nytte av runde eller ovale sofaer

sofa design nyanser av brunt

Her er et annet eksempel på hvordan en oval sofa gjorde det beste ut av et vanskelig hjørne!

sofa design gull og brun

Denne designersofaen har sitteplasser på begge sider – veldig original!

sofa design grå og brun

Dette hjørnet ble dekorert kunstnerisk og veldig praktisk takket være den ovale sofaen

sofa design gråtoner

I dette rommet er det oppnådd en veldig harmonisk romseparasjon gjennom den ovale sofadesignen

sofa design lys mynte til veggen

Formen og fargen på sofaen i dette eksemplet gir utrolig mye friskhet og avslapning!

sofa design forskjellige møbler

sofa design hvitt og glass

Et perfekt eksempel på hvor lett ovale sofaer kan kombineres med forskjellige former og materialer

forskjellige soner i rommets sofa design