enkle oppbevaringsideer linbokser og rottingbøtter

Enkle oppbevaringsideer for barnas leker

Med sin entusiasme og innovative måter gir barna glede i livene våre og noen ganger får oss til å le. Men de kan også forårsake litt rot i hjemmene våre, spesielt når det gjelder leker. Så mye som vi elsker våre små, jo mer liker vi ikke rotet av leker i våre vakkert utformede oppholdsrom.

Hva er løsningen på dette problemet? Kombiner nødvendighet med stil når du velger leketøysoppbevaringen som passer til innredningen i hjemmet ditt. La oss ta en titt på noen ideer til lagring av leker som garantert vil glede selv den mest fremtredende designentusiasten.

Mobil lagring gjør spill enklere

Selv om det er lettere å organisere og lagre leker når lekerommet er begrenset, kan noen familier ha større fleksibilitet i hvert rom. Barna dine vil leke med de fleste leker som oppbevares i en mobil enhet, som disse trekassene fra Cozy. Hytte. Søt. De antikke eskene med dynamitt er perfekte til å rulles av små hender og elegante nok til at du kan holde deg utenfor.

Antikke esker er en perfekt balanse mellom vintage og shabby chic

enkle oppbevaringsideer trekasser og enkle hyller

Skoesker er perfekte for mindre leker som Lego, og kan hjelpe deg med å organisere små biter, slik at du er sikker på at de holder seg sammen. De tar ikke mye plass og kan skyves under en seng eller stables i et hjørne for enkelhets skyld. I stedet for å bruke en enkel gammel eske fra skapet ditt, kan du prøve å bruke de som har et design, som denne fra Gold Jellybean.

Morsomt design gjør lagring barnevennlig

enkle lagringsideer malte skokasser

Hvis du foretrekker en enklere måte å bære leken på fra rom til rom, er en unik koffert oppbevaringsløsningen. Eldre kofferter gir en vintage -følelse, mens nyere passer ordentlig til et moderne hjem. For sjokkerende farger som barna sikkert kommer til å like, kan du prøve å finne en koffert i en morsom fargetone som dette turkise og limegrønne settet fra The Land of Nod.

Appeller til de yngre familiemedlemmene med fargerik lagring

enkle oppbevaringsideer små kofferter i neonfarger

Dekorative beholdere som gir et spesielt preg

Dagene er lenge siden vårt eneste valg for lagring av leker var en kjedelig plastkasse. Nå har plast blitt skjøvet til side til fordel for et annet materiale. Vi snakker ikke om din gjennomsnittlige lerretbeholder her. Disse beholderne gir hvert rom et spesielt preg. De er også holdbare og enkle å rengjøre.

Med en rekke produkter som er attraktive for kunnskapsrike og elegante huseiere, trenger du ikke lenger å velge mellom enkle, stive oppbevaringsbeholdere. Det er nå en overflod av farger og mønstre å velge mellom. I et rom som har en nøytral palett, kan et mønster som disse prikkede beholderne gi visuell interesse.

Mønstrede oppbevaringsbeholdere gir visuell interesse til ethvert rom

enkle oppbevaringsideer med svart og hvitt mønster

Det flotte med denne lerretskassen fra Pottery Barn Kids er tilleggsfunksjonen til de personlige etikettene. Hvis du har mer enn ett barn eller som måter å organisere leker bedre på, er det best å merke lerretsbeholderen. Hvis du foretrekker et klassisk utseende, er monogrammer også et godt alternativ.

Etiketter og monogrammer gir et personlig preg

enkle lagringsideer stoffbøtter med monogram

Lerretsbøttene er en perfekt organisering for hyller. De kommer i en rekke størrelser, så velg beholdere som er minst to til tre centimeter kortere enn sokkelåpningen. På denne måten kan de enkelt skyves inn og ut. Beholdere som har fargen på hyllen i sitt design, som disse blå og hvite esker fra Pottery Barn Kids, skaper et sømløst utseende.

En hylle med lerretbeholder for tilpasset lekeoppbevaring

enkle oppbevaringsideer linbokser og rottingbøtter

Enheter som trekker dobbelt plikt

Når du prøver å håndtere rotet av leker i husstanden din, er det viktig å ha et bestemt sted for hvert element. Hvis du ikke kan bruke et helt rom på spilletid, er en enhet som denne flerbruksboden fra Brookstone noe for deg. Flere søppelbøtter lar deg bruke så mange eller så få lekehyller uten å ta plass til andre ting som sko eller bøker. Arrangører som disse fungerer godt i en gang eller ved en bakdør – du kan lagre utendørs leker og sko når du kommer inn i huset.

Flerbruksoppbevaringsbeholdere gir fleksibel lagring

enkle oppbevaringsideer multifunksjonell hylle

Ikke bekymre deg, du trenger ikke å kjøpe en dedikert lagringsenhet bare for barnets leker. Bruk møbler som er litt lettere å finne, som en kommode. Kommoder er enkle å tilpasse til ethvert interiørdesign. Med komfortable dørhåndtak er de enkle å bruke, selv for barn. Og det beste med det? Når barna dine blir eldre, kan du bruke byttelekene for ekstra lagring av klær.

Kommodeoppbevaring vil tjene for dine barns behov også i fremtiden.

enkle oppbevaringsideer lyse trekabinetter

Hvis du har innebygde hyller i huset ditt, har du allerede et godt utgangspunkt for organisering av leker. Bortsett fra sin skjønnhet, hjelper de innebygde hyllene med å maksimere holdbarheten ved å ha plass til leker til taket. Skill leker i plast- eller lerretskartonger og legg dem på de nedre hyllene for barnevennlig tilgjengelighet. Hvis du vil bruke hyllene til mer enn ett formål, kan du bruke de høyere hyllene til bøker, delikat innredning eller noe annet du vil ha som er lett å komme til.

Innebygde hyller for å maksimere lagring fra gulv til tak

enkle oppbevaringsideer innebygde hyller med lyse farger

Oppbevaringsideer for sitteplasser

I flerbruksområder som stuer er lagring av leker et must når den ikke er i bruk. Møbler som en krakk eller benk fra Land of Nod legger til sitteplasser og holder leker fra gulvet, slik at hele familien kan slappe av og bevege seg enkelt.

Et setebryst gir ekstra sitteplasser i hvert rom

enkle oppbevaringsideer et komfortabelt setebryst

Hvis du liker ideen om ekstra sitteplasser, men planlegger å oppbevare leker på barnets rom, gjør de morsomme designelementene som tavlemaling det mer attraktivt. Tilpass banken med barnets navn, eller la dem bruke kreativiteten og endre den med klotter eller dikt.

Tenåringer utfører funksjoner som tavlemaling for å la barna vise frem kreativiteten sin

enkle oppbevaringsideer krittbenk

Byggbare enheter tilbyr tilpasning

Livet er uforutsigbart, og du vet aldri hvordan lagringsbehovet ditt kan endres. Hvis du legger til flere barn i familien din eller flytter til et annet hus, kan det resultere i omkonfigurering av lekelagringssystemet. Derfor er et reolsystem som dette fra iToyBoxes ideelt. Fleksibiliteten gjør at du kan bruke et enkelt spor eller stable noen få for å lage tilpasset lagring.

Start med en enkel lagringsenhet

enkle lagringsideer alt i prinsesse rosa

eller bruk flere enheter for et lagringssystem som vokser med dine behov

enkle lagringsideer prinsesse rosa med villen -esker

Disse lagringsideene tilbyr enkle løsninger for å administrere selv den største samlingen av leker. Så lenge du alltid husker familiens personlige behov, vil du være sikker på å lage et system som fungerer perfekt i hjemmet ditt. Inspirerte denne listen deg med nye ideer? Fortell oss om det ved å legge igjen en kommentar nedenfor..