enkle tips skapet ditt med rotting kurvkurver

Enkle tips for å organisere skapet ditt mer effektivt

Det er klart at det kaotiske skapet ikke ville gjøre noen lykkelige. “Plass til alt og alt på rett sted” – det er det vi forventer av våre veggskap. Her er våre seks trinn du kan ta denne helgen for å få skapet i god form.

1. Lag en oversikt over skapinventar. Du har kanskje hørt det flere ganger, men det er faktisk sant. Du kan ikke ha et pent skap når det er fullt av ting du ikke har rørt på mange år.

Det høres sikkert ut som en jobb, men du bør virkelig ta alt ut i begynnelsen. Sorter elementene som skal doneres og brukte gjenstander.

Når du allerede vet hva du trenger, juster hyllene slik at de passer den, som i dette eksemplet fra San Francisco Organized Interiors. Håndklestangene festet til døren (se trinn 2) er mer effektive. Mindre ting er lettere å finne i kurver.

2. Benytt deg av de bare veggene eller dørene. De tomme flekkene på døren eller veggene er gode alternativer for håndkleholdere, kroker eller treplugger, som denne kunstneriske samlingen av slips fra Cantoni Design.

Fantasifull og fargerik

enkle tips garderobene dine sliper i svart

Merk: Maskinvarekomponenter bør ikke være en kostnad for deg. Kanskje du allerede har dem i garasjen din. Sørg for at de er sterke nok til den planlagte vekten.

Häfele batteridrevet LOOX LED-lampe

enkle tips skapet ditt med LED -belysning

3. Monter lys. Ofte er skapet ikke opplyst nok. De nyere husene har en enkelt lampe i taket som ikke er veldig effektiv. De eldre husene er sannsynligvis ikke opplyst i det hele tatt. Du kan leie en elektriker for å installere skaplys for deg, men det tar tid og du mister inspirasjonen. Ellers kan du montere batteridrevne lys eller skruer i hvert oppbevaringsrom for samme resultat til en lavere kostnad.

4. Sorter lignende ting sammen. Organiser skapet ditt som arbeidsområde (avhengig av dato, kundenavn, prioritet, etc.).

For et pent utseende, grupper etter farge, stil, applikasjon, anledning

enkle tips skapet ditt fargerikt eklektisk

5. Kjøp kleshengere av høyere kvalitet. Hvis skapet ditt har de samme kleshengene, blir det lettere å finne klærne dine fordi de henger i samme høyde.

Skapet ser også penere ut med de samme kleshengene

enkle tips skapet ditt på gutterommet koboltblå aksentvegg

Merk: Kast metallbøylene du har samlet. De skader klærne dine når de deformerer skulderen. Hvis disse kleshengene fremdeles er i god stand, kan du returnere dem til renserier for videre bruk.

Hengere av høyere kvalitet er laget av plast, metall eller tre. Uansett hvilket materiale du velger, må du sørge for at de tåler klesvekten. Selvfølgelig trenger snøklær sterkere kleshengere enn bluser.

6. Benytt deg av de høyere lagringshyllene. Ikke alle er høye, men vi må bruke hele høyden på skapet.

Dette skapet av Josh Brown Design gir en løsning med en stige med hjul

enkle tips gjør skapet ditt romslig med ståltrapper

Trestapel av tre

enkle tips skapet solid trapp

Hvis du ikke vil bygge i en slik rullestige, kan du kjøpe en kul trapp. De er enkle å bruke, relativt rimelige og lar deg nå de høyere hengende klærne i skapet.

Er du klar for ditt neste helgprosjekt? Hvilket skap starter du med?

enkle tips skapet metall barer og lyse rosa