Fantastisk møbelsamling fra Mercedes-Benz skinn

Innovative, ergonomiske skinnmøbler fra Mercedes-Benz

Den verdensberømte bilprodusenten Mercedes-Benz har bestemt seg for å øke sin innflytelse på markedet og produsere en rekke utsøkte møbler. I samarbeid med den italienske produsenten Formitalia Luxury Group har ekspertene i Mercedes-Benz omsatt denne ideen i praksis.

Disse møblene legemliggjør de upåklagelige tekniske ferdighetene til det berømte tyske merket og finessen og lidenskapen til det italienske selskapet. Nå vil vi beskrive hvert møbel og dets detaljer for deg.

Vi starter med den søte duoen til klubbstolen og krakken – de er begge laget av materialer av høy kvalitet som lær, tre og aluminium. Lenestolen og krakken er basert på vakre, svingete trerammer innpakket i aluminium og dekket med flotte, brune og blekrosa skinn.

Den neste utsøkte sofaen viser en utmerket treramme dekket med førsteklasses skinn. Hvis du ønsker det, kan sofaen være helt dekket med skinn eller tre. Med et flott utseende og behagelig sete, passer dette stykket perfekt i den moderne stuen.

Salongbordet er helt fantastisk så vel som nydelig og moderne, og for det er det ganske i stand til å få deg lagt merke til. Bordet består av et finert, strupet stykke tre, som er plassert på den robuste, metalliske strukturen.

Den andre sofaen i kolleksjonen viser et elegant design og nydelig svart skinn prydet med diamantsøm. Denne sofaen har en metallramme og vil se vakker ut i en foaje eller stue.

Det andre salongbordet har en treoverflate av høy kvalitet i en grå polsk dekorert med utsøkte, svarte organiske mønstre som gir et snev av moderne eleganse. I henhold til kundens krav kan dette bordet lages med en blank overflate.

Sist men ikke minst er den romslige Mercedes-Benz-sengen, som er minimalistisk og elegant. Sengegavlen i hvitt skinn og sengebenene i aluminium ser også slik ut. I tillegg er skinnet av høy kvalitet prydet med diamantsømmer for ekstra raffinement og luksus.

Fantastisk møbelsamling fra Mercedes-Benz

Fantastisk møbelsamling fra Mercedes Benz

Komfortabel lenestol i oransje skinn

Fantastisk møbelsamling av Mercedes-Benz lenestoler

Fotskammel – et passende tillegg til lenestolen

Fantastisk møbelsamling fra Mercedes-Benz krakker

Robust, solid lenestoldesign  Fantastisk møbelsamling fra Mercedes-Benz brune lenestoler

Moderne møbler for boarealet

Fantastisk møbelsamling fra Mercedes-Benz 

Møbler samling av Mercedes Benz sofa lenestoler

Elegant designet sofa

Fantastisk-møbler-samling-fra-Mercedes-Benz-brun-sofa-tilbake

Organisk formet salongbord

Fantastisk møbelsamling fra Mercedes Benz salongbord

Stor seng – silketøy og hodegjerde

Fantastisk møbelsamling fra Mercedes Benz seng

Sengben i aluminium

Fantastisk møbelsamling fra Mercedes-Benz hodegjerde Klassisk svart lenestol Fantastisk møbelsamling fra Mercedes Benz svarte lenestoler

Minimalistisk stuebord

Fantastisk møbelsamling fra Mercedes-Benz stuebord

Trendy møbler til stuen i svart   Møbelkolleksjon fra Mercedes Benz svart teppesett