stue sofa skinn sofa farging skinnpleie forfriskende farge

Hvordan farge og friske opp din gamle skinnsofa?

Ekte skinnmøbler ser stilige ut og er ganske komfortable. Som varer av høyeste kvalitet har de også sin pris. Når den elegante sovesofaen i skinn er kjøpt og plassert i midten av rommet, tror du at den alltid vil se så vakker ut og som ny.

Vi vil …

Skinn er et naturlig materiale som er verdsatt for sine utmerkede egenskaper og brukes på mange områder. Skinnmøbler har en lang levetid, men på et tidspunkt mister de glansen. Tilstrekkelig vedlikehold er nødvendig, slik at de ikke slites ut relativt raskt. Men hvis skinnsofaen din har overlevd noen tiår, trenger den definitivt en forfriskende farge.

Stue sofa laget av ekte skinn

farge skinn sofa stue møbler skinnpleie friske opp farge

Lærvarer av god kvalitet er definitivt verdt prisen, og med vanlig skinnvedlikehold vil de tjene deg trofast lenge. Men hvis tiden har kommet da dine favoritt skinnmøbler noen ganger har blitt for slitt, betyr det ikke at det skal tilhøre det store avfallet. Fikk du ideen om at du er din Fargeskinns sofa kunne, selv? Her er noen tips.

 Elegant brun skinnsofa i moderne setting

stue farge gammel skinnsofa friske opp fargen på skinnsofaen

Hva trenger du for å friske opp fargen på skinnmøbler? (* vi mener bare møbler laget av glatt skinn)

 – et natttonings- og pleiesett for glatt skinn (skinnrens og lærmaling i riktig farge, inkludert en svamp for påføring, etc.)

– klargjøring (rengjøring og avfetting)

– La malingen tørke og gjenta om nødvendig

 Gamle polstrede møbler av glatt skinn kan se ut som nye med litt maling

skinnsofa skinnpleie oppdater farge

Først bør du forberede møblene for farging. Hvis mulig, demonter alle møbeldeler. Grundig rengjøring og fettfjerning er nødvendig for at malingen skal trekke inn. Hvis det er flekker, arbeider du dem med vaskemiddelet og tørker av smusset med en sirkulær bevegelse. Etter rengjøring kan du forberede skinnet ytterligere ved å slipe overflaten med fint sandpapir for å utjevne de små bruddene og sprekker. Da er skinnoverflaten klar for fargen.

Farging av skinnsofaen – slik fungerer det

skinnsofa farging av skinnsofa skinnpleie forfriskende farge

Skinnfargen skal være i samme nyanse som møblene. Påfør malingen med svampen på den slitte overflaten med sirkulære bevegelser. La malingen tørke i minst en time, og deretter kan du påføre et nytt lag. Hvis du er fornøyd med resultatet, fikser du fargen med et spesielt skinnfett / olje og lar skinnet hvile i 24 timer. Det siste du kan gjøre er å polere den med en myk klut.

Hvordan kan skinnsofaen se ut som ny igjen??

skinn sofa farging skinnpleie stue sofa

For mer informasjon, ta kontakt med lærhandlere (eller muligens skomakere) og få de nødvendige pleieproduktene og lærmaling.

Oppdater fargen på skinnsofaen og liv den opp

Farging av skinnsofaen og frisker opp fargen på skinnpleie

 Du kan legge til flotte retro -aksenter med en gammel skinnsofa

stue sofa skinn sofa farging skinnpleie

Forleng levetiden til dine favoritt skinnmøbler   

skinnmøbler skinnpleie friske opp fargen på lenestoler i skinn

Forfriskende fargen på gamle skinnmøbler