avantgarde tre lenestol design originale one-of-a-kind attraktive

 Feir avantgarde minimalisme: 2R avantgarde trestol av Sien Studio

Sien Studio har endelig presentert sitt siste verk, 2R Avantgarde lenestol på den 52. utgaven av Milan Furniture Fair. Den “rå” formen, en leken geometri laget av hvit eik (fra Terra del Fuego -regionen) bryter monotoni av de vanlige, svingete formene til en lenestol.

Denne særegne hvite eiken som brukes i definisjonen av lenestolen er et symbol på styrke og særegenhet i chilensk kultur.

Origami som linjer og former

avantgardistisk trestol designer originale homogene ben

2R lenestol kan være en fantastisk overtakelse: den kommer med et herlig laksemateriale og forbedrer følelsen av verdifullhet. Det passer folk med utsøkt smak som ikke er redd for å gjøre handlingen med å dekorere husene sine til et leken eksperiment.

 Stabil, solid konstruksjon avantgardistisk trestol designer originalt armlen

Skrå linjer – armlener, ryggstøtte

avantgarde trestol design original eik

Attraktiv og ekstraordinær

avantgarde lenestol i tre designer original unik struktur2R lenestol kan utfylle interiøret i en luftig stue der hele atmosfæren endresavantgarde tre stol design originale funksjonelleTil tross for sin skjøre silhuett, viser lenestolen seg å være veldig solid og stabilavantgarde trestol designer originalt ryggstøtte

Noe nyskapende for hvert moderne hjem

avantgarde tre lenestol design originalt svart sete

Fargen, tettheten og formen får den til å se glatt ut

avantgarde trestol design original stall

Avantgarde-stolen er tilgjengelig i forskjellige former og varianter

avantgarde lenestol i tre designer originale unike armlener  Komfortabelt sete i lakseskinn avantgarde trestol design original mono-laks lær   Lakseskinnutgaveavantgarde lenestol i tre designer original enestående stol   Lett stolstol i tre   lenestol i avantgardetre, opprinnelig forskjellige stolrammer