Fremfor alt bør det riktige reolsystemet være pålitelig og perfekt tilpasset spesifikke behov. Optimal rekkefølge og fleksibilitet er det viktigste for alle lagringssystemer av høy kvalitet. Moderne hyllesystemer er rett og slett uunnværlige, spesielt for større selskaper med et bredt spekter av produkter og mange materialer og tilbehør. Men hvordan finner du den perfekte lagringsløsningen? Er hyllehyller, kontorhyller, pallereoler eller snarere brede spennstativer den beste avgjørelsen? Hvilken type hyller bør du foretrekke, en plug-in eller rettere sagt et skruesystem? Vi vil gjerne gi mer klarhet om dette i de neste linjene og hjelpe deg med å velge det perfekte reolsystemet.

Hyller – den universelle oppbevaringsløsningen

Noen av de mest populære reolsystemene fra selskaper, både i detaljhandel og industri, er såkalte hyllesystemer. Disse tilbyr rikelig med lagringsplass, er relativt billige å kjøpe og ganske allsidige eller tilpasningsdyktige. Som begrepet antyder, består disse hyllene av justerbare hyller som er festet til stolper i hjørnene. Disse hyllesystemene er best for varer som har flat bunn å sette på. Men også mindre deler kan lagres i den, f.eks. B. i gjennomsiktige beholdere eller ved hjelp av ytterligere utvidelser og elementer som antiskli-matter, romdelere osv. Hyllene kan suppleres med forskjellige bakpaneler etter behov, slik at varene kan lagres trygt på hyllen og gjøre det ikke falle ut.

Velg det perfekte reolsystemet for dine helt individuelle behov

hyller hyllesystem moderne

Som med andre typer hyller, er det i utgangspunktet to varianter av hvordan hyller er koblet til stolpene eller rammene. Man snakker om plug and screw -systemer. I det første tilfellet er hyllene ganske enkelt plugget inn og skrudd inn i det andre. Hovedforskjellen er at den første varianten er mye enklere og raskere å montere og demontere og derfor anses å være mye mer fleksibel. Et skruesystem er derimot logisk egnet for relativt konstant lagring, der varestrømmen lett kan planlegges og neppe endres i mengde og størrelse. Ved konstante endringer i lagrede materialer eller varer, er et plug-in-system mer en smart lagringsløsning.

 Hyller med stort spenn – XXL lagringsplass og optimal styrke

Hyller med stort spenn brukes til å lagre større og mye tyngre varer. Med andre ord er dette stabile, kraftige hyller med ekstra lagringsplass. I utgangspunktet er enten sponplater eller metallplater tilgjengelig som gulv. Brede spennhyller er også tilgjengelige som plug-in eller skruesystem. Når det gjelder tung last, er det nødvendig med mer forsiktighet, og for å øke sikkerheten til disse hyllene er også noe ekstra tilbehør viktig. Ekstra gulv, bjelker eller avstandsstykker er bare noen få av tilleggselementene som gir mer stabilitet, fleksibilitet og sikkerhet samtidig. Og hvis du trenger enda lengre reolsystemer, så anbefales de såkalte cantilever-hyllene. Det er ikke for ingenting at de også er kjent som lange varestativer.

Brede hyller anbefales for store og tunge laster

Hylle system skrue system wide span hylle

Pallehyller – den smarte løsningen for pallegods

Pallehyller tilhører også de tunge lastestativene. Forskjellen her er at du sparer verdifull tid og arbeidskraft med palleartikler ved ikke å måtte pakke ut og pakke dem på nytt i det hele tatt. Dette er fordi lagring på hyllene skjer direkte med pallene. Avhengig av kravene kan euro -paller eller paller i andre størrelser lagres. Det nødvendige tilbehøret kan også velges for denne typen hyllesystem i henhold til kundens behov. Stenger, hyller, bakveggsgitter, dybde- eller vinkelstøtter eller gjennomgående beskyttelse vil gjøre lagring med pallestativer mye tryggere og enklere.

Pallehyller er komfortable og stabile på samme tid

hyllesystem pallestativ

Konklusjon:

Å finne det riktige reolsystemet for din bedrift er det grunnleggende målet for vellykket lagerlogistikk. Dra fordel av de mange hyllene, og tenk nøye på forhånd hvilken av dem som passer for deg. La erfarne fagfolk gi deg råd og finn din skreddersydde løsning-helst høy kvalitet og Made in Germany. Et bredt spekter av produkter venter deg ikke bare i spesialforretninger, men også online, for eksempel på regalio-shop.de.

Uansett om du vil utstyre verkstedet, lageret, kontoret eller salget ditt optimalt med hyller, med den riktige holdningen, råd og kunnskap, vil du alltid finne den perfekte løsningen.

hyllesystem plug-in system wide span hylle

Kontorhyller av høy kvalitet skaper en klar oversikt og sikrer mer orden

kontorhyller hyllesystem plug-in system

Store hyller er spesielt nyttige i noen tilfeller    

hyllesystem regaio stor hylle