Garderober for moderne design: hva er de vanlige kriteriene når du velger dem?

Skapet er et av de mest sentrale elementene i enhver interiørdesign. Den har mange funksjoner i moderne interiørdesign. Det skal skjule klær og andre gjenstander, men også sikre komfort og en harmonisk effekt hjemme.

Skapet kan oppnå dette ved å fungere som en aksent eller ved å integrere sømløst i rommet uten å fragmentere det.

Det siste viktige aspektet er brukervennlighet. Garderober med praktiske mekanismer, for eksempel de med skyvedører, har vist seg å være slike. De har etablert seg som den mest praktiske av mange mulige varianter. Men hva annet har vi å velge mellom?

Moderne garderober med skyvedører

Garderober med glidende trekabinett

Design og funksjon

Garderober med skyvedører svart og hvitt

Det første, avgjørende kriteriet for valg av garderober er funksjonene. Her er de som absolutt bør oppfylles:

  • Du må enkelt og enkelt få klærne du trenger for inneværende sesong i en garderobe.
  • De gode moderne garderobene gir deg muligheten til å holde klærne dine i best mulig stand.
  • Du har nok rom for små klesplagg og andre odds og ender.

Garderobene har noen ekstra funksjoner å utføre avhengig av rommet de er i.

Elegant garderobe for soverommet

Garderober med skyvedører i speil

Fordelene med walk-in closet

Garderober med glidende garderobe i tre

Garderober i stua

Her må garderobene gjemme alle nødvendige ting for å frigjøre mer plass i stua. De har en veldig utpreget estetisk funksjon. Inne i den moderne garderoben bør du også ha plass til noen få andre ting, for eksempel teknologi og annet tilbehør.

Garderobe i stuen med gjennomsiktige dører

Garderober med skyvedører i treGarderober med skyvedører design av tremøblerKilde: Porta Dører

Garderober i barnehagen

Klær og leker er noen ganger så fordelt på barnerommet at de forårsaker det største kaoset. Av denne grunn bør en garderobe på barnerommet unngå dette og oppbevare alt så godt som mulig.

Selvfølgelig spiller sikkerhet en veldig viktig rolle på barnerommet. Sett en høy verdi på installasjonen og se etter modeller uten skarpe kanter og andre farlige steder.

Garderober på soverommet

Hvis det er mer plass, er walk-in-garderobene alltid et godt alternativ. De fungerer som garderober, ettersom alle klær kan innkvarteres der og dermed unngår du kaoset. Du har fortsatt muligheten til å beholde den gode kvaliteten på garderoben din lenger.

De innebygde garderobene med skyvedører er ytterligere moderne og superfunksjonelle varianter, som du absolutt bør vurdere som et alternativ.

Innebygd garderobe i høyglans

Garderober med skyvedører i høyglans hvit

På soverommet er sømløs design grunnleggende. Det er veldig viktig at det ikke fragmenterer rommet eller får det til å se inharmonisk ut. For at du skal få en god søvn, kan det ensartede utseendet bare være nyttig i denne forbindelse.

Benytt deg av hjørnet – skreddersydd garderobe

Garderober med skyvedører av tre

Garderobe for menn med stil

Garderober med skyve tre herre soverom

Med lagringsplass for så mange klær og tilbehør som mulig

Garderober med skyvedører i tre

Og noen flere tips fra redaksjonen vår

Garderobene må være av høy kvalitet, både når det gjelder design og etterbehandling. Ingen aspekter kan gis preferanse til ulempen til den andre. Det er gode modeller laget av praktisk talt alle materialer. Velg bærekraftige og miljøvennlige løsninger.

Vær også oppmerksom på følgende: De gode garderobene ser ikke bare bra ut, men de er også ideelt innskrevet i interiørkonseptet.

Å kjøpe riktig garderobe er viktig, men selv med de beste materialene spiller omsorg en veldig viktig rolle. Se etter milde preparater som sikrer de beste rengjøringsresultatene.

Garderobe

Garderober med glidende speil i tre

Inngangsparti utstyrt med praktiske og elegante hallmøbler 

Garderober med skyvedør i speilGarderober med glidende trepanel

Med klassisk design

Garderober med skyvedører av tredører hvite, elegante, speilvendte soverom

I høyglans

Garderober med skyvedører, hvit høyglans

Bilde rettigheter: Mr. Doors

La følgende garderober inspirere deg

garderobe med skyvebelysning Jesse HOPUS DELUXE garderobe med skyvedører installert romhøy Garderobeskap med skyvedører aksent farge gul Garderobeskap med glidende glansdører hvitt Design en garderobe med skyvedører for et barnerom Skap med skyvedører moderne garderober Garderobeskap med glidende moderne garderober Innebygd garderobe med skyvedører opp til taket Garderobeskap med skyvedører, takhøy innebygd belysning Garderobe med skyvedører bygd i romhøy, stor høyglans Garderobeskap med skyvedører bygget i høyglans svart Garderobe med skyvedører bygget i tre Garderobeskap med skyvedører bygget i svart til takhøyde Garderobe med skyvedører, innebygd speil Garderobeskap med skyvedører montert på takspeilet kvinners soverom Garderobeskap med skyvedører, innebygd speildør Garderobe med skyvedører innebygde speildører opp til taket Garderobe med skyvedører bygget i romhøye speildører soverom Garderobeskap med skyvedører bygget i vegg-til-tak-speilveggdesign Garderobeskap med skyvedører bygget i hvitt Garderobe med skyvedører romhøye, fargerike Garderobeskap med skyvedører gulv til tak svart og hvitt Garderobe med skyvedører gulv til tak speil soverom møbler Garderobeskap med skyvedører romhøy speilvegg Garderobeskap med skyvedører i speil Skap med skyve speil dører soverom ideer Garderobeskap med skyvedører i speilet soverom møbler Garderobe med skyvedører hvitt rom høyt minimalistiske soverom møbler garderober med skyvedører minimalistiske soverom møbler garderober walk-in closetSoverom ideer garderober med skyvedørerSoverom møbler stor garderobe med skyvedørerSoverom møbler garderober med skyvedørerSoverom møbler garderober med reflekterende skyvedørerSoverom møbler moderne garderober med skyvedører