glad-rød-designer-sofa-interessant-ergonomisk

Glad rød designersofa av Hanna Emelie Ernsting

Köln 2011: The Moody Couch av Hanna Emelie Ernsting har blitt tildelt andre pris i [D3] -konkurransen for unge designere på imm cologne.

Designet består av en sofa med et deksel som er mye større enn strukturen under, laget av tekstiler som forvrengte formen.

Brukere kan pakke seg inn i trekket, lage et høyt rede – skulpturere eller søl setene på gulvet.

Designet består av en sofa med et deksel som er mye større enn strukturen nedenfor

munter rød designer sofa - interessant demonstrasjon

Sofaen beholder denne formen en gang ledig, noe som indikerer stemningen til den forrige brukeren. Førsteplassen i [D3] -konkurransen ble delt ut til Pressed Chair av Harry Thaler og OLA sammenleggbare bord fra det svenske studioet AKKA.

Her er noen flere detaljer fra Hanna Emelie Ernsting:

munter rød designer sofa interessant interessant

I sin siste “Moody” sitemøbler -serie eksperimenterer unge designeren Hanna Emelie Ernsting med fleksible former, som juryen delte ut 2. prisen for årets D3 Talents Award. Designfilosofien hennes, som hun beskriver som “Formen følger stemningen”, fokuserer på brukerens emosjonalitet. Designene dine inviterer brukerne til å uttrykke følelser og “gi slipp”.

Moody Couch, Moody Nest og Moody Bag – møbelsamling

glad rød designer sofa interessant idé

Sitteplassen av designeren Hanna Emelie Ernsting består av tre deler: Moody Couch, Moody Nest og Moody Bag. Selv om de formelt er helt forskjellige ved første øyekast, følger de den samme ideen: “Formen følger stemningene”. I følge designeren er opprinnelsen til dette konseptet observasjonen om at i den moderne verden glemmer folk hvordan de skal slappe av. Det er her Moody -serien binder seg sammen: den inviterer brukeren til å uttrykke følelser og “gi slipp”. Dette etterlater spor slik at produktet ligner stemningen til brukerne i forskjellige former og former og produktene ser ut til å være i live.

Ved utviklingen av produktserien eksperimenterte designeren med fleksible former og innovative materialer

munter rød designer sofa - interessant utstilling

Designeren Hanna Ernsting sier: “Stemningen er tolkningen av sofaen som et sted for uttrykk og kommunikasjon. Fokuset er på stemningen til brukeren. “

For å gi delene mer fleksibilitet og mykere former, forlenger det sofaens trekk med opptil 3 meters lengde. I mellomtiden jobbet hun med forskjellige teknikker, og oppnådde materialets struktur og stabilitet, og gjorde det formbart og funksjonelt. I tillegg til metoder som quilting, sying og vattering, jobbet hun med nye materialer som f.eks B. 3D -tekstil, fremdeles ganske ukjent i møbelindustrien.

Moody Couch vant 2. premie i D3 Talents Awards og vil bli presentert på møbelmessen IMM Köln (Hall 3.2, Stand A008 / E009) frem til 23. januar.

 Sofaen gir nok plass til toglad rød sofa utstilling humørsyk samling

Bare ligg inne og slapp av

munter rød sofautstilling liggende