Svaret på dette spørsmålet ble gitt i forrige uke av 1360 internasjonale utstillere fra rundt 50 land, som presenterte sine siste samlinger og produkter for liv og innredning for publikum IMM Köln 2017 forestilt seg. Det spennende kjøkkenarrangementet “LivingKitchen 2017”, som finner sted annethvert år i Köln, gikk også parallelt med møbelmessen. De mest innovative nye produktene fra kjøkkendesign ble presentert her av over 200 produsenter fra rundt 20 land. Så i år blir det veldig interessant og fremfor alt fascinerende i våre oppholdsrom. Bli hos oss og finn ut hvilke som er høydepunktene i de siste livstrendene.

“LivingKitchen 2017” – messemottoet i år: “Inspirasjon og innovasjon”

På den ledende internasjonale kjøkkenmessen så du det veldig tydelig igjen i år: teknologi og design går hånd i hånd. Smarthus er et stort tema her. Stadig smarte enheter blir designet og produsert som skal gjøre livet lettere. Siemens med kameraet i kjøleskapet og Bosch med Home Connect Mykie, som vi allerede kjenner fra IFA 2016, er virkelig store. Samtidig legges det stor vekt på bærekraft og individualitet. Alt må gjøres raskt og enkelt med minimal investering av tid og penger.

IMM Köln – en av de viktigste møbelmesser over hele verden

imm cologne 2017 living trends furniture trends furniture fair cologne

Markedslederen for beslag og vasker i granitt i Tyskland og over hele verden – selskapet Blanco – var selvfølgelig også der og hadde mye å tilby igjen – innovative løsninger for mer komfort, fleksibilitet og ergonomi på kjøkkenet. Takket være den digitale simuleringen ved hjelp av VR -briller, er besøkende nedsenket i helt nye dimensjoner og hadde den unike muligheten til å oppleve de siste kjøkkentrendene praktisk talt for seg selv.

Pedini-kjøkken av høy kvalitet laget av HI-MACS®

imm cologne 2017 livingkitchen pedini hi macs

Andre viktige kjøkkeneksperter som Nolte, Leicht Küchen, Schöller og Miele har også sluttet seg til LivingKitchen 2017 presenterer, med sine siste kjøkkenideer og trender. Veldig spennende og revolusjonerende i år – induksjonsfeltet fra Nolte Küchen. Arbeidsflaten på kjøkkenet kan gjøres om til en kokeplate som fungerer etter induksjonsprinsippet.

Blanco kjøkken – innovativ design og den beste komforten

imm cologne 2017 livingkitchen blanco innovative kjøkkentrender

imm cologne 2017 livingkitchen blanco vaskekraner granitt

Perfekt bestilling med Nolte kjøkken

imm cologne 2017 furniture trends furniture fair cologne nolte küchen

Kjøkkenet blir rett og slett mer hjemmekoselig og oppfyller stadig høyere levekrav – perfekt ergonomi, optimal energieffektivitet, maksimal produktivitet, bærekraftige og nyskapende materialer, tilstrekkelig ventilasjon og en koselig atmosfære. Den flytende overgangen mellom kjøkken og stue er fortsatt i trend og hjelper enda mer med å forvandle det moderne kjøkkenet til et aktivt og koselig oppholdsrom.

IMM Köln 2017: Det skandinaviske utseendet er fortsatt populært

Skandinavisk livsstil er rett og slett tidløst og derfor alltid på moten! Årets skandinaviske deltakere som Interstil, Casø Furniture, Muuto og Frandsen Lighting fra Danmark beviste også dette; Røros Tweed fra Norge, Design House Stockholm fra Sverige og mange andre. Nøytrale farger, tre, kork og metalloptikk – det blir koselig og koselig igjen i dine fire egne vegger. Naturmaterialer som massivt tre, filt og ny ull kan også sees overalt. Enkelhet og tilbakeholdenhet kan merkes i de fleste møbelsamlinger, men blomstermønstre og mye grønt krydrer også møbeltrekk og fronter i år.

De beste møbelprodusentene er tilstede på møbelmessen i Köln

imm cologne 2017 livingkitchen kjøkken messemøbler messe

Midt -århundre stil

Designklassikere med et nostalgisk preg var også i overflod på IMM Köln 2017. Fremfor alt møbelmerket Hülsta – høy kvalitet og nyskapende, men også individuelt og fleksibelt. Vi var spesielt imponert over det fantastiske spisebordet T70 (med en innovativ tilbakelent konstruksjon) og matchende S500 -stoler. Men også det multifunksjonelle salongbordet og de komfortable lenestolene kunne ikke overses. Møbelklassikere som denne fra Thonet har lyse i ny prakt og blitt tolket på nytt av de unge designerne.Vitra, KNOLL … listen er utrolig lang.

Vitra -stativet

imm cologne 2017 vitra booth furniture fair cologne

Ekstra tips: De elegante møbelkreasjonene på Essential Home, Portugal

Det beste av italiensk design på IMM Köln 2017

Hvor viktig og stadig mer sofistikert møbelmessen i Köln blir, ble også merkbar hos de mange deltakerne fra Italia. Levende trender fra “Made in Italy” er også rikelig tilstede i år. Molteni&C, Baxter, Caccaro, Capodopera, Cappellini B&B Italia – for å nevne noen få – satte nye trendlinjer og stilige forbilder. Høyeste kvalitet, klassisk eleganse og nyskapende design i ett – rett og slett flott kino!

Mange førsteklasses produsenter fra Spania som PLM Design var også til stede på IMM Köln 2017

imm cologne 2017 spansk designmøbler pilma plm design

“Das Haus” på IMM Köln 2017

I år var “Das Haus” -prosjektet på møbelmessen i Köln av den amerikanske arkitekten og interiørdesigneren Todd Bracher. I drømmehuset fokuserte han på enkelheten i å leve, lære og leve. Alt skal danne en perfekt enhet, der det ikke er grenser mellom inne og ute, hvor du kan meditere, slappe av og drømme i fred. “Åpenhet og frihet” er den unge designerens hovedmotiv.

Du finner en kort oppsummering av IMM Köln 2017 her:

Inngangen til LivingKitchen 2017

imm cologne 2017 livingkitchen kjøkken messemøbler fair cologne

Og noen få innsikt i IMM Köln 2017

imm cologne 2017 furniture fair cologne

imm cologne 2017 furniture fair cologne living trends

imm cologne 2017 furniture fair living trends møbler trender

imm cologne 2017 furniture trends furniture fair cologne

imm cologne 2017 furniture fair cologne