Loftsleiligheten i Barcelona fremstår veldig enkelt på den ene siden. Likevel ser vi en veldig innovativ tilnærming her, som snur opp ned på mange tradisjonelle ideer om denne typen leiligheter. Det er nettopp her deres modernitet ligger: fordi det moderne interiøret alltid er skreddersydd og originalt. Det ser ikke ut til at det ble laget spesielt for beboerne av en designer. Sistnevnte har heller stor interesse for hjemmedesign. Er du spent på dette prosjektet? La oss se på dette sammen!

Alt i denne loftsleiligheten utstråler modernitet!

bred anvendelse av tre- og glassloftleilighet

Loftleilighet med mange naturlige materialer

Ved første øyekast kan vi se at industriell design dominerer denne vakre loftsleiligheten. Dette er også noe veldig naturlig for denne typen leiligheter. Det som kan beskrives som overraskende er naturmaterialene som er mye brukt her. Og også variasjonen av disse.

Vi har mye tre og noen steder til og med naturstein. Individualiseringen skjer gjennom kreative måter å skille de enkelte sonene fra hverandre. Aksentlys og glassvegger har åpenbart en sterk prioritet i denne forbindelse.

Aksentlysene hjelper til med å skille forskjellige soner

industriell innredning loftsleilighet

Uklare de vanlige grensene

I denne loftsleiligheten er grensene som vanligvis antas uskarpe. På den ene siden er det et ikke så tydelig skille mellom natur og byliv. Naturen er ikke bare tilstede her gjennom materialene som brukes. Man velger heller for ekte små hager i leiligheten. Bare se hvor godt disse trærne skriver seg inn i interiøret! Videre viser denne loftsleiligheten hvor godt industrielle møbler kombinerer grove funksjoner og komfort. For eksempel er avgrensningen mellom funksjonelle og hjemmekoselige rom ikke spesielt tydelig. For eksempel kan du se en dusj inne på soverommet, og alle dekorative elementer har også sin egen funksjon.

Grensene mellom natur og kunstig interiør er uskarpe

Loft leilighet gjør gangen flott

Trendende interiørdesign

Hvor overraskende noen interiørdesigntilnærminger er, kan denne loftsleiligheten beskrives som trendgivende. Fordi spesialfunksjonene som er oppført, blir mer og mer regelen i moderne leiligheter enn før. Både jakten på naturen og den individuelle fordelingen av sonene går foran den nøkterne bykarakteren og den klare separasjonen i henhold til tradisjonelle regler. Du kan også finne inspirasjon her til ditt helt eget individuelle konsept!

Industrielle og hjemmekoselige eiendommer er like godt representert her

loft leilighetssykkel som pynt

På kjøkkenområdet, som i de andre sonene, har det meste av dekorasjonen også en funksjon

loft leilighet kjøkken øy industriell

Soveromsinnredningen er full av provoserende elementer

loft leilighet soverom ideer

Bo sone på soverommet? Det fungerer i en moderne loftsleilighet!

loft vakre suvenirer og tilbehør

Glassveggene er mye brukt i denne loftsleiligheten

loft leilighet flotte glassvegger

Hage i midten av rommet – en foretrukket moderne interiørdesignstrategi

Loft leilighet stue med pute dekorasjon

Den grønne dekorasjonen gjør atmosfæren mer behagelig og hjemmekoselig

loft leilighet to flotte nievaus

Designet på kjøkkenet med en tavle er en ytterligere individualisering på dette loftet

flott kjøkkenhjørne loftsleilighet

 Slike detaljer er også veldig imponerende

boks i hagen loft leilighet