designermøbler laget av gamle trafikkskilt

Kule designermøbler laget av gamle trafikkskilt

I dag presenterer vi deg de unike designermøblene fra Boris Bally. Denne innovative designeren jobber hovedsakelig i industriell stil og foretrekker å bruke brukte gjenstander som byggematerialer. Han har til og med brukt deler fra gamle våpen for å lage møblene sine.

Men dette handler om hans fantastiske bord og stoler laget av trafikkskilt. Du kan også bestille disse hvis du ønsker det. De kreative møblene kan designes individuelt og dermed også ha et personlig preg.

Denne originale møbelkunsten har selvfølgelig også sin pris. Stolene koster fra 800 euro og sidebordene fra 600 euro. Noen møbler er også mye dyrere og koster nesten 3500 euro. En ting er sikkert, hvert stykke av disse designermøblene er verdt og vil gi hjemmet ditt en unik atmosfære.

Disse designermøblene er eksklusive og umiskjennelige, og gir hvert interiør et spesielt preg og er det ubestridte blikkfanget. Se for deg selv!

Trafikkskilt kan se helt annerledes ut, eller?

designermøbler fargerike og kreative

Hvor skal du plassere disse flotte stolene?

designermøbler laget av gamle gateskilt

Veldig uvanlig som sidebord eller krakk

designermøbler trafikkskilt som bord

Om et øyeblikk gjetter du hva dette flotte bordet var laget av?

designermøbler kult sidebord laget av trafikkskilt

Finn ut enda mer om industridesigner Boris Bally og hans utrolig kule bord og stoler laget av trafikkskilt. Designermøbler er alltid veldig mangefasetterte og overrasker oss alltid, det er akkurat det samme for deg?