Hvis du legger stor vekt på din egen kroppspleie, har du mye kosmetikk hjemme. Selv på et større bad er det vanligvis lite plass til alle produktene. I tillegg må vi ofte klare oss med de begrensede mulighetene til et bad. Dette er sannsynligvis grunnen til at moderne lagringsplassideer for dette rommet er veldig etterspurt. Vi anbefaler at du setter opp praktiske lagringsalternativer under servanten. Våre konkrete eksempler følger nå!

For de fleste er “for mye” lagringsplass bedre enn “for lite”

lim organiserte rom oppbevaringsideer

Kombinasjon av åpne og lukkede lagringsalternativer

Noen gjenstander, for eksempel badehåndklær, vil gjerne være foran øynene våre. Ofte har de til og med en dekorativ effekt på hele rommet. Dette er hva de åpne lagringsplassene er beregnet på. På samme tid foretrekker du et lukket rom for noen andre ting.

Det er derfor kombinasjonen av lukkede og åpne lagringsplassideer ofte er det beste alternativet.

Moderne mekanismer er vanligvis mer bærekraftige og fleksible

lagringsplass ideer flotte skolisser

Lagringsplassideer til badet med skuffer

Den mest praktiske måten å organisere lagringsplassen på er veldig ofte med forskjellige skuffer. Med det riktige interne oppsettet kan du plassere praktisk talt alt og samtidig holde det i god oversikt. Samtidig er mange produkter beskyttet mot fuktighet på denne måten. I dette tilfellet er det avgjørende å bestemme riktig dybde på skuffene. Ta en titt på mengden vanlige produkter du ofte bruker på badet ditt og som du trenger passende ideer om lagringsplass til. Den store fordelen med de dype skuffene er at andre esker og gjenstander kan brukes til å organisere kosmetikk om nødvendig.

Skuffeskillere kan tilpasse lagringsalternativene

fleksibel organisator lagringsplass ideer

Arrangør for skuffer

Arrangørene for skuffene, som brukes i andre sammenhenger, kan vanligvis også brukes i en skuffenhet under servanten. Den eneste begrensningen her ville være å bruke vanntette materialer. Siden typen og størrelsen på kosmetiske produkter på badet endres veldig ofte, anbefaler vi deg slike løsninger, som det er forskjellige tilpasningsmuligheter.

Mange kvinner trenger lagringsplass på badet for sminke

fleksibel organisator lagringsplass ideer

DIY lagringsplass ideer

Ulike typer bokser laget av plast eller andre materialer som motstår fuktighet kan gjøre den interne organiseringen av skuffene mye mer praktisk. Disse kan individualiseres og pyntes ved hjelp av folier, andre materialer og til og med farger.

DIY lagringsalternativer er tilpasset dine egne behov

lagringsplass ideer enkel diy organisering

Lagring av elektriske apparater

Mange kvinner og menn tar vare på håret, spesielt på badet. Det er derfor veldig praktisk hvis hårføner eller rettetang er trygt oppbevart. Vi ser akkurat en slik løsning i eksemplet ovenfor. Det vil gjøre mange menneskers liv lettere.

Det er mange baderomsmøbler med tilstrekkelig lagringsplass på markedet. Ofte er de optimale for våre behov.

lagringsplass ideer hvitt og blått

Effektiv bruk av lagringsplassen

Noen bad mangler skuffer og hyller, men det er god lagringsplass. Med elegante skuffer og esker kan disse brukes veldig godt for organisering på badet. Dette vil vanligvis motivere deg til å kjøpe færre, men velvalgte produkter. Så du har lite kaos og objektene vil fremstå som en tiltalende dekorasjon.

Hvor mye tid bruker du på personlig hygiene på badet? Ville de gode lagringsplassideene gjøre denne tiden hyggeligere og gi deg en raskere start på dagen? For de fleste er svaret på det sikkert “Ja!” Og selv på det minste badet kan du forbedre mye med lagringsalternativer som de som vises her.

Slike løsninger er ideelle for alle som bryr seg om frisyren sin på badet

lagringsplass ideer arrangør for elektriske apparater

Lagringsplassen trenger ikke nødvendigvis å ødelegge det sømløse utseendet

stramt oppbevaringsside for bad

Utformingen av lagringsplassen kan være praktisk talt av enhver stil

lagringsplass ideer stort område under vasken

Trehyller er ofte tiltalende, selv når de er åpne

ideer om lagringsplass enkel idé om lagringsplass

En slik kreativ design av lagringsalternativene gir mer stemning til badet

lagringsplass ideer noen skallskuffer

Velg åpningsmekanismen som fungerer best for deg

lagringsplass ideer hvitt og blått

De synlige lagringsalternativene er ofte en attraktiv løsning

Skuff på ideer om lagringsplass