runde hjørneseter svart elegant kastepute

Lavtliggende, rundt sittegruppe av Novoceram

En gang, lenge før plasmaskjermer og underholdningssentre, ville venner og familie samles – det var det såkalte sitteområdet. Disse relikviene er designet spesielt for store grupper der de røykte, drakk og koste seg rundt bålet på de svingende 1960 -årene, og kommer tilbake på moten innen moderne interiørdesign.

I full kunnskap om den forestående trenden, estetikk og designere av Novoceram stimulerte igjen interessen for den morsomme aktiviteten som var aktuell midt på århundret. Selv om de vanligvis er laget for sittegrupper i stuen, kan de plasseres på badet og kjøkkenet – fordi de ser like passende og stilige ut.

Familie og venner rundt bålet – sirkelsofa

runde hjørneseter svart elegant hvitt kastepute

 Beskrivelsen av designerproduktet lyder: De elegante teksturer fra gamle dager er udødeliggjort i en samling som nyfortolker de bølgende steinuregelmessighetene for å skape et overraskende, uvanlig utseende med en sterk samtidskarakter.

Vi er klare til å ta en tur tilbake i tid så lenge reisemålet vårt er så elegant og så behagelig. Porselenflisene er tilgjengelige i beige, svart, grå (vist) og i tre størrelser: 30 x 60 cm, 45 x 45 cm og 60 x 60 cm.

 Mørke fliser på gulvet – unik designersofa

runde hjørneseter svart elegante hvite mørke fliser