luksuriøs hvilestol oransje darius klare linjer original

Luksuriøse hvilestoler fra Leolux: Darius og Bolea

Darius er det nye utkastingssetet fra Leolux og en moderne trone samtidig, en av dem vi noen gang har sett. Dette designet av Jan Armgardt omgir deg med barnestolen, armlenet og det hule setet – dette er alle deler av en enkel, solid helhet.

Stolens rene linjer trekker oppmerksomheten din mot den lutende ryggen og den buede kroppen. Len deg tilbake og la kroppen svinge i den nesten umerkelige, fjærende rammen – polert krom er teksturen til dette kunstverket. Og polstringen sitter som en hanske – perfekt skreddersydd. Denne dristige stolen er ledsaget av en matchende ottoman for å skjemme bort føttene dine.

lavtliggende Bolea-loafers fra Leolux

luksuriøse lenestoler komfortable designerprosjektet bolea

På motsatt side av spekteret er det lavtliggende Bolea Loaf fra Leolux med sine komfortable linjer, luksuriøse og gjestfrie rammer ned på gulvet. Dette designet av Riccardo Belli pakker deg inn i den koselige puteputen, men den moderne stilen er ikke i skyggen. Denne moderne designen er typisk for Lungo -modellen, en langstrakt versjon laget for å slappe av – et kompakt, sfærisk design som er inspirert av navnebroren – egget. Disse lekne omrissene er kledd i en rekke fargerike og utskiftbare møbeltrekk.

Denne moderne, oransje lenestolen er ledsaget av en matchende ottoman for å skjemme bort føttene.

luksuriøs hvilestol oransje darius klare linjer

 Lite, praktisk sidebord med stil

luksus hvilestol oransje darius klare linjer sidebord

Stilige loafers med monokrome farger og myke teksturer

luksus hvilestol komfortabelt designerprosjekt grå