massivt trebordskontinuum av joseph walsh

Massivt trebord med et originalt design for kunstelskere

 Continuum – selve navnet sier mye om dette unike massivtrebordet av Joseph Walsh. Designeren skapte denne “sammenhengende helheten” med mye følelse og kreativitet. Det originale designet kombinerer hans beundring for naturen og ønsket om å fascinere andre med fantasifulle, visuelle og taktile former.

Joseph Walsh er en ung, talentfull designer fra Irland. Atelieret hans ble grunnlagt i 1999 i Cork, Irland. Det internasjonale teamet av unge designere behandler, designer og implementerer ukonvensjonelle møbler i henhold til gamle og nye metoder, som helt samsvarer med Walsh -designet.

Grovt og fint – en harmonisk balanse

massivt trebord med fint korn og original design

Harmonien og den store attraksjonen som bordet i kontinuum i massivt tre, så vel som alle andre møbler av Joseph Walsh utstråler, har gjort disse kreasjonene til designikoner. De finnes på mange viktige internasjonale museer og luksuriøse private hjem og nyter stor anerkjennelse på verdens heteste design- og kunstmesser.

Hovedidéen bak Continuum massivt trebord er den jevne overgangen fra robuste, solide former til filigran, virvlede elementer. Til slutt ser massivt treet livlig og elastisk ut – et mesterverk med en fantasifull, eventyrlig design. En skapelse som går langt utover form og estetikk og fremmer det intellektuelle samspillet mellom objekt og betrakter.

Er du like imponert og fascinert? Fortsett deretter å beundre oss og se på dette massivtrebordet av Joseph Welsh så lenge du vil, som er en vellykket hentydning til universets kontinuum.

Ukonvensjonelt og kunstnerisk

massivt trebord med original stol

Massivtre ser elastisk ut

massivt trebord virvlende former lys nyanse

Ulignelig og genial i sin aerodynamiske form

massivt trebord på elegant mosaikkgulv

Massivt trebord Continuum – en stolt museumsutstilling

utstilling i massivt tre i museet