moderne garderober menn vakre levende ideer

Få mer orden i moderne herregarderober

Å se bra ut handler ikke bare om hvilke klær du har på deg. Det er i stor grad knyttet til hvordan disse ser ut. De må være godt kombinert og kompatible med hverandre. I tillegg må plaggene ikke se utslitte ut. Alt dette har å gjøre med god organisering.

Derfor får du noen tips fra oss i denne retningen, som er spesielt for moderne skap er ment.

Flere kleshengere og hyller hjelper deg med å holde ting ryddig

moderne garderober menn organiserer garderobe

Transparente skyvedører for den moderne garderoben

moderne garderober klær tilbehør ordne

Generell

Gjennomgå kritisk hvordan garderoben din ser ut. Dette er ikke bare det vanlige møbelet som tar mye plass. Moderne skap er godt gjennomtenkt slik at de kan brukes som “klesarrangører”. For det andre må du huske at vakre teksturer også må puste. Dette betyr at du ikke må glemme å ventilere rommet.

Moderne garderobe med vakre teksturer

moderne garderober soverom menn

En kompakt garderobedesign

moderne garderober menn bestiller blatant teppe

Avhengig av modellen bør du finne den riktige organisasjonsmetoden.

Mye plass og færre tilleggsdeler, eller snarere omvendt? Hva foretrekker du. Noen moderne skap er satt opp på en slik måte at de gir mye plass. Du kan også lage ditt eget organisasjonssystem der. Hvis dette er den bedre ideen for deg, så tenk nøye over hvordan du vil klassifisere alt.

Garderobe med speilflater

moderne garderober soverom menn fancy seng

Noen mennesker velger et monokrom utseende. Dette gjelder spesielt i tilfeller med åpne garderober. De organiserer klærne etter farge, form og funksjon. Det er også en bedre måte for dem å komme overens når de leter etter noe.

Ordne klærne slik at det er lettere for deg å velge passende klær for dagen

Moderne garderober gir ryddighet til menns soverom

Orienterer du deg mindre på farger og mye mer på funksjoner? Da trenger du en annen organisasjonsstruktur. De kan vanligvis finnes på markedet og er enkle å integrere i garderober. Ved siden av kleshengene er skuffene til sokker, undertøy, tilbehør og kanskje også esker til skoene.

Fordel alt i separate skuffer og på individuelle hyller

moderne garderober åpne garderobe menn

Til syvende og sist kan du velge et annet, tredje, veldig vanlig alternativ. Ordne klærne dine etter antrekk. Så de er klare til bruk, og du trenger ikke kaste bort tid på å tenke på hva som følger med hva.

Ordne klærne etter antrekk

moderne garderober menn antrekk

Spesielt om skoene

Sko trenger spesiell oppmerksomhet i moderne garderober. Ofte er feilen gjort ved å neglisjere dem. Dette gjør at de raskt ser ut som mye brukte sko.

Spesielle hyller for skoene

moderne garderober soverom menn pelsteppe

Det er noen tips og regler som kan hjelpe deg med å unngå dette.

Hvis skoene er for våte, ikke bare legg dem ned i garderoben. La dem tørke på et godt ventilert sted først, og legg dem deretter i skapet.

Skotrær er et annet viktig tema. Du bør holde dem klare i garderoben. Det er også viktig at du bare bruker dem en til to timer etter at skoene er tatt på. Etter det begynner skoene å deformeres.

Støvlene skal stå rett. Dette er et must for å holde dem i god stand lenge. For å få det gjort, bruk oppstartsstativ om nødvendig.

Lærsko, som også er en viktig del av menns garderobe, krever spesiell omsorg. De må beskyttes mot støv. Så de brøt spesialbokser til skinnskoene.

Moderne garderobe hvor alt har sin plass

moderne garderober garderobe menn hvite tepper skyvedører