Biljardbord for små rom, glassplate

Eget biljardrom i huset deres

Det er folk som virkelig liker å spille biljard, men på grunn av mangel på tid er det ikke veldig ofte mulig å finne passende lekefasiliteter for det. Dette er selvfølgelig en stor ulempe for biljardfans. Mange av oss vil gjerne spille biljard hjemme, men størrelsen på rommet tillater det ikke.

Som et resultat kjøper de fleste små biljardbord, passende for barn, og andre ser etter den beste møbleringsløsningen for å bygge biljardbordet inn i rommet. Vi har tenkt på dette problemet, og i dag ønsker vi å dele med deg noen ideer for biljardbord som enkelt og enkelt blir til spisebord.

Dette bordet ser elegant ut og passer for alle leilighetstørrelser. Den hvite rammen er dyktig lakkert, og dette bordet er definitivt et perfekt valg for ethvert moderne hjem. Gjestene dine vil se et trendy spisebord, men når du åpner det, blir det umiddelbart til et biljardbord.

Biljardbord egnet for små rom

Biljardbord for små rom, glass treramme

Kombinasjonen av glass og tre er et godt valg for en veldig elegant, moderne leilighet. I likhet med det forrige bordet, kan dette enkelt omdannes fra et spisebord til et biljardbord ved ganske enkelt å åpne bordplaten. Forskjellen er i designet – det er synlig, dette er et biljardbord, selv før det åpnes.

Romantisk middag

Biljardbord for små rom, spisebord skinnende svart

En mer romantisk variant av dette bordet kan oppnås med mørkt malt tre. Hvis du vil overraske slektningene dine, kan du sette dette sammen igjen som et spisebord!

Massivt spisebord for store familier

Biljardbord for små mellomrom spisebord delt bordplate

Dette bordet passer for store familier. Den er lang og kan transformeres veldig enkelt.

Dreiebordplate

Biljardbord for små mellomrom, vintage spisebord

En annen måte du kan konvertere spisebordet til et biljardbord er å snu overflaten. Synes du ikke det er veldig morsomt og leken å få et biljardbord med bare ett spinn? Likevel har dette bordet et vintage -utseende og passer til alle livsstiler.

Metallisk utseende

Biljardbord for små mellomrom spisebord lysestake

For de av dere som liker metall, er dette bordet definitivt det riktige. Du kan enkelt dele bordplaten i to deler.

Alle bordene som vises her har noe hemmelig, mer eller mindre synlig, skuffer hvor du kan oppbevare biljardtilbehøret.

Vintage utseende og skuff for bassengkulene

klassisk ramme gullbelagt skinnende overflate svart glassskuff