stue interiør nederlandsk stil møbeldesign skinnsofa

Nederlandsk møbler – det som gjør at de skiller seg ut?

Nederlandsk møbler er et av utstyrene som er preget av enkelhet. Ved første øyekast var det mer sannsynlig at de mislyktes når det gjelder klassifisering av det moderne utstyret. Men hvis du tenker sånn, overser du mye. Fordi integrering av gamle stiler i moderne møbler er en av de moderne strategiene for å oppnå et eklektisk utseende.

Hvis du også er interessert i det, bør du definitivt bli kjent med kjennetegnene til nederlandske møbler.

Tregulv og blå sofa

stue interiør nederlandsk rustikt bord

Nederlandsk skinnsofa

møbeldesign nederlandsk sofa skinn

Fargeskjemaet

Fargingen av de nederlandske møblene er nær naturen i tradisjonell forstand av ordet. Det betyr at du liker å stole på de nøytrale fargene og tre og jord. Det er også gult og blått. Sistnevnte er også en del av den moderne forståelsen av naturlig romdesign. Så de kan sees på som det samlende elementet i ditt eklektiske antrekk.

Stue med et rustikt utseende

nederlandske møbler rustikk salongbord peis

Attraktiv interiørløsning

møbler nederlandsk design interiørideer

Det typiske miljøet for nederlandsk møbler

Ettersom materialer, keramikk, bare fliser og tre inntar de første posisjonene i de passende materialene. Naturstein og glass er også grunnleggende for å oppnå et autentisk utseende. Det er også typisk å dekke veggene med et grovkornet gips. Dekorative murstein er heller ikke sjelden foretrukket. Denne typen veggdesign ville være den rette bakgrunnen for nederlandsk møbler, hvis du vil oppnå et sømløst utseende i denne stilen.

 Gammeldags stil

stue design nederlandske møbler sisal teppe

Gulvet er stort sett laget av tre- eller steinheller. Tak er dekorert med spesielle lister. De etterligner bærende konstruksjoner. Det er best å gjøre dem i skyggen av gulvet. Vinduene er vanligvis delt inn i ni deler med tynne skillelinjer. Vitriner og glassmalerier er passende. Tunge gardiner er absolutt ikke egnet i sammenheng med denne stilen. Fordi de alltid er super rene og veldig pent innredet. Dette må understrekes av fine vindusbelegg. Som kjent kan du se alt som skjer i rommet gjennom de nederlandske vinduene.

Nå kommer vi til de nederlandske møblene

Lenge ble det snakket om møblene, men det sier seg selv, for dette representerer konteksten for møblene og dens korrekte oppfatning: De nederlandske møblene er laget av tre, skinn eller andre naturlige teksturer. Typiske egenskaper for rommet er de store skapene. Den har mange små og store dører. Det mest klassiske utseendet minner litt om middelalderslott. De er vakkert skåret og du kan sette vakre porselensretter der med glede.

Hvitt skap og grønn lenestol

møbeldesign nederlandsk fotograf Holly Marder

Frisk gul sofa som aksent

stue gul sofa rustikt bord

 Møbeldesign av Louis van Teeffelen

nederlandske møbler stoler Louis van Teeffelen

Nederlandsk stuemøbler med peis

nederlandsk møbeldesign stue peis

Skorsteinen er veldig ofte dekket med nasties. Dette utfyller interiøret på en fantastisk måte. Herlige kurvstoler og bord kan også plasseres i spisestuen og kjøkkenet.

Kunst

I tradisjonelle omgivelser vil du selvfølgelig også finne flotte verk av flamske mestere. Du må selv bestemme om dette også ville være en god idé i et modernisert eller eklektisk rom. I alle tilfeller spiller imidlertid tilbehøret en vesentlig rolle. Vaser, tallerkener, boller, som samsvarer godt med resten av miljøet, bør definitivt vurderes.

En koselig atmosfære

designermøbler nederlandsk interiør nicole & amp; fleur

Stol med sidebord – et fint hjørne for avslapning

Hollandske møbler Holly Marder design

Hvitt interiør og rød løper

nederlandske møbler design hvitt rødt teppe

Enkelt interiør i stua

nederlandske møbler stue interiør

Lett tregulv og hvite vegger

stue dekorere nederlandske møbler anlegg tregulv

Lev opp interiøret med planter

stue møbler design nederlandsk stil peis