Skreddersydde møbler er en sann tilpasningsmester. De passer ganske enkelt inn i alle mulige hjørner og nisjer, tar skråtak og trapper som en utfordring og tilbyr verdifull lagringsplass. Selv om markedet i dag er overfylt med møbler av alle typer og i alle prissegmenter, viser et vellykket møbelkjøp seg likevel å være en ikke så åpenbar affære. Ofte blir kjøpere skuffet over produktkvaliteten kort tid etterpå, eller de skjønner snart: Størrelsen og til og med utformingen av det etterlengtede møbelet passer ikke så godt inn i deres fire egne vegger. En trygg løsning på problemet kan være å besøke et snedkeri etter eget valg og få de ønskede møblene laget der. På den ene siden kan du spare deg selv for alle de negative konsekvensene av et uheldig møbelkjøp. På den annen side er det ingen grenser for fantasien din og dine ønsker. Du står fritt til å velge mellom forskjellige modeller, farger og materialer, og du kan like gjerne presentere ditt eget prosjekt for snekkerne, som deretter vil bli implementert av fagfolkene.

mål-til-garderobe garderobe

Noen av de mest populære skreddersydde møblene er bygget i garderober. Disse tilbyr alle husholdninger omfattende lagringsplass og sikrer dermed bedre orden og mer ledig plass i huset. Innebygde garderober kan installeres mange steder, avhengig av layout og krav – i gangen, under trappen eller under et skråtak. Det er ikke for ingenting at disse møblene helt har vist seg over tid. De er en perfekt kombinasjon av funksjon og design og forblir nesten usynlige – de perfekte allrounderne for smart, bærekraftig oppbevaring og ryddig lagring av … praktisk talt alt. Fordi du ikke bare kan sette klærne og skoene dine i en innebygd garderobe, men også sengetøy og tepper, samt småting som bare ligger på en urovekkende måte og får bomiljøet til å virke kaotisk. Innebygde skap som dette skråtakskapet bunnen bør derfor overlates til fagfolkene.

skreddersydde møbler garderobe skrånende garderobe

Når du har funnet snekkerne du stoler på, får du ikke bare de helt spesielle møblene dine etter mål, men disse blir også levert hjem til deg og montert. Lytt mer til deg selv og dine behov, og bare slutte å inngå kompromisser! Bestem dine egne individuelle møbler som du virkelig fortjener!

skreddersydde møbler snekker garderobe garderobe innebygde skap

skreddersydde møbler garderobe walk-in closet

tilpassede møbler innebygde skap skrivebord under trapp

skreddersydde møbler innebygde skap trapper husbibliotek