Møbler som mobiltelefonladere kjøkkenbordsbord lesebokplate

Snart – møbler som vil lade mobilen din

Trådløs lading av mobile enheter har vært mulig i en årrekke, og mange mennesker har allerede hatt fordeler av fordelene.

Hvordan virker dette? – Møbler som mobiltelefonladere

Møbler som mobiltelefonladere kurv kjøkken benkeplate innovative tremøbler

Basestasjonen skaper et elektromagnetisk felt. Dette kommer gjennom overflaten på mobiltelefonen og genererer et elektromagnetisk felt, og så lades mobiltelefonen.

Du kan kjøpe dette alternativet separat for hver mobiltelefon. Du kan også kjøpe en ekstern boks for noen enheter, for eksempel I -telefoner.

Selv om du for eksempel har en elektrisk tannbørste, kan den lades trådløst.

I fremtiden trenger vi ikke lenger å lade mobiltelefonene våre hele tiden. Du må ganske enkelt sette mobiltelefonen på kjøkkenet, siden eller salongbordet, og den vil lade seg der.

Original designeridee

Møbler som en mobiltelefon lader designer idé

Selskapene gjør konsekvente fremskritt i denne retningen, og de kommer nærmere og nærmere målet sitt. I USA, for eksempel, kan slike bord finnes i Starbucks -kaffe. Mc Donalds tester også slike løsninger i Europa.

Liker du lamper og klokker med dobbel funksjon som radioer? Disse kan også fungere som ladestasjoner. Noen små skritt er også tatt mot de små bordene som fungerer som lasterom. General Motors, Toyota og Chrysler planlegger å innføre WiFi -lading på noen modeller.

Du Pont planlegger å introdusere trådløse ladeteknologier. Disse er integrert i svært forskjellige modeller på bord, kjøkken og arbeidsflater.

La oss ta Cegano Smart Table som et eksempel

Møbler som mobiltelefonladere for å representere kjøkkenbenkene på en innovativ måte bærbar datamaskin

Dette bruker trådløs teknologi for å lade Qi. Den støtter også syv HTMI -innganger.

Alle kan kommunisere med en enkelt skjerm eller projektor. Dette kan gjøres ved hjelp av styreputene som er integrert i tabellene.

Bordoverflaten er utformet på en slik måte at væskene ikke kan skade den innebygde elektronikken.

La oss ta en titt på Tunto LED8 -lampen

Møbler som mobiltelefonladere kjøkkenbordsbord lesebokplate

Det kan være en bred, flat base som lader elektronikken plassert på den.

Selve lampen slås på når du berører den. Lampen er en fantastisk løsning for trådløs lading. Du kobler dette til veggen, og lampen er på et sted hvor du uansett vil lade mobilen.

55,63 euro – klovndekk

Møbler som mobiltelefonladere kjøkken topp lydlys

Dette ble introdusert av Kickstarter. Tilbehøret henleder oppmerksomheten din på meldinger som er på mobiltelefonen.

Hvis du bruker Siri eller Google Now på telefonen, kan du kontrollere dem med stemmen din. Høyttalerne til dette systemet kan spille musikken mer lunken enn ønsket.

Så kjenn på tilnærmingen til WIFI -lading! Nå kan du være en av personene som vil bidra til å bringe dem nærmere hjemmet. Finn ut om de lett tilgjengelige løsningene nå!