Fancy Bed Designs bok hvit sengetøy for barn

Uvanlig sengedesign for alle våre små lune hemmeligheter

Ta en titt på designideene til neste soverom og se hvordan soverommet ditt kan bli et sted for hemmeligheter – alt takket være en dristig redesign av sengestellene!

Osmosestudiet

Jeg sovner på lydbøker, Beethovens mesterverk og under de åpne sidene i en god bok.

Ingen av dem trengte søvnen min nok til å gjøre meg klokere eller for å ha en større forståelse for det jeg leste. Selvfølgelig har jeg aldri prøvd å sovne på en ordbok eller annen tekst eller oppslagsbok som visstnok er valgt for sterkt å formidle sin enorme informasjon om osmose.

Hvem vet, kanskje denne metoden kan gjøre meg vellykket på en natt, og jeg ville være tospråklig eller kandidat til Nobelprisen med en gang. Inntil flere bevis kan fås for å støtte denne påstanden, er jeg i ferd med å hoppe til sidene i barnas lekebok -seng. Denne sengen, som ser ut som en overdimensjonert versjon av en åpen bok, er bokstavelig talt en rullende thriller.

Sov, lek, vokse, le, det er alt en mulighet for barna dine med denne søte skapelsen fra Yusuke Suzuki!

Vannbed hybrid

Fancy seng designer gulvlampe i glassfat

Vær forsiktig, å sovne i et badekar kan føre til uønsket død. Bare vent og se! Ikke bli involvert i dette eventyret nå! Jeg vet at fagene mine er litt syke, men det vil bli endret. Bli kjent med den mest innflytelsesrike vannsengen i livet ditt.

Attraktiv, funksjonell gulvlampe – Skål

Uvanlige senger er ganske enkelt en tregulvlampe

de Hoesch Water Lounge integrerer formen på et badekar, med komforten til en lenestol og avslapning av en seng i en tilpasset form.

Fancy seng designer komfortabel gulvlampe

Den hemmelige trygge sengen

Du har hørt historier om en eldre ensom person som har dødd, og en fantastisk oppdagelse ble gjort i madrassen. Penger. Papirpenger. Og mye av det. Mistillit til banker tvang avdøde til å hamstre kontanter inne i madrassen som en sikring mot depresjon, lavkonjunktur eller hvem vet hva hvis en lokal sint mann prøver å rane en bank på 30 minutter eller mindre.

Uvanlige senger design loft seng stige trapper metall ramme

Når du har lagt opp sengestellet, sengeskjørtet og kastet en dyne over madrassen din, ville det være det umulige oppdraget for penger å tjene

Ausellene seng design loft seng stige trapper komfortabel ramme

Vel, det er på tide å stoppe denne metoden for sparing og hjemmebank. Takket være opportunistiske ideer har sengen vist seg som et praktisk og billig utstyr for å lagre verdisaker og verdifulle eiendeler i mystiske og vanlige ting. Pistoler, smykker, kontanter, dokumenter, disse kan gjemmes innenfor rammen av en safe designet for å erstatte fjæren til madrassen din.

Delt personlighetsseng

Raskt, du har tre sekunder, en sofa og to uventede gjester til å overnatte. Hva gjør du? Med Doc Sofa køyeseng er vanskeligheten en lek. Med bare en enkel manøver ser du din enkle futonsofa forvandle seg til en køyeseng som kan ta imot dine gjester.

Funksjonell loftseng utstyrt med stige

Fancy seng designer loftseng stige trapper komfortable puter

Dette funksjonelle møbelet er laget av trelister og har avtagbare lokk som gjør det mye lettere å bli forelsket i: lett å vaske, lett å utvide, lett å flytte.

     Komfortabel sofa design – mange dekorative puterFancy seng designer loftseng stige trapper komfortable puter

Det er en oppdatering i en størrelse som løser mange av de store problemene i det moderne familiehuset

Fancy seng design loft seng stige trapper komfortabel struktur