vinhyller og hyllesystemer vinmodeller i tre

Produsere vinreoler i henhold til kundens krav

Temaet “vinlagring” gir oss ingen fred. Igjen og igjen vil vi presentere en ny måte å lagre vinflasker på. Det er ikke vanskelig å gjette at vi er lidenskapelige vinelskere, og det er også i vår interesse å finne ut nye og kreative lagringsalternativer.

Av og til stiller vi oss selv spørsmålet, hvis sannheten ligger i vinen, hvor skal egentlig vinflaskene våre være. Og skal de lyve i det hele tatt eller skal de stå i det hele tatt? Og så kom vi over det neste lagringsalternativet. Følg med og finn ut flere interessante fakta om vinlagring …

Det perfekte vinstativet i tre

velsignet vinhyller hyllesystemer vinreol tre lagring av vin

Hvilke vinflasker som skal holdes liggende og hvilke som skal stå stående?

Få mennesker stiller faktisk dette spørsmålet, og det er kanskje derfor svaret på det ikke er så vanlig. Men det er faktisk en viktig detalj hvis du vil lagre vinflasker riktig.

Legging

Slik oppbevares disse vinflaskene, som er med en ekte korkpropp og har en lagringstid på over 1-2 år foran seg.

I stand

Vinflasker med korkpropp, men med en holdbarhet på mindre enn 1-2 år, bør holdes stående, akkurat som flasker med plastpropper eller skruer.

BOON vinhyller med matchende flaskeinnlegg

boon vinhyller hyllesystemer vinhylle tregulv

Wine rack systems BOON

Når vi har avklart riktig posisjon på flasken, er vi klare til å finne det mest passende lagringsstedet.

Vinkjelleren ville selvfølgelig være det beste alternativet, men selvfølgelig har ikke alle vinelskere en. Og hvis du tilhører denne gruppen stolte eiere av vinkjellere (som vi ærlig misunner), bør du utstyre kjelleren din med matchende vinholdere.

Og alle andre vindrikkere som oss, som bare drømmer om en vinkjeller, kan ganske enkelt sette vinholderen i et annet rom, for eksempel i stua eller i kjøkkennisjen. Du kan faktisk dra nytte av dette, fordi det moderne flaskehyllet kan se veldig edelt ut og lett kan skrives inn i ethvert interiør.

Planlegg ditt individuelle BOON -vinhylle selv

boon vinhyller hyllesystemer vinreol tre

De BOON vinhyller som kan utformes i henhold til individuelle kundekrav. Enten som en modulær flaskehylle, skjenk, åpen vegghylle eller som romdeler, tilbyr BOON -hyllesystemet mange og stilige varianter for vinoppbevaring, både for liggende og stående vinflasker.

Vi er faktisk i gang med å planlegge den perfekte hyllen for oss. Benytt anledningen og skap et flott “hjem” for dine verdifulle vinflasker!