For de fleste er sommeren altfor kort. Videre har du generelt altfor liten tid i hverdagen til å nyte naturen. Du vil utvide avslapningen på ferie og full avslapning på fritiden og ta med deg så mye av stemningen hjem som mulig. Innendørs bassenger kan gjøre mye av dette mulig. Ville denne løsningen også være noe for deg? Kanskje du kan finne ut av det selv ved å bruke følgende fire eksempler. Samtidig vil vi gjerne liste opp og forklare fordeler og ulemper.

Basseng i leiligheter på historiske steder er spesielt imponerende

utsikt over den flotte naturen fra et basseng i huset

Mye moro, men samtidig mye innsats

De viktigste fordelene med å ha et basseng hjemme er åpenbare for mange mennesker. I varmt vær er det ekstra forfriskning inne. I de kalde årstidene har du muligheten til å svømme hver dag. Du trenger ikke å dra på ferie eller gå til svømmebassenget i den kalde årstiden.

Men hvordan forestiller du deg vakre bassenger hjemme? De er sikkert veldig godt vedlikeholdt og med rent vann, ikke sant? Denne høye kvaliteten er imidlertid med mye omsorg Bundet sammen. Du må rengjøre vannet og gulvet i bassenget regelmessig. I tillegg må du desinfisere dem med et stort utvalg preparater.

Ulike materialer kommer i tvil når du designer bassenger

flott rom laget av trebasseng i huset

Det er en stor investering, men det kan gi verdi

Innendørsbassenger er en veldig stor investering. Spesielt i begynnelsen må du planlegge mye for endelig å oppnå ønsket resultat. Prisen avhenger selvfølgelig veldig mye av hva slags basseng du vil ha. Det er klassiske varianter som vanligvis er billigere. Du kan imidlertid også velge et luksusalternativ, for eksempel evighetsbassenget på bildet nedenfor. Det er selvfølgelig mye dyrere. Det samme gjelder kostnadene for permanent omsorg. Men for prisen du betaler, vil du kunne tilføre hjemmet ditt stor verdi. Dette gjelder imidlertid bare under visse omstendigheter. Du skal under ingen omstendigheter ha råd til bassenget hjemme på bekostning av resten av komforten. Husk at resten av boarealet vanligvis er viktigere for en potensiell kjøper. Hjemmebassenger er en ekstra snarere enn en topprioritet for de fleste. Integrasjonen av disse skal være sømløs og ergonomisk. Ellers kan svømmebassenget til og med være en ulempe hvis det blir solgt videre.

Et svømmebasseng kan også være et attraktivt designelement

Utsikt fra gjesterommet på bassenget i huset

Du kan trene hjemme, men du må ta flere sikkerhetstiltak

Svømmebassenget er et alternativ for daglig sport og spaopplevelse hjemme. Selv om du ikke går på treningsstudioet, er dette ditt sted å trene. Vannet gjør muskelavslapping og mobilitet mye lettere. Eldre mennesker med nedsatt funksjonsevne eller midlertidig traume kan forbedre livskvaliteten som et resultat. Barn kan lære å svømme veldig bra her. Men samtidig utgjør bassenger hjemme betydelige farer. Du må begrense adgangen til dyr og barn uten tilsyn her. Du må også være veldig forsiktig med at strøminstallasjonen din er pålitelig beskyttet mot kontakt med vann.

Det store lysfallet kan også ha en fin dekorativ effekt

FIRE

Hvilke andre kostnader vil du pådra deg?

Så som jeg sa, vedlikehold og sikkerhet er de første store innvendingene mot å ha et hjemmebasseng. Det er også spørsmålet om de forskjellige kostnadene. Så langt har vi lagt vekt på den første investeringen. Det er imidlertid ikke alt du bør tenke på. Kjøp av forskjellige pleieprodukter og verktøy for rengjøring av svømmebassenget og forberedelsene til desinfeksjon bør selvfølgelig inkluderes i budsjettet. Du må også varme opp rommet og vannet, og det vil selvfølgelig øke strømregningen ekstremt.

Noen moderne bassenger har en veldig forseggjort design

integrerte trapper i et basseng i huset

Tips om hvordan du får mest mulig ut av et hjemmebasseng

Vi avslutter artikkelen vår med noen tips om hvordan du får mest mulig ut av et svømmebasseng i ditt eget hjem. Den første viktige regelen er å nøye planlegge funksjonalitet. Basseng hjemme er uansett et dyrt forslag, så det må brukes så ofte og best mulig. Tenk på hvilken annen funksjon som kan settes i samme rom. Kanskje du kan legge til noen møbler og arbeide herfra fra tid til annen, eller noen ganger til og med spise der med familien. Dette er en veldig god idé, spesielt hvis du har fin utsikt. Hvis svømmebassenget ikke har en innbydende atmosfære for andre aktiviteter, bør det i det minste være strategisk posisjonert i forhold til de andre rommene. Hvis det er i nærheten av et rom du bruker ofte, vil du bli mer motivert til å ta en pause fra det daglige arbeidet og gi deg litt tid til trening eller svømming.

Tross alt kan svømmebassenget være en god anledning til å tilbringe tid sammen med venner og familie. Gode ​​bassengfester kan muligens ta omstendighetene dine til et nytt nivå, det tror du ikke?

Ville ikke dette vært det perfekte stedet for et bassengfest

interessant planløsning for et basseng i huset

Elegant basseng i industrielle omgivelser 

lite og stilig basseng i huset

kunstnerisk interiørdesign og basseng i huset

avlang og opp til veggene - basseng i huset

Ren opplevelse av naturen gjennom et basseng hjemme 

sømløs overgang til naturbassenget i huset

basseng i huset - flotte trapper

bassenget i huset smalt, dypt, minimalistisk

innendørs svømmebasseng for små barn

basseng i huset grå steinvegger

Svømmebassenget kan være et avslapningssted

bassenget i huset lyseblå farge

7.

basseng i huset i et gråbrunt møblert rom

basseng i huset i et steinhus

Svømmebasseng med åpen planløsning

basseng i huset i arkitektur i flere etasjer

basseng i huset uendelig idé

basseng i huset interessant skulpturert vegg

basseng i huset med mørkebrunt område ved siden av

Med en gjennomsiktig vegg føler du at du er i skogen i svømmebassenget 

basseng i huset med en gjennomsiktig vegg ved siden av

SAPPHIRE ISTANBUL | SAPPHIRE ISTANBUL

Olympisk størrelse basseng i huset

basseng i huset med mye lys

Belysningen kan gjøre bassenget ditt spesielt attraktivt

basseng i huset spektakulær belysning

basseng i huset flott gulv med fargede steiner

plenhage og ved siden av bassenget i huset

lateral divisjon - basseng i huset

Du kan drive med sport hjemme i ditt eget basseng

spa -ideer i et innendørsbasseng

flott marmorvegger basseng i huset

zen gårdsplass basseng i huset